Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Jeny, ja naprawdę robię się łoscędna :oops:

Dobrze Veruniu ucz się, a ja później zgłoszę się do Ciebie na kursy wysokie w łoscędzaniu :D Tylko nie licz za drogo :wink:

Jakoś nie miałam do tej pory przekonania do suszarek. Czy to faktycznie takie dobre urządzenie?? Różne opinie się słyszy.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze Veruniu ucz się, a ja później zgłoszę się do Ciebie na kursy wysokie w łoscędzaniu :D Tylko nie licz za drogo :wink:

Jakoś nie miałam do tej pory przekonania do suszarek. Czy to faktycznie takie dobre urządzenie?? Różne opinie się słyszy.

Braza, bo rozne są suszarki 8) i trzeba dobrac odpowiedni program suszenia

ubrania po suszeniu sa takie mięciutkie, miłe w dotyku i niektorych nie trzeba juz wcale prasować a ja tak nie cierpie prasowania

No to mnie zaciekawiłaś ... ja zawsze byłam przekonana, że ubrania po takim suszeniu to są ze 100 razy bardziej pogniecione :o :o A prasować to jak tak bardzo lubię jak i Ty Verunia :wink:

już zakupy :o

powiedzcie mi gdzie wy to wszystko trzymacie :roll:

ja też już bym sobie coś kupiła...ale gdzie to trzymać :roll:

W pomieszczeniu gospodarczym 8) , Zapomniałaś, że ja już mam dom a ten to jest ten drugi. Suszarka zmieściła się idealnie naprzeciw pralki. Żałuje tylko że wcześniej nie wpadłam na to żeby ja kupić. Natchnęło mnie jak zobaczyłam pierwszy raz swoj projekt. Jest tam pralnia z zaznaczona pralką i suszarką, więc zaczęłam interesować się tematem i tak doszło do zakupu. Kupiłam przez internet i zaoszczędziłam kilka stowek :wink: Polecam program http://www.skapiec.pl.

Czyli: aklimatyzujesz się :lol: :lol:

I bardzo dobrze :D

kiekie :lol: znów jakiś maleńki afrotn do wielkopolski :wink: :lol:

• 2 weeks później...

Czesc Verunia :D Bedziesz miala piekny domek-szkoda ze uklad pomieszczen nie pasuje do mojej dzialki :(

Ja zastanawaim sie nad Melodia chociaz jezeli chodzi o fukcjonalnosc bardziej odpowiada mi Lawenda z http://www.domnahoryzoncie.pl

Niestety obawiam sie kosztow ale podejme decyzje dopiero jak majstry wycenia mi oba domki-a noz bedzie niespodzianka i nie bedzie az tak drogo z ta robocizna :) hihihi

Mozesz mi napisac jaki masz kat nachylenia dachu dlugosc kalenicy i wysokosc budynku?Strona z Twoim projektem ma bardzo malo informacji a ja wpadlam na szatanski plan czy nie udalo by sie przerobic frontu Lawendy wlasnie pod styl Twojego domku :D

Skoro masz przesyt budowania to urzadzaj wnetrza-piekne wynajdujesz rzeczy :D np plytki-sama jestem ciekawa jakie one wyjda w realu.

Wogole to podziwiam budowy drugiego domku-ja nie moge ruszyc z tym pierwszym-moze pozniej jest juz z gorki? :D

Pozdrawiam

Czesc Verunia :D Bedziesz miala piekny domek-szkoda ze uklad pomieszczen nie pasuje do mojej dzialki :(

Ja zastanawaim sie nad Melodia chociaz jezeli chodzi o fukcjonalnosc bardziej odpowiada mi Lawenda z http://www.domnahoryzoncie.pl

Niestety obawiam sie kosztow ale podejme decyzje dopiero jak majstry wycenia mi oba domki-a noz bedzie niespodzianka i nie bedzie az tak drogo z ta robocizna :) hihihi

Mozesz mi napisac jaki masz kat nachylenia dachu dlugosc kalenicy i wysokosc budynku?Strona z Twoim projektem ma bardzo malo informacji a ja wpadlam na szatanski plan czy nie udalo by sie przerobic frontu Lawendy wlasnie pod styl Twojego domku :D

Skoro masz przesyt budowania to urzadzaj wnetrza-piekne wynajdujesz rzeczy :D np plytki-sama jestem ciekawa jakie one wyjda w realu.

Wogole to podziwiam budowy drugiego domku-ja nie moge ruszyc z tym pierwszym-moze pozniej jest juz z gorki? :D

Pozdrawiam

No popatrz- Melodia to był mój faworyt na początku, ale okazało się że mimo dużej działki jej układ nie pasuje do tego projektu. Trochę żałuję bo ten projekt najbardziej mi odpowiadał.Warto zobaczyć też HG I3 z pracowni Atelier Studio z Krakowa - podobny zakres funkcjonalny. Informacje podam ci wieczorem jak będę w domu

Ale seledyn to zupelnie inny odcien niz zolcien z szarym, na pewno nie osiagniesz pozadanego efektu. mi akurat sie taki podoba, ja chce zrobic zolta lazienke i szare fugi i ew szare plytki w brodziku. A plytki wybralam z kolekcji Castoramy, to jest chyba Tubadzin albo inna znana fabryka polska ale kolkcja dostepna wylacznie w Castoramie

http://images6.fotosik.pl/57/96511f9d495bd7be.jpg

Verunia dzieki za odpowiedz.Siedze na watku o Melodii i widzialam ze bylas kiedys nim zainteresowana-wg mnie to znaczy ze ten domek jest ladny i fukcjonalny skoro Ciebie fachure zainteresowal :D Ja ciagle mam dylemat bo wjazd mam od zachodu i nie wiem czy salon od wschodu bedzie dosc doswietlony.Co prawda cala dzialka ma ogrod na poludnie (jest w ksztalcie prostokata na dlugosc nie na glebokosc) .Dlatego chyba lepszy rozklad ma wlasnie Lawenda tylko ze ona ma tak male pokoje na gorze :( Mam 2 chlopakow i nie chce ich "dawac" to klitek ze skosami a domy z 2 spadowym dachem mi sie nie podobaja.

Paletam sie wiec po forum i szukam ,pytam i mecze :D

verunia przez przypadek znalazlam cos szaro -zoltego do lazienki

domyslam sie , ze to nie to o czym marzysz ale musze sobie zakodowac , zeby pamietac o tej twojej kolorystyce :D

http://www.bothe-haustechnik.de/Images/barriere%20bad%20grau,gelb.jpg

powiem ci , ze polaczenie tych dwoch kolorow jest bardzo ciekawe

Froschkaa , jak coś ci jeszcze rzuci się na oczy to dawaj, tylko żebym ja to mogła kupić w Polsce. Córka jak zobaczyła szar0-pistocjowe płytki to zaczeła wybrzydzać że zielonej łazienki nie chce. Wogóle ta dzisiejsza młodziesz marudna strasznie. Jak jej powiedziałam że nie ma takich płytek jak chce to zgodziłą się na szaro-czerwoną. No to podskoczyłam z radości i pokazałam jej łazienkę chłopaków żaby_goni i myślałam że będę mieć ją z głowy. Podobała się i owszem , ale stwierdziłą że łazienka za smutno dla niej wygląda i ma być żółta z niedużą ilością szarośc i już :evil: :evil: . Chyba jej zrobię białłą łazienkę i niech ją sobie pomaluje jak chce

verunia ale bedziesz miała śliczny ten domek :o Po zamieszczonych w dzienniku fotkach z wnetrzami można oczekiwać bardzo ciekawego wykończenia. Chętnie będę Ci kibicować bo mi się bardzo podoba i zapowiada się wspaniale :lol:

Mayland, niedawno zajrzałam ci w dziennik i to ty masz niebanalne pomysły. Ja to raczej wybiorę bezpieczne, nudne sprawdzone rozwiązania. Chyba się starzeję :roll:, jakoś nie chcę mi się eksperymentować np z kolorami.

Lubię mieć w domu takie stonowane- brązy beże , kremy a jak już kolory to tylko takie złamane, zgaszone. Nic na to nie poradzę, takie mi sie podobaja i juz. Jak sobie przeglądam zdjęcia wnetrz domów to najblizsze są mi chyba domy Jooli i Maxtorki.

Froschka , jesteś niesamowita ale ja sie aż boje spojrzeć na cenę tych szklanych płytek. Ale może by je potraktować jako dekor do np zwykłych żółtych kafli? :roll:

Oj Reyzel, tak ogólnie to nie mam z nią łatwo :wink: