Olkalybowa 26.06.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 bo podobno murarz juz przebiera nogami Dla Was lepiej żeby przebierał rękoma, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Czy ja ci nie mówiłam, że wcześniej zaczniesz????? Gratulacje chociaż ty będziesz miała na copatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 bo podobno murarz juz przebiera nogami Dla Was lepiej żeby przebierał rękoma, co? celna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Czy ja ci nie mówiłam, że wcześniej zaczniesz????? Gratulacje chociaż ty będziesz miała na copatrzeć Sęk w tym, że nie poppatrzę bo to tak daleko. Muszę męża namowić żeby fotki robił. Przydałaby mi się taka kamerka online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Czy ja ci nie mówiłam, że wcześniej zaczniesz????? Gratulacje chociaż ty będziesz miała na copatrzeć Sęk w tym, że nie poppatrzę bo to tak daleko. Muszę męża namowić żeby fotki robił. Przydałaby mi się taka kamerka online będzie good, u mnie też mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 No sama widzisz jak się potrafi popier.... Ale będzie good, innej opcji nie poduszczam do myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 28.06.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Powodzenia w budowaniu kolejnego domku. Będzie Ci teraz naprawdę łatwo. Zobacz jaki masz komfort, już wiesz co z czym się je, stary wyjadacz z Ciebie. A Poznań to piękne miasto, choć dla mnie też troche za duże. Ale to jest zagłębie polskiego jeździectwa, na pewno znajdziecie jakis fajny klubik, z którym się szybko zaprzyjaźnicie. No i największy plus. Poznań leży najwyzej 80 km od mojego miejsca, więc na weekendy z córką bedziecie mogły wpadać, żeby na koniach polatać po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Biała- buduj, buduj na pewno wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Grtuluję odważnej decyzji Verunia!! Moja działka jak ją oglądałekm pierwszy raz też wyglądała nieciekawie... I z mojej działki również widać szklarnie.. Tak więc mamy coś wspólnego.. Generalnie z Twoją wiedzą, doświadczeniami oraz znajomosciami z formum na pewno uda Ci się i będziesz miała wzorową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Trzymam kciuki za pomyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Jak budynek wytyczony i ławy wykopane to już znaczy się, że budowa ruszyła pełna parą..!! Super! Czekam na zdjęcia i relację z dalszych postępów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Verunia, śliczne warkoczyki miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Verunia, śliczne warkoczyki miałaś Zgadzam się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Musiałam je ściąć bo chłopcy lubili za nie ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Musiałam je ściąć bo chłopcy lubili za nie ciągnąć Verunia, warkocze boskie, też takie miałam i tez mnie za nie targali i wołali: Myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 18.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ale ładna dziewczynka z Ciebie Veruniu była. Teraz już tylko pewnie pozostała ładna, bo już za duża na dziewczynkę jesteś A z budową jak już się ruszyło, to pójdzie z górki. A plany jakie są, ile uda się jeszcze w tym roku zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Heloł, przyszłam do Ciebie się tu przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 - Czeresienka wypadła w gabinecie , nie będzie czeresienki. (Nie martw się Olka, zasadzę drugą ) po przeczytaniu pierwszego zdania minę miałam taką a zaraz potem jak doczytałam informację w nawiasie taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 18.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 po 1. przepiekny projekt domu;) ...jeszcze kilka miesiecy i zobaczymy "zywe" zdjecier waszej chatki. po 2. odjazdowa lacencja z ciebie była...a te warkocze...uwielbiam sobie robic takie do dzisiaj (niestety tylko kiedy jestem w domu) po 3. zazdroszcze komunikatywnych sąsiadów, nasi nie sa jakos skorzy dowspółpracy, czasami nawet myslę że nie zamierzają się nigdy wprowadzić do swoich domeczków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Hej Verunia! Poprzednio się nie załapałam na Twoje budowanie, ale teraz już nie odpuszczę Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts