Reyzel 15.11.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Verunia, ja tak nieśmiało zapytam -- gdzie jakieś zdjęcia z kładzenia więźby ?? I ktu tu się upuszcza we wpisach w dzienniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Verunia, ja tak nieśmiało zapytam -- gdzie jakieś zdjęcia z kładzenia więźby ?? I ktu tu się upuszcza we wpisach w dzienniku ... Za chwile będą , właśnie dzisiaj dostałam to zaraz sie pochwalę . cos zjem tylko bo jeszcze obiagdu dzisiaj nie jadłam- ortodonta, wymiana opon , ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Doba za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No ładnie ładnie Doganiasz mnie A nawet masz już schody w środku, a ja niee Super, nabiera to już kształtu co nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No ładnie ładnie Doganiasz mnie A nawet masz już schody w środku, a ja niee Super, nabiera to już kształtu co nie??? Też tak sobie dzisiaj pomyślałam jak zobaczyłam to wejście Schody mam ale jednak góą mnie przeganiasz, niech będzie na remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Verunia fajnie Ci ta budowa idzie-ja nadal jeszcze w lesie Ty to juz jestes stary wyjadacz budowlany.Powiedz mi jak uwazasz czy Twoj domek w budowie bylby duzo drozszy od Melodii?Coraz bardziej podoba mi sie twoj Rodzinny ale i tak musialabym pozmieniac uklad pokoi gdyz poludnie mam z boku domku Kiedys pisalas ze masz zakaz mowienia ceny wybudowania tego domku-szkoda bo jestem ciekawa czy jest tak drogi jak sobie mysle Masz zamiar zagospodarowac jakos pomieszczenie nad garazem?Szkoda chyba tego miejsca? Pozdrawiam i czekam z niecirpliwoscia na grudzien zeby zobaczyc dom w pelnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No ładnie ładnie Doganiasz mnie A nawet masz już schody w środku, a ja niee Super, nabiera to już kształtu co nie??? Też tak sobie dzisiaj pomyślałam jak zobaczyłam to wejście Schody mam ale jednak góą mnie przeganiasz, niech będzie na remis No nie wiem nie wiem Do mnie w poniedziałek przychodzą kłaść dachówkę A wejście do domu ma się zrobić w przyszłym tygodniu Ino te schody na górę to melodia jakieś bliżej nieokreślonej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jedź na budowę po to choćby, żeby sobie po tych schodach pobiegać w górę i na dół!!!! Sama radocha!!! Później, jak je wykończą to już nie będzie tego dreszczyku Jak pojechałam z koleżanką na Jej budowę to chodziłam po schodach wte i wewte - niepowtarzalne uczucie chodzić po takich dopiero co wylanych, bez poręczy i z nieograniczonym widokiem schodach Spróbuj!!! Gratuluję, to już coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Super Verunia A te schody i to wjeście ... aż Ci zazdraszczam tak ciut , ciut U mnie schody będą ale pewnie dopiero w kwietniu a wejscie ... no cóż... Jak się ciepło zrobi- bo murarzom jest zimno i w przymrozku robić nic nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Pieknie ci ten domek rośnie Schody bardzo fajne, szkoda że potem już nie są do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Myslę, że odpowiedniej wysokości masz komin. Niemniej robi wrażenie strasznie wysokiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ciesze sie że wam sie podoba, bo i mnie zaczyna sie podobac Jutro jadę na mecz do Chorzowa, więc mnie tam wypatrujcie , bo będę do was machac . Mam nadzieję , że przyniosę szczęście naszej drużynie i ten wyłącznik od KZE nie bedzie mi potrzebny Ponieważ mąż jedzie z drugiego końca Polski , więc jade w te strone sama. Załatwiłam sobie miejscówke w busie z kibolami puławskimi. Oj, moze byc wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Oj podróż zapowiada się ciekawie Może machaj tabliczką RW będziesz bardziej ropoznawalna Mam nadzieję że reprezentacja się spisze i będziesz miała radochę na żywo Nie zazdroszczę wyjazdu bonei cierpię zimna ale jestem wstręciucha hihihihi Ale przed telewizorem, przy kominku, z lampką czerwonego wina będe wspierać naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ciesze sie że wam sie podoba, bo i mnie zaczyna sie podobac Jutro jadę na mecz do Chorzowa, więc mnie tam wypatrujcie , bo będę do was machac . Mam nadzieję , że przyniosę szczęście naszej drużynie i ten wyłącznik od KZE nie bedzie mi potrzebny Ponieważ mąż jedzie z drugiego końca Polski , więc jade w te strone sama. Załatwiłam sobie miejscówke w busie z kibolami puławskimi. Oj, moze byc wesoło I DOPIERO TERAZ MÓWISZ, ZE JEDZIESZ DO CHORZOWA?????????????????? Pomachaj mi chociaż, jak będziesz przejeżdżać tuż obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ciesze sie że wam sie podoba, bo i mnie zaczyna sie podobac Jutro jadę na mecz do Chorzowa, więc mnie tam wypatrujcie , bo będę do was machac . Mam nadzieję , że przyniosę szczęście naszej drużynie i ten wyłącznik od KZE nie bedzie mi potrzebny Ponieważ mąż jedzie z drugiego końca Polski , więc jade w te strone sama. Załatwiłam sobie miejscówke w busie z kibolami puławskimi. Oj, moze byc wesoło I DOPIERO TERAZ MÓWISZ, ZE JEDZIESZ DO CHORZOWA?????????????????? Pomachaj mi chociaż, jak będziesz przejeżdżać tuż obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Chyba się wyłamiemy no nie wiem, a jak was nie wpuszczą potem na biesiadę nad wspólnym bajorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 17.11.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Budujesz dla siebie a nie dla sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Skoro nie uprzedzili Was wcześniej o takich decyzjach - to ja bym się wyłamała. W końcu to Twój dom, a takie decyzje powinno się podejmowac razem. Zycze pwodzenia w wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Verunia, jacy sąsiedzi Ci się trafili Co to za dziwne zwyczaje w narzucaniem wszystkim dookoła tego samego ?? I o tak istotnych rzeczach innym " się nie mówi" tylko "się z nimi uzgadnia" Co za dziwne zwyczaje ... Jak się domyslam wybrali karpiówkę No to Ci się malutki konflikt od początku szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Verunia, cienkim sikiem parabolicznym takich sąsiadów olewaj Trza było wcześniej mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts