Gość 10.11.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Altarielo ty czarodziejko jak to zrobiłas Według mnie pasuje Pasi, a te naświetla będą do końca ściany, czy będą się kończyć wcześniej?? tzn tak jak jest na tym zdjęciu?? Będą tak jak na zdjęciu, a dlaczego pytasz? A i zapomniałam dodac, że przyjeżdżajdzie do Kazimierza Najlepsza pora to wiosna bo teraz zimno i po sezonie wiele knajp zamknietych, a chciałam was zabrac na najpyszniejsze zapiekanki w Amfibarze. Może mini zlocik zorganizujemy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Niestety dowiedziałam się , że fabryka nie robi tego modelu w wersji pełnej Może więc takie zwykłe dac http://www.adeco.pl./modele/-047_1.jpg Powiedzcie że bedzie ładnie. Jak nie, to trzeba będzie zamówic drewniane razem z drewnianymi naswietlamii. Wyjdzie pewnie drozej i nie wiem czy sie nie będzie gryzło z oknami PVC[/code] Uważam, że to strzał w dziesiątkę!!!! Bardzo przypominają te z projektu ale sa 100 razy ładniejsze!!!! Jeśli o mnie chodzi - to właśnie te!!!! A ten minizlocik to kiedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Verunia ten zlocik to tylko nie w te świeta majowe (1-3) bo tam szpilki wcisnąć wtedy nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Pasi, a te naświetla będą do końca ściany, czy będą się kończyć wcześniej?? tzn tak jak jest na tym zdjęciu?? Będą tak jak na zdjęciu, a dlaczego pytasz? A i zapomniałam dodac, że przyjeżdżajdzie do Kazimierza Najlepsza pora to wiosna bo teraz zimno i po sezonie wiele knajp zamknietych, a chciałam was zabrac na najpyszniejsze zapiekanki w Amfibarze. Może mini zlocik zorganizujemy, co? Myślałam, że naświetla będę do końca drzwi Po prostu nigdzie wcześniej nie widziałam, żeby tak sie kończyły. Ale spoko, fajnie to wygląda A ten zlotcik to konkretnie kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Troszkę mnie nie było, a tu widzę praca wre.. Nie można spowodować by tempo spadło. Bardzo ładna graficzna prezentacja Twojej posiadłości.. A jak tam przygotowania do wyjazdu do Chorzowa? PS Ja w czwartek w nocy w knajpie spotkałem ... Leo Benhakera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No proszę... sami światowi ludzie tutaj zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A skąd nazwa Izebelliada, Veruniu ??? Izabelliada od Izabelli Czartoryskiej, która sprawia że Puławy kiedyś były główna kolebką kultury w Polsce. Wiecie np ze u nas powstało pierwsze muzeum w kraju i Dama z Łasiczką była u nas jak i wiele innych cennych zbiorów z rodu Czartoryskich? No ilu ciekawych rzeczy się można dowiedzieć... Muszę kiedyś się wybrać do tego Kazimierza... już wiele razy słyszałam, ze jest piękny Koniecznie i to szybko sie decyduj póki tu jestem i bede mogła cie pooprowadzac [/code] Z przyjmnością Tylko mi jeszcze powiedz do kiedy mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Nigdy nie byłam w Kazimierzu. Wiem tylko ze słyszenia, radia i TV, że tam pięknie. To jest nas dwie w nawiązaniu do wczesniejszych informacji powiedziałabym, że trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pasi, a te naświetla będą do końca ściany, czy będą się kończyć wcześniej?? tzn tak jak jest na tym zdjęciu?? Będą tak jak na zdjęciu, a dlaczego pytasz? A i zapomniałam dodac, że przyjeżdżajdzie do Kazimierza Najlepsza pora to wiosna bo teraz zimno i po sezonie wiele knajp zamknietych, a chciałam was zabrac na najpyszniejsze zapiekanki w Amfibarze. Może mini zlocik zorganizujemy, co? Myślałam, że naświetla będę do końca drzwi Po prostu nigdzie wcześniej nie widziałam, żeby tak sie kończyły. Ale spoko, fajnie to wygląda A ten zlotcik to konkretnie kiedy??? no kiedy ?? kiedy ??? Może zgodnie ze wskazówkami Veruni i Mayland, spotakjmy się na wiosnę w Kazimierzu ? A termin to możemy ustalić bliżej cieplejszych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No proszę... sami światowi ludzie tutaj zaglądają Jeśli chodzi o mnie to nie uważam się za światowca. Czemu? Choćby dlatego, że pracowałem tylko w Polsce (nigdy poza granicami) - a praca w firmie zachodniej nie oznacza, ze podjąłęm pracę poza Polską.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Troszkę mnie nie było, a tu widzę praca wre.. Nie można spowodować by tempo spadło. Bardzo ładna graficzna prezentacja Twojej posiadłości.. A jak tam przygotowania do wyjazdu do Chorzowa? PS Ja w czwartek w nocy w knajpie spotkałem ... Leo Benhakera... Wow Zagadnąłeś do niego? Co do meczu to szalik i kapelusz już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pasi, a te naświetla będą do końca ściany, czy będą się kończyć wcześniej?? tzn tak jak jest na tym zdjęciu?? Będą tak jak na zdjęciu, a dlaczego pytasz? A i zapomniałam dodac, że przyjeżdżajdzie do Kazimierza Najlepsza pora to wiosna bo teraz zimno i po sezonie wiele knajp zamknietych, a chciałam was zabrac na najpyszniejsze zapiekanki w Amfibarze. Może mini zlocik zorganizujemy, co? Myślałam, że naświetla będę do końca drzwi Po prostu nigdzie wcześniej nie widziałam, żeby tak sie kończyły. Ale spoko, fajnie to wygląda A ten zlotcik to konkretnie kiedy??? no kiedy ?? kiedy ??? Może zgodnie ze wskazówkami Veruni i Mayland, spotakjmy się na wiosnę w Kazimierzu ? A termin to możemy ustalić bliżej cieplejszych dni Maj to bardzo dobry termin, tylko faktycznie nie pierwsze dni maja Trzymam was za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Troszkę mnie nie było, a tu widzę praca wre.. Nie można spowodować by tempo spadło. Bardzo ładna graficzna prezentacja Twojej posiadłości.. A jak tam przygotowania do wyjazdu do Chorzowa? PS Ja w czwartek w nocy w knajpie spotkałem ... Leo Benhakera... Wow Zagadnąłeś do niego? Co do meczu to szalik i kapelusz już mam Też mam szalik. I nawet nim machałem na meczu Polska - Kazachstan. Ale w listopadzie może być zimniej i chyba bardziej przyda się do ochrony gardla... Zagadnąłem go, poprosiłem o autograf i dodałem, ze to właśnie ja jestem tym kimś kto wyłączył prąd. Na to on, że skoro tak to nie może odmówić mi podpisania autografu. Potem stanęło na tym, że ten przycisk przekażę kolegom (lub koleżankom), którzy jadą do Chorzowa. Bardzo miły gość ten Leo. Pewnie z nudów po nocach siedzi w hard rock cafe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Nigdy nie byłam w Kazimierzu. Wiem tylko ze słyszenia, radia i TV, że tam pięknie. To jest nas dwie w nawiązaniu do wczesniejszych informacji powiedziałabym, że trzy W nawiązaniu ... powiem cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 W nawiązaniu ... powiem cztery no to wygląda na to, że do wiosny całkiem spora grupka się zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 W nawiązaniu ... powiem cztery no to wygląda na to, że do wiosny całkiem spora grupka się zbierze Obawiam się, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.11.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 W nawiązaniu ... powiem cztery no to wygląda na to, że do wiosny całkiem spora grupka się zbierze Obawiam się, że tak Myslę, ze w tym wypadku nie ma się co obawiać, tylko cieszyć, bo przynajmniej więcej nas będzie w Kazimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.11.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Nigdy nie byłam w Kazimierzu. Wiem tylko ze słyszenia, radia i TV, że tam pięknie. To jest nas dwie w nawiązaniu do wczesniejszych informacji powiedziałabym, że trzy W nawiązaniu ... powiem cztery pięć ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No tak, mam najbliżej do Veruni i do Kazimierza a mnie juz nie liczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No tak, mam najbliżej do Veruni i do Kazimierza a mnie juz nie liczycie Mayland, ty to juz obowiazkowo musisz byc, one licza te co Kazimierza nie widziały Monikach, miło ze zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts