Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o Drzwi nie wybrane. Niedobrze, niedobrze a tak na was liczyłam :roll: :wink:

Ale za to w Druskiennikach było świetnie. Bawiliśmy się w basenach i na zjeżdżalniach jak dzieci. W saunach wypociłam chyba ze sto litrów wody i mam nadzieje być po tym zdrowsza, młodsza i piękniejsza :lol: Juz postanowione- w domu też planujemy saunę. Zdjęć nie będzie bo aparat dostał nóg :-? Andre będzie zawiedziony 8) . Zdjęcia ośrodka są na tej stronie jakby ktoś chciał się wybrać. Polecam bo warto

http://www.akvapark.lt/component/option,com_rsgallery2/Itemid,26/catid,2/

A bo tymi drzwiami do nam takie "kukułcze jajo" podrzuciłaś :wink: Czy to muszą być drzwi z Oknoplastu?? Jakby nie patrzył, oferta ograniczona jednak :-?

No nie muszą, ale naświetla są z oknoplastu i dobrze by było żeby to do siebie pasowało i drzwi muszą być szczelne i ciepłe bo wiatrołapu u nas nie ma

Ale za to w Druskiennikach było świetnie. Bawiliśmy się w basenach i na zjeżdżalniach jak dzieci. W saunach wypociłam chyba ze sto litrów wody i mam nadzieje być po tym zdrowsza, młodsza i piękniejsza :lol: Juz postanowione- w domu też planujemy saunę. Zdjęć nie będzie bo aparat dostał nóg :-? Andre będzie zawiedziony 8) . Zdjęcia ośrodka są na tej stronie jakby ktoś chciał się wybrać. Polecam bo warto

No jak Verunia nie wybrane ??!! :o Przecież juz są zamówione ! Nie kontaktowali się z Tobą w sprawie płatności 8) ?

Super, ze wróciłaś wypoczęta, pełna energii do dalszego dzialania :D

Aparacik się komuś spodobał ?? Nie ładnie.... :-?

Fajnie będzie u Ciebie verunia :D :D :D

Zauważyłam, ze architekci ogrodów odchodzą od symetrii, czy też żywopłotów tujowych jak robi wiekszość ( ja tez :oops: :lol: ). Moi sasiedzi maja ogrody zrobione przez profesjonalistów i podpatruję u nich jak mozna fajnie zagospodarowac przestrzeń. Jak na mój gust to maja za dużo roślin liściastych i zima wyglada ich ogród troche łyso.. :roll: Ni emówiąc że te liściez ich drzew lecą na moja działke :evil: :wink:

Bedzie pięknie u Ciebie :D .

A drzwi bedziesz miała z naświeltami???

. Hera widziała ten projekt? Jak podoba się jej buda :lol: no chyba,że to jakaś altanka dla gości tudzież slums jak u Żaby? :wink:

No przeciez ten młody ogrodnik gdzieś musi mieszkać :lol: , a Hera to ma stałą miejscówkę w naszj sypialni niestety :-?

Jak na mój gust to maja za dużo roślin liściastych i zima wyglada ich ogród troche łyso.. :roll: Ni emówiąc że te liściez ich drzew lecą na moja działke :evil: :wink:

Bedzie pięknie u Ciebie :D .

A drzwi bedziesz miała z naświeltami???

Grabienie liści w piękny jesienny dzionek to sama przyjemność przecież, chociaż niekoniecznie liści należących do sąsiada :lol:

Drzwi będę miała z naświetlami tak jak jest w projekcie- tzn mam na mysli takie okienka porobione dookoła drzwi. Muszę tak zrobić, bo inaczej hall będę miała ciemny a i tak mi się też podoba, A czy będzie pięknie to się dopiero zobaczy :roll:

Verunia, jak mi będzie tęskno do zieleni to sobie zawsze wpadnę na spacerek po Twoim ogrodzie :D

Pięknie wygląda ta aranzacja. A bedziesz sadzić już duże roślinki żeby taki efekt prawie od razu osiągnąć??

Reyzel, wpadaj kiedy chcesz, zostawię furtkę otwartą :wink:

Jak dostanę doooobrze płatną pracę w Tej Wielkopolsce to może kupię już duże roślinki :wink: Ale chyba jednak trzeba będzie kupić mniejsze i czekać cierpliwie aż urosną. Nie sądzę, że też uda się je wszystkie posadzić na raz, ale plan jest i teraz można krok po kroku go realizować

Verunia, jak mi będzie tęskno do zieleni to sobie zawsze wpadnę na spacerek po Twoim ogrodzie :D

Pięknie wygląda ta aranzacja. A bedziesz sadzić już duże roślinki żeby taki efekt prawie od razu osiągnąć??

Reyzel, wpadaj kiedy chcesz, zostawię furtkę otwartą :wink:

Jak dostanę doooobrze płatną pracę w Tej Wielkopolsce to może kupię już duże roślinki :wink: Ale chyba jednak trzeba będzie kupić mniejsze i czekać cierpliwie aż urosną. Nie sądzę, że też uda się je wszystkie posadzić na raz, ale plan jest i teraz można krok po kroku go realizować

Dziękuję, dziękuję :D

W wielkopolsce pracy dostatek - tej dobrej również 8) :wink:

No ale fakt, wszystkiego od razu mieć nie można :-? Trzeba poczekać aż urośnie :o

Sama muszę się zabrać za ten mój "ogród" :roll: .

A jak prace przy domku, więźbę już kładą czy jak ??? Bo o tym cosik cicho sza u Ciebie w dzienniku :)

:cry: :cry: :cry:

i co ja teraz pocznę, taki smutek mnie ogarnął... :(

kiedy znowu do Druskiennik jedziesz? :wink: 8)