braza 08.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Reyzel wybacz, nie wiem jak mi się udało przegapić ten post W Poznaniu mieszkała moja serdeczna przyjaciółka, ale jakieś 14 lat temu wzięła i się wyniosła do Szwecji Najlepszym się zdaza, Brazunia ps. i co z tym adresem ?? Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Rogale marcińskie są... PYYYYSZSZSZNNNNEEEEEE. No pyszne i już. Wiem, bo brat zawsze kupuje i jak są to jemy. Brazunia, smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A skąd nazwa Izebelliada, Veruniu ??? Izabelliada od Izabelli Czartoryskiej, która sprawia że Puławy kiedyś były główna kolebką kultury w Polsce. Wiecie np ze u nas powstało pierwsze muzeum w kraju i Dama z Łasiczką była u nas jak i wiele innych cennych zbiorów z rodu Czartoryskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No widzę Verunia że mieszkasz w Wielkopolsce ,może w Poznaniu:O) Witaj kabietka Jeszcze nie ale juz chyba niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Reyzel zapytała u Kasi ale ja też jestem ciekawa i powtórzę pytanie tutaj: Veruniu, które drzwi ostatecznie wybrałaś - te pierwsze?? Verunia ewidentnie uchyla się od odpowiedzi ... A my czekamy ... ja się nic nie uchylam , ale nie wiem czy wam się to spodoba- wybrałam pierwsze ale bez szybek bo stwierdziłam ze te naświetla naokoło drzwi juz wystarczą (widac je na projekcie), wzór przetłoczeń powtórzy kształt tych naświetli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No hej Przyszłam na rogale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Reyzel zapytała u Kasi ale ja też jestem ciekawa i powtórzę pytanie tutaj: Veruniu, które drzwi ostatecznie wybrałaś - te pierwsze?? Verunia ewidentnie uchyla się od odpowiedzi ... A my czekamy ... ja się nic nie uchylam , ale nie wiem czy wam się to spodoba- wybrałam pierwsze ale bez szybek bo stwierdziłam ze te naświetla naokoło drzwi juz wystarczą (widac je na projekcie), wzór przetłoczeń powtórzy kształt tych naświetli Ruszyłam wyobraźnię i ... masz rację!! Naświetla i szybki to chyba byłoby za wiele. I wiesz co, Veruniu, to będzie bardzo ładne wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Reyzel zapytała u Kasi ale ja też jestem ciekawa i powtórzę pytanie tutaj: Veruniu, które drzwi ostatecznie wybrałaś - te pierwsze?? Verunia ewidentnie uchyla się od odpowiedzi ... A my czekamy ... ja się nic nie uchylam , ale nie wiem czy wam się to spodoba- wybrałam pierwsze ale bez szybek bo stwierdziłam ze te naświetla naokoło drzwi juz wystarczą (widac je na projekcie), wzór przetłoczeń powtórzy kształt tych naświetli No widzisz, a nikt z nas na to nie wpadł ! Własne wybory są zawsze najlepsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No hej Przyszłam na rogale wielkopolska gościnna jest więc i rogali dostatek Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A skąd nazwa Izebelliada, Veruniu ??? Izabelliada od Izabelli Czartoryskiej, która sprawia że Puławy kiedyś były główna kolebką kultury w Polsce. Wiecie np ze u nas powstało pierwsze muzeum w kraju i Dama z Łasiczką była u nas jak i wiele innych cennych zbiorów z rodu Czartoryskich? No ilu ciekawych rzeczy się można dowiedzieć... Muszę kiedyś się wybrać do tego Kazimierza... już wiele razy słyszałam, ze jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Reyzel zapytała u Kasi ale ja też jestem ciekawa i powtórzę pytanie tutaj: Veruniu, które drzwi ostatecznie wybrałaś - te pierwsze?? Verunia ewidentnie uchyla się od odpowiedzi ... A my czekamy ... ja się nic nie uchylam , ale nie wiem czy wam się to spodoba- wybrałam pierwsze ale bez szybek bo stwierdziłam ze te naświetla naokoło drzwi juz wystarczą (widac je na projekcie), wzór przetłoczeń powtórzy kształt tych naświetli Ruszyłam wyobraźnię i ... masz rację!! Naświetla i szybki to chyba byłoby za wiele. I wiesz co, Veruniu, to będzie bardzo ładne wejście Niestety dowiedziałam się , że fabryka nie robi tego modelu w wersji pełnej Może więc takie zwykłe dac http://www.adeco.pl./modele/-047_1.jpg Powiedzcie że bedzie ładnie. Jak nie, to trzeba będzie zamówic drewniane razem z drewnianymi naswietlamii. Wyjdzie pewnie drozej i nie wiem czy sie nie będzie gryzło z oknami PVC[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A skąd nazwa Izebelliada, Veruniu ??? Izabelliada od Izabelli Czartoryskiej, która sprawia że Puławy kiedyś były główna kolebką kultury w Polsce. Wiecie np ze u nas powstało pierwsze muzeum w kraju i Dama z Łasiczką była u nas jak i wiele innych cennych zbiorów z rodu Czartoryskich? No ilu ciekawych rzeczy się można dowiedzieć... Muszę kiedyś się wybrać do tego Kazimierza... już wiele razy słyszałam, ze jest piękny Koniecznie i to szybko sie decyduj póki tu jestem i bede mogła cie pooprowadzac [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 To i ja sie dołączę do tego spaceru Uwielbiam Kazimierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nigdy nie byłam w Kazimierzu. Wiem tylko ze słyszenia, radia i TV, że tam pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja mam blisko (80km) a Verunia to już wogóle, rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nigdy nie byłam w Kazimierzu. Wiem tylko ze słyszenia, radia i TV, że tam pięknie. To jest nas dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 09.11.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://img39.picoodle.com/img/img39/5/11/9/f_domm_a997957.jpg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Altarielo ty czarodziejko jak to zrobiłas Według mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Altarielo ty czarodziejko jak to zrobiłas Według mnie pasuje Pasi, a te naświetla będą do końca ściany, czy będą się kończyć wcześniej?? tzn tak jak jest na tym zdjęciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts