Olkalybowa 31.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 . Hera widziała ten projekt? Jak podoba się jej buda no chyba,że to jakaś altanka dla gości tudzież slums jak u Żaby? No przeciez ten młody ogrodnik gdzieś musi mieszkać , a Hera to ma stałą miejscówkę w naszj sypialni niestety malutki ten ogrodnik będzie, zajrzy w każdą dziurkę i zagospodaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 . Hera widziała ten projekt? Jak podoba się jej buda no chyba,że to jakaś altanka dla gości tudzież slums jak u Żaby? No przeciez ten młody ogrodnik gdzieś musi mieszkać , a Hera to ma stałą miejscówkę w naszj sypialni niestety malutki ten ogrodnik będzie, zajrzy w każdą dziurkę i zagospodaruje Podobno rozmiar nie ma znaczenia Tak przynajmniej twierdzą faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ładnie wygląda ten ogród, podoba mi się A drzwi wybrałabym te pierwsze, co w dzienniku wkleiłaś, bo nie są takie przekombinowane, proste i eleganckie To byłam ja, KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Piękny będzie ten ogród!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 . Hera widziała ten projekt? Jak podoba się jej buda no chyba,że to jakaś altanka dla gości tudzież slums jak u Żaby? No przeciez ten młody ogrodnik gdzieś musi mieszkać , a Hera to ma stałą miejscówkę w naszj sypialni niestety malutki ten ogrodnik będzie, zajrzy w każdą dziurkę i zagospodaruje Podobno rozmiar nie ma znaczenia Tak przynajmniej twierdzą faceci A my udajemy że w to wierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Zostawię więc drzwi tak jak pierwotnie wybrałam, najwyżej będzie na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No to gratuluję zalania stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Zostawię więc drzwi tak jak pierwotnie wybrałam, najwyżej będzie na was Amen Gratuluje stropu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Fajnie, że masz strop Co do wielkości salonu to przecież będzie połączony z jadalnią to go powiększy. Będzie dobrze doświetlony więc wyda się większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ciesze sie , ze masz juz strop verunia widze , ze idziecie z kaska lepwlep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ciesze sie , ze masz juz strop verunia widze , ze idziecie z kaska lepwlep Nooo, ale kaska ma wyżej ten lep, chlip, chlip i już kuchnię zamawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Fajnie, że masz strop Co do wielkości salonu to przecież będzie połączony z jadalnią to go powiększy. Będzie dobrze doświetlony więc wyda się większy Na to liczę, lubię dużo przestrzeni w domu. Salon będzie od południa więc i światła powinno być dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ciesze sie , ze masz juz strop verunia widze , ze idziecie z kaska lepwlep Nooo, ale kaska ma wyżej ten lep, chlip, chlip i już kuchnię zamawia nie rycz mała nie rycz a meble do kuchni to hoooooooo i jeszcze rochę z panem omawialiśmy gdzie ma co być, żeby potem nie było kucia zbędnego i poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 05.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Verunia głowa do góry wszystko na dobrej drodze, życzymy powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Co tam ksiązki, kuchnie ... tu się więźba wreszcie stawia Verunia dołączy do klubu dziewczynek z zielonymi ( chyba zobaczymy zdjęcia to się przekonamy do koloru) zapałkami Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.11.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Więżbę już mieli kłaść, ale okazało się że zapomnieli o jakichś mini ściankach kolankowych więc się wszystko trochę opóżniło bo te ścianki musieli najpierw zrobić. Taka jest przynajmniejmniej wersja dla mnie Dobre Verunia Nie doczytałam wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 06.11.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Co tam ksiązki, kuchnie ... tu się więźba wreszcie stawia Verunia dołączy do klubu dziewczynek z zielonymi ( chyba zobaczymy zdjęcia to się przekonamy do koloru) zapałkami Super !!! hi hi dobre :D P.S. A nóż, widelec - nigdy nie wiadomo kiedy co się komu może przydać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Verunia, co oni se jaja robią z tą więźbą, żeby nie było tak jak u nas chrr tfuuu to takie splunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Verunia, co oni se jaja robią z tą więźbą, żeby nie było tak jak u nas chrr tfuuu to takie splunięcie No chyba tak nie jest bo Verunia pisze, że więźba się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Verunia, co oni se jaja robią z tą więźbą, żeby nie było tak jak u nas chrr tfuuu to takie splunięcie No chyba tak nie jest bo Verunia pisze, że więźba się robi Robi się , robi, no chyba, że znowu coś stanęło na przeszkodzie a ja o tym nie wiem Plucie na wszelki słuczaj się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts