braza 26.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To ja jadę na weekend odpocząć , a wy tu się dogadajcie i coś wybierzcie No i na kogo później będzie .... Miłego weekendu!!! Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Tak to już w życiu jest Braza, że ktoś winny być musi Może być i na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Tak to już w życiu jest Braza, że ktoś winny być musi Może być i na nas Niby tak .... ale dlaczego akurat my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Tak to już w życiu jest Braza, że ktoś winny być musi Może być i na nas Niby tak .... ale dlaczego akurat my Bo ktoś musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Fajne te płytki. Mają szare do tej kolekcji? Nie maja niestety ale ja reflektuje na szare fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cześć Verunia Powodzonka w budowaniu Małe pytanko ile kosztuje taka suszarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Drzwi nie wybrane. Niedobrze, niedobrze a tak na was liczyłam Ale za to w Druskiennikach było świetnie. Bawiliśmy się w basenach i na zjeżdżalniach jak dzieci. W saunach wypociłam chyba ze sto litrów wody i mam nadzieje być po tym zdrowsza, młodsza i piękniejsza Juz postanowione- w domu też planujemy saunę. Zdjęć nie będzie bo aparat dostał nóg Andre będzie zawiedziony . Zdjęcia ośrodka są na tej stronie jakby ktoś chciał się wybrać. Polecam bo warto http://www.akvapark.lt/component/option,com_rsgallery2/Itemid,26/catid,2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A bo tymi drzwiami do nam takie "kukułcze jajo" podrzuciłaś Czy to muszą być drzwi z Oknoplastu?? Jakby nie patrzył, oferta ograniczona jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A bo tymi drzwiami do nam takie "kukułcze jajo" podrzuciłaś Czy to muszą być drzwi z Oknoplastu?? Jakby nie patrzył, oferta ograniczona jednak No nie muszą, ale naświetla są z oknoplastu i dobrze by było żeby to do siebie pasowało i drzwi muszą być szczelne i ciepłe bo wiatrołapu u nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ogród super . Hera widziała ten projekt? Jak podoba się jej buda no chyba,że to jakaś altanka dla gości tudzież slums jak u Żaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Drzwi nie wybrane. Niedobrze, niedobrze a tak na was liczyłam Ale za to w Druskiennikach było świetnie. Bawiliśmy się w basenach i na zjeżdżalniach jak dzieci. W saunach wypociłam chyba ze sto litrów wody i mam nadzieje być po tym zdrowsza, młodsza i piękniejsza Juz postanowione- w domu też planujemy saunę. Zdjęć nie będzie bo aparat dostał nóg Andre będzie zawiedziony . Zdjęcia ośrodka są na tej stronie jakby ktoś chciał się wybrać. Polecam bo warto http://www.akvapark.lt/component/option,com_rsgallery2/Itemid,26/catid,2/ No jak Verunia nie wybrane ??!! Przecież juz są zamówione ! Nie kontaktowali się z Tobą w sprawie płatności ? Super, ze wróciłaś wypoczęta, pełna energii do dalszego dzialania Aparacik się komuś spodobał ?? Nie ładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Fajnie będzie u Ciebie verunia Zauważyłam, ze architekci ogrodów odchodzą od symetrii, czy też żywopłotów tujowych jak robi wiekszość ( ja tez ). Moi sasiedzi maja ogrody zrobione przez profesjonalistów i podpatruję u nich jak mozna fajnie zagospodarowac przestrzeń. Jak na mój gust to maja za dużo roślin liściastych i zima wyglada ich ogród troche łyso.. Ni emówiąc że te liściez ich drzew lecą na moja działke Bedzie pięknie u Ciebie . A drzwi bedziesz miała z naświeltami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Verunia, jak mi będzie tęskno do zieleni to sobie zawsze wpadnę na spacerek po Twoim ogrodzie Pięknie wygląda ta aranzacja. A bedziesz sadzić już duże roślinki żeby taki efekt prawie od razu osiągnąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 . Hera widziała ten projekt? Jak podoba się jej buda no chyba,że to jakaś altanka dla gości tudzież slums jak u Żaby? No przeciez ten młody ogrodnik gdzieś musi mieszkać , a Hera to ma stałą miejscówkę w naszj sypialni niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Jak na mój gust to maja za dużo roślin liściastych i zima wyglada ich ogród troche łyso.. Ni emówiąc że te liściez ich drzew lecą na moja działke Bedzie pięknie u Ciebie . A drzwi bedziesz miała z naświeltami??? Grabienie liści w piękny jesienny dzionek to sama przyjemność przecież, chociaż niekoniecznie liści należących do sąsiada Drzwi będę miała z naświetlami tak jak jest w projekcie- tzn mam na mysli takie okienka porobione dookoła drzwi. Muszę tak zrobić, bo inaczej hall będę miała ciemny a i tak mi się też podoba, A czy będzie pięknie to się dopiero zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Verunia, jak mi będzie tęskno do zieleni to sobie zawsze wpadnę na spacerek po Twoim ogrodzie Pięknie wygląda ta aranzacja. A bedziesz sadzić już duże roślinki żeby taki efekt prawie od razu osiągnąć?? Reyzel, wpadaj kiedy chcesz, zostawię furtkę otwartą Jak dostanę doooobrze płatną pracę w Tej Wielkopolsce to może kupię już duże roślinki Ale chyba jednak trzeba będzie kupić mniejsze i czekać cierpliwie aż urosną. Nie sądzę, że też uda się je wszystkie posadzić na raz, ale plan jest i teraz można krok po kroku go realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.10.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Verunia, jak mi będzie tęskno do zieleni to sobie zawsze wpadnę na spacerek po Twoim ogrodzie Pięknie wygląda ta aranzacja. A bedziesz sadzić już duże roślinki żeby taki efekt prawie od razu osiągnąć?? Reyzel, wpadaj kiedy chcesz, zostawię furtkę otwartą Jak dostanę doooobrze płatną pracę w Tej Wielkopolsce to może kupię już duże roślinki Ale chyba jednak trzeba będzie kupić mniejsze i czekać cierpliwie aż urosną. Nie sądzę, że też uda się je wszystkie posadzić na raz, ale plan jest i teraz można krok po kroku go realizować Dziękuję, dziękuję W wielkopolsce pracy dostatek - tej dobrej również No ale fakt, wszystkiego od razu mieć nie można Trzeba poczekać aż urośnie Sama muszę się zabrać za ten mój "ogród" . A jak prace przy domku, więźbę już kładą czy jak ??? Bo o tym cosik cicho sza u Ciebie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Więżbę już mieli kłaść, ale okazało się że zapomnieli o jakichś mini ściankach kolankowych więc się wszystko trochę opóżniło bo te ścianki musieli najpierw zrobić. Taka jest przynajmniejmniej wersja dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Drzwi nie wybrane. Niedobrze, niedobrze a tak na was liczyłam Ale za to w Druskiennikach było świetnie. Bawiliśmy się w basenach i na zjeżdżalniach jak dzieci. W saunach wypociłam chyba ze sto litrów wody i mam nadzieje być po tym zdrowsza, młodsza i piękniejsza Juz postanowione- w domu też planujemy saunę. Zdjęć nie będzie bo aparat dostał nóg Andre będzie zawiedziony . Zdjęcia ośrodka są na tej stronie jakby ktoś chciał się wybrać. Polecam bo warto http://www.akvapark.lt/component/option,com_rsgallery2/Itemid,26/catid,2/ i co ja teraz pocznę, taki smutek mnie ogarnął... kiedy znowu do Druskiennik jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mini scianki.....brzmi ciekawie Nie pytałas czasem czy nie buduja domu dla krasnoludków? Każde wytłumaczenie jest dobre Ja tam nadal obstawiam drzwi które sama wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts