Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety cały czas boli mnie brzuch, wczoraj zrobili mi badania na takim specjalnym urządzeniu, gdzie robią zdjęcia ze wszystkich stron.Na szczęście nie ma nic co nadawało by się na operację, raczej to coś w nieprawidlłowym funkcjonowaniu jelit. jakoś mnie leczą ale poprawy nie widzę

• 3 weeks później...
Powikłania przy usuwaniu woreczki są rzadko, ale mnie się trafiły, zwłaszcza takie jak moje to podobno jedno na milion. Dlaczego akurat w tym musiałabym być taka wyjątkowa. Spędziłem dodatkowa 3 tygodnie w szpitalu z codziennym bólem nie do zniesienia, nawet ketonal mi w pewnym momencie przedawkowali i miałam po nim straszliwie wizje, że nawet Beksińskiego bym zadziwiła. Najgorsze w tym wszystkim była ta bezradność w oczach lekarzy, a byłam w bardzo dobrym szpitalu pod świetną opieką. W końcu udało dię opanować sytuację i już wszystko jest dobrze. Jestem już w domu, ale ważę tylko 45 kilo więc robię co mogę aby pozyskać parę kilogramów. Pierwszy raz w życiu chciałabym przytyć bo nie mogę patrzeć na ten szkielet w lustrze. Chciałabym też już zapomnieć o tym co było w szpitalu i wrócić do normalnego trybu życia. Kocham swoje życie po prostu

Ha,ha do topmodelki to mi jeszcze dobrych paru centymetrów brakuje. Odzyskałam już trzy kilo w dwa tygodnie, parafrazując - łatwo poszło, łatwo przyszło. Ewcia, patrząc na tempo przytycia dam radę sama :rolleyes: Edytowane przez verunia