braza 04.10.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie moge sie doczekac , kiedy wreszcie będę mogła wsadzic te wszystkie rośliny i patrzeć jak to pustkowie zmienia sie w przytulny ogrod Już niedługo Działka potężna, można poszaleć. Ja szczerze mówiąc też jestem ciekawa wersji ostatecznej. Jakby co, zrzynam na bezczelnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Hej verunia, czyli jednak mnie doganiasz Fajnie, cieszę się A koncepcja ogrodu ciekawa, ja nawet nie mam wizji co ewentualnie miałoby tam rosnąć No, ja też nie bardzo wiedziałam, dlatego zdecydowałam się na ten projekt. W obecnym ogrodzie tyle zmarnowałam roslin przez brak wiedzy co gdzie sadzić, że wkoncu dojrzałam do tego zeby powierzyć projekt komus kto sie na tym zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie moge sie doczekac , kiedy wreszcie będę mogła wsadzic te wszystkie rośliny i patrzeć jak to pustkowie zmienia sie w przytulny ogrod Już niedługo Działka potężna, można poszaleć. Ja szczerze mówiąc też jestem ciekawa wersji ostatecznej. Jakby co, zrzynam na bezczelnego Nie ma sprawy , jakos podzielimy się kosztami projektu I jak mi idzie wczuwanie się w Poznaniankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie moge sie doczekac , kiedy wreszcie będę mogła wsadzic te wszystkie rośliny i patrzeć jak to pustkowie zmienia sie w przytulny ogrod Już niedługo Działka potężna, można poszaleć. Ja szczerze mówiąc też jestem ciekawa wersji ostatecznej. Jakby co, zrzynam na bezczelnego Nie ma sprawy , jakos podzielimy się kosztami projektu I jak mi idzie wczuwanie się w Poznaniankę? oceniam wczuwanie na celujący zwłaszcza,że to dopiero poziom podstawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie moge sie doczekac , kiedy wreszcie będę mogła wsadzic te wszystkie rośliny i patrzeć jak to pustkowie zmienia sie w przytulny ogrod Już niedługo Działka potężna, można poszaleć. Ja szczerze mówiąc też jestem ciekawa wersji ostatecznej. Jakby co, zrzynam na bezczelnego Nie ma sprawy , jakos podzielimy się kosztami projektu I jak mi idzie wczuwanie się w Poznaniankę? oceniam wczuwanie na celujący zwłaszcza,że to dopiero poziom podstawowy Jak na poziom podstawowy - miodzio Jeśli dalej będziesz się tak pilnie uczyć, to mistrzów przegonisz, jak to zwykle z uczniami bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czas reakcji 6 minut, będzie z Ciebie Poznaniara pełną gębą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czas reakcji 6 minut, będzie z Ciebie Poznaniara pełną gębą . No to teraz puchnę z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja ino filuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja ino filuje... Filujesz co mi puchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nie moge sie doczekac , kiedy wreszcie będę mogła wsadzic te wszystkie rośliny i patrzeć jak to pustkowie zmienia sie w przytulny ogrod Już niedługo Działka potężna, można poszaleć. Ja szczerze mówiąc też jestem ciekawa wersji ostatecznej. Jakby co, zrzynam na bezczelnego Nie ma sprawy , jakos podzielimy się kosztami projektu I jak mi idzie wczuwanie się w Poznaniankę? Nauka nie idzie w las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 projekt ogrodu ... hmm... kolorystycznie ładny I nic poza tym nie umiem powiedzieć, bo dla mnie to czarna magia, jesli chodzi o roslinki... jakoś ogrodnika ze mnie chyba nie będzie czekam na dalszy ciąg - bardziej merytoryczny, zebym mogła to sobie jakoś wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Bardzo ładnie ... pokolorowany projekt ogrody... PS Jak smakowały ciasta? Widzę, że niezłe imprezy na tej Pyrlandi odbywają się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 projekt ogrodu ... hmm... kolorystycznie ładny I nic poza tym nie umiem powiedzieć, bo dla mnie to czarna magia, jesli chodzi o roslinki... jakoś ogrodnika ze mnie chyba nie będzie czekam na dalszy ciąg - bardziej merytoryczny, zebym mogła to sobie jakoś wyobrazić Już się trochę zmieniło, umieszczę nowy plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Bardzo ładnie ... pokolorowany projekt ogrody... PS Jak smakowały ciasta? Widzę, że niezłe imprezy na tej Pyrlandi odbywają się.. Ciata bardzo smaczne, może niedługo zaproszę na własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 projekt ogrodu ... hmm... kolorystycznie ładny I nic poza tym nie umiem powiedzieć, bo dla mnie to czarna magia, jesli chodzi o roslinki... jakoś ogrodnika ze mnie chyba nie będzie czekam na dalszy ciąg - bardziej merytoryczny, zebym mogła to sobie jakoś wyobrazić Już się trochę zmieniło, umieszczę nowy plan Nowy plan zdecydowanie bardziej do mnie przemawia Bardzo fajny pomysł z tym "odkrywaniem" ogrodu - szczególnie jak się ma takie metry kw tego ogrodu Podoba mi się, bardzo. A wiesz już jakie to roślinki posadzisz, też jakoś tak ""kaskadowo" czy jakoś systematycznie, każda część ogrodu będzie miała swoją roślinność ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 verunia wpadlam na chwile do twojego ogrodka bardzo dobrze sie w nim czuje nie moge tylko dojsc , gdzie to naturalne oczko z miejscem na grill sie znajduje myslalam , ze na twojej dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 verunia wpadlam na chwile do twojego ogrodka bardzo dobrze sie w nim czuje nie moge tylko dojsc , gdzie to naturalne oczko z miejscem na grill sie znajduje myslalam , ze na twojej dzialce No niestety Froschka nie na mojej ala ta działka z oczkiem to ma być taka wspollna część rekraacyjna dla naszego mini osiedla i droga służebna ktora będzie wyłączona z naszej działki ma umożliwić innym doscie to tej działeczki. U siebie nie planuję oczka wodnego bo moja psica uwielbia wodę i pewnie ciągle by w nim się taplała a potem szła mokra na salony Reyzel, roslinnośc jest tak troche wymieszana- trochę jodeł, sosenek, lisciastych i parę drzewek owocowych oraz ozdobnych krzewow wkomponowanych w to wszystko. Byliny będa tylko na rabacie przy domu. Wymienic wszystkich nie sposb bo to dość długa lista. Ogrod pewnie nie powstanie od razu, tylko będzie powstawał etapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 swietna idea verunia szkoda , ze dostepna tylko dla sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej fajny ten projekt ale powiedzmi jak to wygląda w rzeczywistości czy każdy ten namalowany krzaczek ma jakąś nazwę? czy już są zaplanowane rodzaje roślin? czy ta osoba była na twojej działce , patrzyła jaka to ziemia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Hej fajny ten projekt ale powiedzmi jak to wygląda w rzeczywistości czy każdy ten namalowany krzaczek ma jakąś nazwę? czy już są zaplanowane rodzaje roślin? czy ta osoba była na twojej działce , patrzyła jaka to ziemia? Tak, kazdy krzaczek ma swoja nazwe, mam tez okreslona wysokość rosliny po np 10 i 30 latach oraz jakich zabiegow pielegnacyjnych wymaga, typu przycinanie. Projektantka nie była na dzialce bo znalazłam ja z ogłoszenia tu na forum i ma dośc daleko. Dostała ode mnie plan sytuacyjny, zdjęcia działki oraz informacje na temat gleby oraz informację na temat co bym chciał mniej więcej. pH ziemi w rożnych punktach działki zostało zmierzone przez mojego wykonawcę (tu sie do niego uśmiecham ). Podałam też jaką strona sąsiedztwa powinna byc zasłoniona ze wzgledu na niezbyt atrakcyjny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts