Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i tu..d... blada :oops: bo nie wiem :roll:

ale jak tam pojadę to się spytam, zrobiłam je w sklepie , gdzie sprzedają umywalki, bidety...... a płytki przy okazji..będę tam w sobotę to się zapytam :D

O , rany Miko :o , to jest to czego szukam. I są nawet paseczki takie jak chciała. Zapytaj o firme please

no i tu..d... blada :oops: bo nie wiem :roll:

ale jak tam pojadę to się spytam, zrobiłam je w sklepie , gdzie sprzedają umywalki, bidety...... a płytki przy okazji..będę tam w sobotę to się zapytam :D

O , rany Miko :o , to jest to czego szukam. I są nawet paseczki takie jak chciała. Zapytaj o firme please

spytam :D

Verunia a od tego 30 kwietnia to ile jeszcze wielkopolskie firmy czekać na Ciebie będą ? :wink: :D :D :D Na kiedy ta przeprowadzka planowana ?

jak rozumiem, teraz jedna firma "zajmie się" srodkiem ? A samą wykończeniówkę kto będzie robił ?

Jeszcze nie wiem, może ta sama :roll: To wygodne miec kogoś kto wszystko załatwia na miejscu.Jeśli masz super wykonawców np do glazury i drewnianych podłóg itp to dawaj tu namiary. Mój generalny wykonawca jest otwarty i moze ich wynając. Zresztą właśnie tak działa, na zasadzie wynajmowych ekip. Na pewno przy wykończeniówcę będę musiała częściej bywac żeby wszystko dopilnowac i uzgadniac szczegóły. Myślę o przeprowadzce w wakacje, aby córka od września mogła juz pójśc do nowej szkoły

Verunia a od tego 30 kwietnia to ile jeszcze wielkopolskie firmy czekać na Ciebie będą ? :wink: :D :D :D Na kiedy ta przeprowadzka planowana ?

jak rozumiem, teraz jedna firma "zajmie się" srodkiem ? A samą wykończeniówkę kto będzie robił ?

Jeszcze nie wiem, może ta sama :roll: To wygodne miec kogoś kto wszystko załatwia na miejscu.Jeśli masz super wykonawców np do glazury i drewnianych podłóg itp to dawaj tu namiary. Mój generalny wykonawca jest otwarty i moze ich wynając. Zresztą właśnie tak działa, na zasadzie wynajmowych ekip. Na pewno przy wykończeniówcę będę musiała częściej bywac żeby wszystko dopilnowac i uzgadniac szczegóły. Myślę o przeprowadzce w wakacje, aby córka od września mogła juz pójśc do nowej szkoły

Z tymi wykonawcami to właściwie sama eksperymentuję :roll: i jak najbardziej mogę dać namiar np. na ekipę płytkarzy ale głową nie ręczę, że uznasz ich za super wykonawców :wink: :lol: i chyba po kwietniu będą mieli wolne terminy, bo własnie jakoś do końca kwietnia/ połowy maja będą robić u nas 8) wysyłam info na priva :)

Co do podłóg to niestety nikogo nie mam :-?

Veruniu, fajnie, że to już niedługo w sumie. :D

W Poznaniu dobrze się mieszka, to przyjazne i zorganizowane miasto, tak twierdzą mieszkańcy. :p

Jak ja jeździłam, to też nawet mi się podobało, z tym, że nie wszystko. Lubię tę starszą część miasta. :roll:

Myślę o przeprowadzce w wakacje, aby córka od września mogła juz pójśc do nowej szkoły

Verunia, to mnie chyba prześcigniesz :roll:

My raczej na wakacje nie damy rady, no chyba, że jednak damy :lol:

Kasia, jak nie dacie rady :o ??? przecież jesteśmy na tym samym etapie a ja zakładam, że w czerwcu już będę mieszkać w nowym domku ... :lol:

Widze że domek rośnie pieknie trzymam kciuki za dach :)

Jestem pod wrażeniem planu ogrodu, ja już dawno mieszkam a ogród wlesie i to dalekim :oops: :oops: :oops: chyba musze przez zime myśelć intensywnie :oops:

W zimowe wieczory to całkiem przyjemnie sobie rozmyślac o roslinkach, a ogród w lesie to ja bym nawet chciała, ale do lasu będzie raczej daleko :wink:

idę zobaczyc czy masz cos nowego w domku