ullerowa 12.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czesc Verunia, Ja widziałam, ponad 20 lat temu a cos się pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czesc Verunia, Ja widziałam, ponad 20 lat temu a cos się pozmieniało No to przyjedż i sama sprawdzisz - kamieniczniczki i studnia stoją ale jest piekniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czesc Verunia, Ja widziałam, ponad 20 lat temu a cos się pozmieniało No to przyjedż i sama sprawdzisz - kamieniczniczki i studnia stoją ale jest piekniej zobaczymy co się da zrobić w tej sprawie chwilowo nie moge nic obiecywac ale do wiosny jeszcze sporo czasu i..... różnie może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 http://img110.imageshack.us/img110/1339/pb030019tw8.jpg http://img128.imageshack.us/img128/9571/pb030018oh2.jpg http://img77.imageshack.us/img77/6990/pb030020bl7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 super te płytki co to za firma??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.11.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 no i tu..d... blada bo nie wiem ale jak tam pojadę to się spytam, zrobiłam je w sklepie , gdzie sprzedają umywalki, bidety...... a płytki przy okazji..będę tam w sobotę to się zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 no i tu..d... blada bo nie wiem ale jak tam pojadę to się spytam, zrobiłam je w sklepie , gdzie sprzedają umywalki, bidety...... a płytki przy okazji..będę tam w sobotę to się zapytam O , rany Miko , to jest to czego szukam. I są nawet paseczki takie jak chciała. Zapytaj o firme please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Miko znów wyczaiłaś fajne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 no i tu..d... blada bo nie wiem ale jak tam pojadę to się spytam, zrobiłam je w sklepie , gdzie sprzedają umywalki, bidety...... a płytki przy okazji..będę tam w sobotę to się zapytam O , rany Miko , to jest to czego szukam. I są nawet paseczki takie jak chciała. Zapytaj o firme please spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No tak, mam najbliżej do Veruni i do Kazimierza a mnie juz nie liczycie No nie, Mayland Przeciez tak jak napisała Verunia chodzi o liczenie tych co to kazimierza na własne oczy nie widziały Ewentualnie tylko na zdjęciach , w necie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Verunia a od tego 30 kwietnia to ile jeszcze wielkopolskie firmy czekać na Ciebie będą ? Na kiedy ta przeprowadzka planowana ? jak rozumiem, teraz jedna firma "zajmie się" srodkiem ? A samą wykończeniówkę kto będzie robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Verunia a od tego 30 kwietnia to ile jeszcze wielkopolskie firmy czekać na Ciebie będą ? Na kiedy ta przeprowadzka planowana ? jak rozumiem, teraz jedna firma "zajmie się" srodkiem ? A samą wykończeniówkę kto będzie robił ? Jeszcze nie wiem, może ta sama To wygodne miec kogoś kto wszystko załatwia na miejscu.Jeśli masz super wykonawców np do glazury i drewnianych podłóg itp to dawaj tu namiary. Mój generalny wykonawca jest otwarty i moze ich wynając. Zresztą właśnie tak działa, na zasadzie wynajmowych ekip. Na pewno przy wykończeniówcę będę musiała częściej bywac żeby wszystko dopilnowac i uzgadniac szczegóły. Myślę o przeprowadzce w wakacje, aby córka od września mogła juz pójśc do nowej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Myślę o przeprowadzce w wakacje, aby córka od września mogła juz pójśc do nowej szkoły Verunia, to mnie chyba prześcigniesz My raczej na wakacje nie damy rady, no chyba, że jednak damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.11.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Verunia a od tego 30 kwietnia to ile jeszcze wielkopolskie firmy czekać na Ciebie będą ? Na kiedy ta przeprowadzka planowana ? jak rozumiem, teraz jedna firma "zajmie się" srodkiem ? A samą wykończeniówkę kto będzie robił ? Jeszcze nie wiem, może ta sama To wygodne miec kogoś kto wszystko załatwia na miejscu.Jeśli masz super wykonawców np do glazury i drewnianych podłóg itp to dawaj tu namiary. Mój generalny wykonawca jest otwarty i moze ich wynając. Zresztą właśnie tak działa, na zasadzie wynajmowych ekip. Na pewno przy wykończeniówcę będę musiała częściej bywac żeby wszystko dopilnowac i uzgadniac szczegóły. Myślę o przeprowadzce w wakacje, aby córka od września mogła juz pójśc do nowej szkoły Z tymi wykonawcami to właściwie sama eksperymentuję i jak najbardziej mogę dać namiar np. na ekipę płytkarzy ale głową nie ręczę, że uznasz ich za super wykonawców i chyba po kwietniu będą mieli wolne terminy, bo własnie jakoś do końca kwietnia/ połowy maja będą robić u nas wysyłam info na priva Co do podłóg to niestety nikogo nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Veruniu, fajnie, że to już niedługo w sumie. W Poznaniu dobrze się mieszka, to przyjazne i zorganizowane miasto, tak twierdzą mieszkańcy. Jak ja jeździłam, to też nawet mi się podobało, z tym, że nie wszystko. Lubię tę starszą część miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Myślę o przeprowadzce w wakacje, aby córka od września mogła juz pójśc do nowej szkoły Verunia, to mnie chyba prześcigniesz My raczej na wakacje nie damy rady, no chyba, że jednak damy Kasia, jak nie dacie rady ??? przecież jesteśmy na tym samym etapie a ja zakładam, że w czerwcu już będę mieszkać w nowym domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Widze że domek rośnie pieknie trzymam kciuki za dach Jestem pod wrażeniem planu ogrodu, ja już dawno mieszkam a ogród wlesie i to dalekim chyba musze przez zime myśelć intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Widze że domek rośnie pieknie trzymam kciuki za dach Jestem pod wrażeniem planu ogrodu, ja już dawno mieszkam a ogród wlesie i to dalekim chyba musze przez zime myśelć intensywnie W zimowe wieczory to całkiem przyjemnie sobie rozmyślac o roslinkach, a ogród w lesie to ja bym nawet chciała, ale do lasu będzie raczej daleko idę zobaczyc czy masz cos nowego w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Oj Aga dziennk masz zaniedbany, ostatni wpis z sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ogólnie zanidbałam Forum ale już pwoli wracam i nawet będą nowe wpisy tylko trochę cierpliwości Do lasu też mam daleko i dlatego nie wiem jak ten ogród odnajdę Za to u Ciebie duzo się dzieje Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts