Reyzel 05.10.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Verunia, jesli wolno zapytać , ile Cię kosztował taki projekt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 swietna idea verunia szkoda , ze dostepna tylko dla sasiadow Jak mnie już tam odwiedzicie to też udostępnię To przeciez raj dla żab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehe... no to rozpoczęłam kolejną stronę - na dodatek "moją" cyferkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 swietna idea verunia szkoda , ze dostepna tylko dla sasiadow Jak mnie już tam odwiedzicie to też udostępnię To przeciez raj dla żab Ta wspólna część rekreacyjna jest super Czy to gdzieś od strony jeziora, czy po drugiej stronie Twojej miejscowości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Verunia, jesli wolno zapytać , ile Cię kosztował taki projekt ?? Odpowiedziałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Verunia, jesli wolno zapytać , ile Cię kosztował taki projekt ?? Odpowiedziałam na priva Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 swietna idea verunia szkoda , ze dostepna tylko dla sasiadow Jak mnie już tam odwiedzicie to też udostępnię To przeciez raj dla żab Ta wspólna część rekreacyjna jest super Czy to gdzieś od strony jeziora, czy po drugiej stronie Twojej miejscowości ?? Hmm, nie bardzo rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehe... no to rozpoczęłam kolejną stronę - na dodatek "moją" cyferkę To tez moja cyferka mam je dwie w dacie urodzenia, i to moj nr domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 swietna idea verunia szkoda , ze dostepna tylko dla sasiadow Jak mnie już tam odwiedzicie to też udostępnię To przeciez raj dla żab Ta wspólna część rekreacyjna jest super Czy to gdzieś od strony jeziora, czy po drugiej stronie Twojej miejscowości ?? Hmm, nie bardzo rozumiem pytania hehe...może niezbyt składnie się wypowiadam ale jestem ciut chora - może dlatego Chodziło mi o to, czy to "wasze" naturalne oczko to jest jakaś bliska odnoga jeziora w Twojej ( przyszłej ) miejscowości. Próbuję sobie przybliżyc lokalizację Twojej ślicznej działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Oczko jest samodzielnym oczkiem Z tego co zdołam się zorientowac jest tam ich parę w okolicy dzięki mocno pofałdowanemu terenowi, niespotykanego raczej na tych płaskich rowninach Wielkopolski. Ja mieszkam, teraz na wyżynie Lubelskiej i te pofałdowania całkiem mi pasują bo są takie swojskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehe... no to rozpoczęłam kolejną stronę - na dodatek "moją" cyferkę To tez moja cyferka mam je dwie w dacie urodzenia, i to moj nr domu No jesteśmy ten sam ( najlepszy! ) rocznik Verunia!!! Ty już po ur czy jeszcze przed ? Przejkroczyłas tę magiczną cyferkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehe... no to rozpoczęłam kolejną stronę - na dodatek "moją" cyferkę To tez moja cyferka mam je dwie w dacie urodzenia, i to moj nr domu No jesteśmy ten sam ( najlepszy! ) rocznik Verunia!!! Ty już po ur czy jeszcze przed ? Przejkroczyłas tę magiczną cyferkę ? hehe ale się zapędziłam - od razu pomyslam, że dwie cyferki to pewnie rocznik ale może nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehe... no to rozpoczęłam kolejną stronę - na dodatek "moją" cyferkę To tez moja cyferka mam je dwie w dacie urodzenia, i to moj nr domu No jesteśmy ten sam ( najlepszy! ) rocznik Verunia!!! Ty już po ur czy jeszcze przed ? Przejkroczyłas tę magiczną cyferkę ? teraz to już wkraczasz w niebezpieczne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehe... no to rozpoczęłam kolejną stronę - na dodatek "moją" cyferkę To tez moja cyferka mam je dwie w dacie urodzenia, i to moj nr domu No jesteśmy ten sam ( najlepszy! ) rocznik Verunia!!! Ty już po ur czy jeszcze przed ? Przejkroczyłas tę magiczną cyferkę ? teraz to już wkraczasz w niebezpieczne tematy ups... to wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.10.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja ino filuje... Filujesz co mi puchnie? ależ skąd On, ino czeka aż mydło upadnie -wtedy oczekuj nieoczekiwanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja ino filuje... Filujesz co mi puchnie? ależ skąd On, ino czeka aż mydło upadnie -wtedy oczekuj nieoczekiwanego A co? Masz juz jakieś doświadczenia z futrzakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Akceptuję pomysł ogrodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 już zakupy powiedzcie mi gdzie wy to wszystko trzymacie ja też już bym sobie coś kupiła...ale gdzie to trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 już zakupy powiedzcie mi gdzie wy to wszystko trzymacie ja też już bym sobie coś kupiła...ale gdzie to trzymać W pomieszczeniu gospodarczym , Zapomniałaś, że ja już mam dom a ten to jest ten drugi. Suszarka zmieściła się idealnie naprzeciw pralki. Żałuje tylko że wcześniej nie wpadłam na to żeby ja kupić. Natchnęło mnie jak zobaczyłam pierwszy raz swoj projekt. Jest tam pralnia z zaznaczona pralką i suszarką, więc zaczęłam interesować się tematem i tak doszło do zakupu. Kupiłam przez internet i zaoszczędziłam kilka stowek Polecam program http://www.skapiec.pl. Jeny, ja naprawdę robię się łoscędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 już zakupy powiedzcie mi gdzie wy to wszystko trzymacie ja też już bym sobie coś kupiła...ale gdzie to trzymać W pomieszczeniu gospodarczym , Zapomniałaś, że ja już mam dom a ten to jest ten drugi. Suszarka zmieściła się idealnie naprzeciw pralki. Żałuje tylko że wcześniej nie wpadłam na to żeby ja kupić. Natchnęło mnie jak zobaczyłam pierwszy raz swoj projekt. Jest tam pralnia z zaznaczona pralką i suszarką, więc zaczęłam interesować się tematem i tak doszło do zakupu. Kupiłam przez internet i zaoszczędziłam kilka stowek Polecam program http://www.skapiec.pl. Jeny, ja naprawdę robię się łoscędna Czyli: aklimatyzujesz się I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts