Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

swietna idea verunia

szkoda , ze dostepna tylko dla sasiadow :( :wink:

Jak mnie już tam odwiedzicie to też udostępnię :wink: To przeciez raj dla żab

Ta wspólna część rekreacyjna jest super :D Czy to gdzieś od strony jeziora, czy po drugiej stronie Twojej miejscowości ??

Hmm, nie bardzo rozumiem pytania :roll:

swietna idea verunia

szkoda , ze dostepna tylko dla sasiadow :( :wink:

Jak mnie już tam odwiedzicie to też udostępnię :wink: To przeciez raj dla żab

Ta wspólna część rekreacyjna jest super :D Czy to gdzieś od strony jeziora, czy po drugiej stronie Twojej miejscowości ??

Hmm, nie bardzo rozumiem pytania :roll:

hehe...może niezbyt składnie się wypowiadam ale jestem ciut chora - może dlatego :-?

Chodziło mi o to, czy to "wasze" naturalne oczko to jest jakaś bliska odnoga jeziora :D w Twojej ( przyszłej ) miejscowości. Próbuję sobie przybliżyc lokalizację Twojej ślicznej działeczki :wink: :D

Oczko jest samodzielnym oczkiem :D Z tego co zdołam się zorientowac jest tam ich parę w okolicy dzięki mocno pofałdowanemu terenowi, niespotykanego raczej na tych płaskich rowninach Wielkopolski. Ja mieszkam, teraz na wyżynie Lubelskiej i te pofałdowania całkiem mi pasują bo są takie swojskie

hehe... no to rozpoczęłam kolejną stronę - na dodatek "moją" cyferkę :lol:

To tez moja cyferka :D mam je dwie w dacie urodzenia, i to moj nr domu

No jesteśmy ten sam ( najlepszy! :lol: ) rocznik Verunia!!! Ty już po ur czy jeszcze przed ? Przejkroczyłas tę magiczną cyferkę ? :wink: :wink: :wink:

hehe ale się zapędziłam - od razu pomyslam, że dwie cyferki to pewnie rocznik ale może nie koniecznie 8) :roll: :lol: :lol:

No jesteśmy ten sam ( najlepszy! :lol: ) rocznik Verunia!!! Ty już po ur czy jeszcze przed ? Przejkroczyłas tę magiczną cyferkę ? :wink: :wink: :wink:

teraz to już wkraczasz w niebezpieczne tematy 8)

teraz to już wkraczasz w niebezpieczne tematy 8)

ups... to wybacz :)

już zakupy :o

powiedzcie mi gdzie wy to wszystko trzymacie :roll:

ja też już bym sobie coś kupiła...ale gdzie to trzymać :roll:

W pomieszczeniu gospodarczym 8) , Zapomniałaś, że ja już mam dom a ten to jest ten drugi. Suszarka zmieściła się idealnie naprzeciw pralki. Żałuje tylko że wcześniej nie wpadłam na to żeby ja kupić. Natchnęło mnie jak zobaczyłam pierwszy raz swoj projekt. Jest tam pralnia z zaznaczona pralką i suszarką, więc zaczęłam interesować się tematem i tak doszło do zakupu. Kupiłam przez internet i zaoszczędziłam kilka stowek :wink: Polecam program http://www.skapiec.pl.

Jeny, ja naprawdę robię się łoscędna :oops:

już zakupy :o

powiedzcie mi gdzie wy to wszystko trzymacie :roll:

ja też już bym sobie coś kupiła...ale gdzie to trzymać :roll:

W pomieszczeniu gospodarczym 8) , Zapomniałaś, że ja już mam dom a ten to jest ten drugi. Suszarka zmieściła się idealnie naprzeciw pralki. Żałuje tylko że wcześniej nie wpadłam na to żeby ja kupić. Natchnęło mnie jak zobaczyłam pierwszy raz swoj projekt. Jest tam pralnia z zaznaczona pralką i suszarką, więc zaczęłam interesować się tematem i tak doszło do zakupu. Kupiłam przez internet i zaoszczędziłam kilka stowek :wink: Polecam program http://www.skapiec.pl.

Jeny, ja naprawdę robię się łoscędna :oops:

Czyli: aklimatyzujesz się :lol: :lol:

I bardzo dobrze :D