frosch 23.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ja tu tylko szukam a ty mozesz je wykorzystac nawet do....niecnych celow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ja tu tylko szukam a ty mozesz je wykorzystac nawet do....niecnych celow zastanawiam sie co mozna niecnego zrobic z takimi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 wiesz co naprawdę się starałam i nic ładnego nie znalazłam żółto- szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Oj Reyzel, tak ogólnie to nie mam z nią łatwo hehe ... a kto mówi Verunia, że ma być łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Verunia, Twój szatański plan lekkiej dywersji się powiódł. Co do wypełnień - chyba to które wybrałaś jest najlepsze, biorąc pod uwagę styl domku. Choć jeszcze bym się zastanowiła nad serią Ligna, o ile istnieje możlwość zamówienia białych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Veruniu a ja na tej stronie znalazłam takie http://www.adeco.pl./modele/-910_1.jpg http://www.adeco.pl./modele/-A33_1.jpg Myślałaś nad nimi? Gdyby zmienić szyby na gładkie...? Dobrze, że szprosy zostały, moim zdaniem dom dużo by stracił na "gładkich" oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Veruniu a ja na tej stronie znalazłam takie http://www.adeco.pl./modele/-910_1.jpg http://www.adeco.pl./modele/-A33_1.jpg Myślałaś nad nimi? Gdyby zmienić szyby na gładkie...? Dobrze, że szprosy zostały, moim zdaniem dom dużo by stracił na "gładkich" oknach No te pierwsze mogłyby być. Hmm, trudny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Veruniu a ja na tej stronie znalazłam takie No te pierwsze mogłyby być. Hmm, trudny wybór He he he Co, poszukać poźniej czegoś jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Brazunia to zawsze cosik namiesza Oczywiście w pozytywnym tego slowa znaczeniu Ale za to jakie cudeńka wynajduje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 26.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 napisałaś że okna ''jednak ze szprosami' czy szprosy to jakiś ''problem'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 cześć dywersyfikantko mnie najbardziej podobają się te, które pokazałś w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Spróbujcie je sobie wyobrazić jeszcze z tymi naświetlami pokazanymi w projekcie. Te z dziennika też bardziej mi się podobają , ale moze te Brazy lepiej pasuja ?Tak to jest jak człowiek ma za dużo do wyboru. Kaska ciiiiiii, spokooojnie, podebrałąm ci czytelniczki tylko na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 nie wiem ......wszystkie mi sie podobaja ale chyba bardziej te od brazy Froschowi pewnie te twoje a najmniej podobaja mi sie klamki czy to musza byc drzwi z oknoplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ja mam takie http://www.adeco.pl/modele/-500_1.jpg i doświetle....wszystko w profilach Thermoplastu, białe jest wszędzie tak samo białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ooo to jak ja mogę coś napisać to mi najb podob mi sie jamlesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mi sie podobają te veruni. Tzn. nie tylko podobają ale też moim zdaniem najbardziej pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No to chyba głosowanie stanęło na niczym Verunia Głosy są podzielone I tak, chcąc niechcąc, musisz sama zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No to chyba głosowanie stanęło na niczym Verunia Głosy są podzielone I tak, chcąc niechcąc, musisz sama zdecydować To ja współczuję Veruni, najgorzej właśnie podjąć decyzję Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To ja jadę na weekend odpocząć , a wy tu się dogadajcie i coś wybierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To ja jadę na weekend odpocząć , a wy tu się dogadajcie i coś wybierzcie Noooo... pomysł przedni Verunia Jak wrocisz - najwyzej wylosujesz Miłego wypoczynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts