monikach 04.06.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Verunia dołączam się do czytaczy i ściskaczy kciuków .. Oby wszystko z górki było! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 veruniu trochę smutny ten Twój dziennik Stosunek buziek pozytywnych do negatywnych 2:7. Zobacz jakie ekstra forum mają mieszkańcy Waszej gminy http://tarnowo-podgorne.info/index.htm Jest piękny dwór barokowo-klasycystyczny zbudowany w drugiej połowie XVIII wieku. Dwór przebudowany w 1893 roku i na początku XX wieku. Jest to budowla piętrowa, z wystawkami na obydwóch fasadach. http://www.man.poznan.pl/~marcinp/photo/polska/Wlkp/chyby1.jpg Nad jeziorem będziecie mogli doskonalić swoje umiejętności żeglarskie http://www.vendi.pl/foty/kiekrz.jpg W wolnych chwilach można także powędkować. Kiekrz jest jeziorem typowo sielawowym. Występują w nim gatunki ryb: sielawa, węgorz, sandacz, szczupak, okoń, amur biały, karp, leszcz, krąp, płoć, wzdręga, karaś złocisty, karaś srebrzysty, lin, ukleja, jazgarz, ciernik, kózka, miętus, jaź, różanka. Znalazłam jeszcze stadninę dla Waszego konika http://jazdakonna.pl/w/wielkopo/0086.html Pozdrowienia z Polski A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Verunia, jeżeli wg tego co pisze Olkalybowa będziesz mieszkać w Kiekrzu, to jesteśmy sąsiadami z gmin, bo ja to Rokietnica. W Kiekrzu buduje K74, a oprócz mnie w Rokietnicy jeszcze Misiak. Wszyscy z grupy w której teraz pisujesz. Więc teraz na nas już Nie Ma Mocnych, bo tu jak widzisz Sami Swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Olka dziennik na razie smutny, ale mam nadzieję ze to się zmieni Dzieki za info o stadninie- wyglada to interesująco. Bużki dla ciebie Marzin może będę kiedyś swoja, trochę mi lepiej jak wiem że tam też będa fajni ludzie. Dzieki wszystkim za trzymanie kciokow He he znalazłam dzisiaj to, posłuchajcie Poznaniacy http://teledyski.onet.pl/10173,1006632,teledyski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Verunia, co takie zaległości???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 VERUNIA, w końcu!!!! U mnie się chyba przesunie na lipiec , takie życie. Tak więc zaczniemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Oooo, jak szybko przeczytałas moje wypociny Kaska i tak jestes do przodu- masz już ogrodzenie prund i wodę a ja tylko chwasty i podobno jakąs czereśnię, ktorej nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 a ja tylko chwasty i podobno jakąs czereśnię, ktorej nie zauważyłam czereśnie powiadasz... lubię czereśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Oooo, jak szybko przeczytałas moje wypociny Kaska i tak jestes do przodu- masz już ogrodzenie prund i wodę a ja tylko chwasty i podobno jakąs czereśnię, ktorej nie zauważyłam Verunia, zapomniałaś dodać, że mam jeszcze garaż ale za to nie mam czereśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Verunia trzymam kciuki będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 10.06.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Veruniu, i ja opuściłam kiedyś moje rodzinne miasteczko (gdzieś hen na Pomorzu Zachodnim), a teraz zapuszczam korzenie w Poznaniu. Budujemy się po przeciwnej stronie Jeziora Kierskiego, w samym centrum Kiekrza. Witaj, sąsiadko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Oooo, jak szybko przeczytałas moje wypociny Kaska i tak jestes do przodu- masz już ogrodzenie prund i wodę a ja tylko chwasty i podobno jakąs czereśnię, ktorej nie zauważyłam Verunia, zapomniałaś dodać, że mam jeszcze garaż ale za to nie mam czereśni No, to poważne zaniedbanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 a ja tylko chwasty i podobno jakąs czereśnię, ktorej nie zauważyłam czereśnie powiadasz... lubię czereśnie nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Veruniu, i ja opuściłam kiedyś moje rodzinne miasteczko (gdzieś hen na Pomorzu Zachodnim), a teraz zapuszczam korzenie w Poznaniu. Budujemy się po przeciwnej stronie Jeziora Kierskiego, w samym centrum Kiekrza. Witaj, sąsiadko . Niesamowite, zaczynam juz poznawać sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Verunia trzymam kciukasy i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Verunia trzymam kciukasy i życzę powodzenia hej Aga Pamietam jak na RW zwierzałam się z moich dylematow czy sie przeprowadzac czy nie i ty powiedziałaś, że na moim miejscu wiedziałabys co zrobic bo jesteś odważna.Wtedy pomyślałam sobie- kurde , ja też przeciez jestem odważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Verunia bardzo się cieszę że moje słowa pomogły Ci podjąc decyzje mam nadzieję że nie będziesz żałować Ja cały czas mam w głowie pomysł na przenosiny i pewnie jak tylko nadejdzie okazja zrobię to Trzymam kciuki żeby budowa była samą przyjemnością I pamiętaj zawsze trzeba patrzyć do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.06.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Przyłączam się do fanów Twojego dziennika. Trzymam kciuki i jestem pewna, że ten domek będzie równie piękny i gustownie wykończony jak poprzedni. Tylko kiedy pojawi się to ciacho na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Przyłączam się do fanów Twojego dziennika. Trzymam kciuki i jestem pewna, że ten domek będzie równie piękny i gustownie wykończony jak poprzedni. Tylko kiedy pojawi się to ciacho na tarasie? Co jak co, ale o ciacho na tarasie postaram sie w pierwszej kolejnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Przyłączam się do fanów Twojego dziennika. Trzymam kciuki i jestem pewna, że ten domek będzie równie piękny i gustownie wykończony jak poprzedni. Tylko kiedy pojawi się to ciacho na tarasie? Co jak co, ale o ciacho na tarasie postaram sie w pierwszej kolejnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts