Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia, ja tak nieśmiało zapytam -- gdzie jakieś zdjęcia z kładzenia więźby ?? :o :evil:

I ktu tu się upuszcza we wpisach w dzienniku ... 8) :lol:

Za chwile będą , właśnie dzisiaj dostałam to zaraz sie pochwalę . :wink:

cos zjem tylko bo jeszcze obiagdu dzisiaj nie jadłam- ortodonta, wymiana opon , ech...

No ładnie ładnie :-?

Doganiasz mnie :roll:

A nawet masz już schody w środku, a ja niee :evil: :wink: :wink:

Super, nabiera to już kształtu co nie??? :D

Też tak sobie dzisiaj pomyślałam jak zobaczyłam to wejście :) Schody mam ale jednak góą mnie przeganiasz, niech będzie na remis :wink:

Verunia fajnie Ci ta budowa idzie-ja nadal jeszcze w lesie :wink: Ty to juz jestes stary wyjadacz budowlany.Powiedz mi jak uwazasz czy Twoj domek w budowie bylby duzo drozszy od Melodii?Coraz bardziej podoba mi sie twoj Rodzinny ale i tak musialabym pozmieniac uklad pokoi gdyz poludnie mam z boku domku :D Kiedys pisalas ze masz zakaz mowienia ceny wybudowania tego domku-szkoda bo jestem ciekawa czy jest tak drogi jak sobie mysle :oops:

Masz zamiar zagospodarowac jakos pomieszczenie nad garazem?Szkoda chyba tego miejsca?

Pozdrawiam i czekam z niecirpliwoscia na grudzien zeby zobaczyc dom w pelnej krasie

No ładnie ładnie :-?

Doganiasz mnie :roll:

A nawet masz już schody w środku, a ja niee :evil: :wink: :wink:

Super, nabiera to już kształtu co nie??? :D

Też tak sobie dzisiaj pomyślałam jak zobaczyłam to wejście :) Schody mam ale jednak góą mnie przeganiasz, niech będzie na remis :wink:

No nie wiem nie wiem :roll: :wink:

Do mnie w poniedziałek przychodzą kłaść dachówkę 8)

A wejście do domu ma się zrobić w przyszłym tygodniu 8)

Ino te schody na górę to melodia jakieś bliżej nieokreślonej przyszłości :roll:

Jedź na budowę po to choćby, żeby sobie po tych schodach pobiegać w górę i na dół!!!! Sama radocha!!! Później, jak je wykończą to już nie będzie tego dreszczyku :wink: Jak pojechałam z koleżanką na Jej budowę to chodziłam po schodach wte i wewte - niepowtarzalne uczucie chodzić po takich dopiero co wylanych, bez poręczy i z nieograniczonym widokiem schodach :D Spróbuj!!!

Gratuluję, to już coraz bliżej :wink:

Ciesze sie że wam sie podoba, bo i mnie zaczyna sie podobac :)

Jutro jadę na mecz do Chorzowa, więc mnie tam wypatrujcie , bo będę do was machac :D . Mam nadzieję , że przyniosę szczęście naszej drużynie i ten wyłącznik od KZE nie bedzie mi potrzebny :wink:

Ponieważ mąż jedzie z drugiego końca Polski , więc jade w te strone sama. Załatwiłam sobie miejscówke w busie z kibolami puławskimi. Oj, moze byc wesoło :lol:

Oj podróż zapowiada się ciekawie :)

Może machaj tabliczką RW :wink: :) będziesz bardziej ropoznawalna 8)

Mam nadzieję że reprezentacja się spisze i będziesz miała radochę na żywo :)

Nie zazdroszczę wyjazdu bonei cierpię zimna :wink: :) :oops: ale jestem wstręciucha hihihihi :-?

Ale przed telewizorem, przy kominku, z lampką czerwonego wina będe wspierać naszych :)

Jutro jadę na mecz do Chorzowa, więc mnie tam wypatrujcie , bo będę do was machac :D . Mam nadzieję , że przyniosę szczęście naszej drużynie i ten wyłącznik od KZE nie bedzie mi potrzebny :wink:

Ponieważ mąż jedzie z drugiego końca Polski , więc jade w te strone sama. Załatwiłam sobie miejscówke w busie z kibolami puławskimi. Oj, moze byc wesoło :lol:

I DOPIERO TERAZ MÓWISZ, ZE JEDZIESZ DO CHORZOWA?????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Pomachaj mi chociaż, jak będziesz przejeżdżać :roll: tuż obok :roll: :-?

I DOPIERO TERAZ MÓWISZ, ZE JEDZIESZ DO CHORZOWA?????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Pomachaj mi chociaż, jak będziesz przejeżdżać :roll: tuż obok :roll: :-?

Verunia, jacy sąsiedzi Ci się trafili :o Co to za dziwne zwyczaje w narzucaniem wszystkim dookoła tego samego ?? I o tak istotnych rzeczach innym " się nie mówi" tylko "się z nimi uzgadnia" Co za dziwne zwyczaje ...

Jak się domyslam wybrali karpiówkę :roll:

No to Ci się malutki konflikt od początku szykuje :-? 8)