Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

veruniu trochę smutny ten Twój dziennik :(

Stosunek buziek pozytywnych do negatywnych 2:7.

Zobacz jakie ekstra forum mają mieszkańcy Waszej gminy :lol:

http://tarnowo-podgorne.info/index.htm

Jest piękny dwór barokowo-klasycystyczny zbudowany w drugiej połowie XVIII wieku. Dwór przebudowany w 1893 roku i na początku XX wieku. Jest to budowla piętrowa, z wystawkami na obydwóch fasadach.

http://www.man.poznan.pl/~marcinp/photo/polska/Wlkp/chyby1.jpg

Nad jeziorem będziecie mogli doskonalić swoje umiejętności żeglarskie

http://www.vendi.pl/foty/kiekrz.jpg

W wolnych chwilach można także powędkować. Kiekrz jest jeziorem typowo sielawowym. Występują w nim gatunki ryb: sielawa, węgorz, sandacz, szczupak, okoń, amur biały, karp, leszcz, krąp, płoć, wzdręga, karaś złocisty, karaś srebrzysty, lin, ukleja, jazgarz, ciernik, kózka, miętus, jaź, różanka.

Znalazłam jeszcze stadninę dla Waszego konika

http://jazdakonna.pl/w/wielkopo/0086.html

Pozdrowienia z Polski A.

Verunia, jeżeli wg tego co pisze Olkalybowa będziesz mieszkać w Kiekrzu, to jesteśmy sąsiadami z gmin, bo ja to Rokietnica. W Kiekrzu buduje K74, a oprócz mnie w Rokietnicy jeszcze Misiak. Wszyscy z grupy w której teraz pisujesz. Więc teraz na nas już Nie Ma Mocnych, bo tu jak widzisz Sami Swoi :D

Olka dziennik na razie smutny, ale mam nadzieję ze to się zmieni :wink:

Dzieki za info o stadninie- wyglada to interesująco. Bużki dla ciebie :D :D :D :D :D

Marzin może będę kiedyś swoja, trochę mi lepiej jak wiem że tam też będa fajni ludzie. Dzieki wszystkim za trzymanie kciokow :p

He he znalazłam dzisiaj to, posłuchajcie Poznaniacy :wink:

http://teledyski.onet.pl/10173,1006632,teledyski.html

Oooo, jak szybko przeczytałas moje wypociny :lol:

Kaska i tak jestes do przodu- masz już ogrodzenie prund i wodę a ja tylko chwasty i podobno jakąs czereśnię, ktorej nie zauważyłam :roll:

Verunia, zapomniałaś dodać, że mam jeszcze garaż 8) :lol: :wink:

ale za to nie mam czereśni :roll:

Oooo, jak szybko przeczytałas moje wypociny :lol:

Kaska i tak jestes do przodu- masz już ogrodzenie prund i wodę a ja tylko chwasty i podobno jakąs czereśnię, ktorej nie zauważyłam :roll:

Verunia, zapomniałaś dodać, że mam jeszcze garaż 8) :lol: :wink:

ale za to nie mam czereśni :roll:

No, to poważne zaniedbanie :wink:

Veruniu, i ja opuściłam kiedyś moje rodzinne miasteczko (gdzieś hen na Pomorzu Zachodnim), a teraz zapuszczam korzenie w Poznaniu. Budujemy się po przeciwnej stronie Jeziora Kierskiego, w samym centrum Kiekrza. Witaj, sąsiadko :D .

Niesamowite, zaczynam juz poznawać sąsiadki :D

Verunia trzymam kciukasy :) i życzę powodzenia :)

hej Aga :D

Pamietam jak na RW zwierzałam się z moich dylematow czy sie przeprowadzac czy nie i ty powiedziałaś, że na moim miejscu wiedziałabys co zrobic bo jesteś odważna.Wtedy pomyślałam sobie- kurde , ja też przeciez jestem odważna 8)

Verunia bardzo się cieszę że moje słowa pomogły Ci podjąc decyzje mam nadzieję że nie będziesz żałować :)

Ja cały czas mam w głowie pomysł na przenosiny :) i pewnie jak tylko nadejdzie okazja zrobię to :)

Trzymam kciuki żeby budowa była samą przyjemnością :)

I pamiętaj zawsze trzeba patrzyć do przodu :)

Przyłączam się do fanów Twojego dziennika. Trzymam kciuki i jestem pewna, że ten domek będzie równie piękny i gustownie wykończony jak poprzedni. Tylko kiedy pojawi się to ciacho na tarasie? :lol: :wink: :lol:

Co jak co, ale o ciacho na tarasie postaram sie w pierwszej kolejnosci :lol:

Przyłączam się do fanów Twojego dziennika. Trzymam kciuki i jestem pewna, że ten domek będzie równie piękny i gustownie wykończony jak poprzedni. Tylko kiedy pojawi się to ciacho na tarasie? :lol: :wink: :lol:

Co jak co, ale o ciacho na tarasie postaram sie w pierwszej kolejnosci :lol:

:lol: :lol: :lol: