braza 17.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kasia ujęła to tak, że lepiej już nie można!!! Olej totalnie, o takich rzeczach to się duskutuje, to po pierwsze primo; po drugie primo - nagnij rzeczywistość i powiedz, że dachówka nie tylko jest już zamówiona, ale i zapłacona - czy zwrócą Ci kasę ??? Będziesz czysta, a dachówkę będziesz mieć taką, jaką Ty chcesz!!! Nie daj się Veruniu, to Twój dom i masz na niego patrzeć z przyjemnością a nie z niechęcią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Mimo, że bardzo się starałem to nie udało mi się Ciebie wypatrzeć na stadionie. Musiałaś dobrze kibicować, bo udało się wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Bosszzzze jak to dobrze, ze moi sąsiedzi nie narzucili mi jednakowego wyglądu domu Mieszkałabym w syporku zmieszanym z pustakiem szlakowym, oknami zalepionymi folią i rynnami bez spustów. O dachu nie wspominam bo jest płaski i go nie widać Ale burdel na podwórku widać i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wróciłam Atmosfera była fantastyczna, gardło mam zdarte, nie mogę mówic i cały czas śpiewam: POLSKA białoczerwoni, POLSKA białoczerwoni,POLSKA białoczerwoni Przed meczem postawiłam na 2:0 więc jeszcze kaska będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wróciłam Atmosfera była fantastyczna, gardło mam zdarte, nie mogę mówic i cały czas śpiewam: POLSKA białoczerwona, POLSKA białoczerwona,POLSKA białoczerwona Przed meczem postawiłam na 2:0 więc jeszcze kaska będzie A pomachałas mi po drodze??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A ja Cię chyba Verunia widziałam w telewizji i Marjucha siedział czternaście rzędów niżej zazdroszczę widowiska na żywo, my oglądaliśmy w domku znajomych w lesie...atmosfera też rozbrykana bardzo, czapki, szaliki, śpiewy, szaleństwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wróciłam Atmosfera była fantastyczna, gardło mam zdarte, nie mogę mówic i cały czas śpiewam: POLSKA białoczerwona, POLSKA białoczerwona,POLSKA białoczerwona Przed meczem postawiłam na 2:0 więc jeszcze kaska będzie A pomachałas mi po drodze??????????? Kaska, wypatrywałam tego twojego domku, ale chyba snieg przykrył bo nie wypatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A ja Cię chyba Verunia widziałam w telewizji i Marjucha siedział czternaście rzędów niżej zazdroszczę widowiska na żywo, my oglądaliśmy w domku znajomych w lesie...atmosfera też rozbrykana bardzo, czapki, szaliki, śpiewy, szaleństwo pozdrawiam Zgadza się, darłam się do niego ale on wolał patrzec na cziirliderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kaska, wypatrywałam tego twojego domku, ale chyba snieg przykrył bo nie wypatrzyłam nooo niestety masz rację, zasypało ostro i mróz chwycił taki, że kłódki od ogrodzenia nie mogliśmy dziś otworzyć a którędy jechaliście ??? przez Sieiwerz pewnie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A ja Cię chyba Verunia widziałam w telewizji i Marjucha siedział czternaście rzędów niżej zazdroszczę widowiska na żywo, my oglądaliśmy w domku znajomych w lesie...atmosfera też rozbrykana bardzo, czapki, szaliki, śpiewy, szaleństwo pozdrawiam Zgadza się, darłam się do niego ale on wolał patrzec na cziirliderki To ci Marjucha Dobrze, że na Forum wystarczy pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kaska, wypatrywałam tego twojego domku, ale chyba snieg przykrył bo nie wypatrzyłam nooo niestety masz rację, zasypało ostro i mróz chwycił taki, że kłódki od ogrodzenia nie mogliśmy dziś otworzyć a którędy jechaliście ??? przez Sieiwerz pewnie tak?? Tak Ty podaj mi na priva gdzie ty dokładnie budujesz , żebym na drugi raz wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 parę fotek W busie zabrałam czapkę jakiemus kibicowi http://images34.fotosik.pl/49/6f8d26da4e7fc616m.jpg A tu częśc wesołych kiboli z busa http://images33.fotosik.pl/49/4de2edc7fb61cb7dm.jpg Prezentacja drużyn http://images31.fotosik.pl/49/e1814e929a8b4e16m.jpg Buziak dla was http://images34.fotosik.pl/49/f9ea24c8683ae2dcm.jpg Historyczny wynik http://images31.fotosik.pl/49/8fb2dbbaba6aa71dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 U mnie mąż i córka ubrali koszulki reprezentacji z mistrzostw świata (mąż dostał od sponsorów mistrzostw), założyli szaliki i oglądali Zabronili mi wchodzic do pokoju bo byłam w zielonej koszulce więc nie pasowałam do nastroju Nawet pies miał czerwono białą chustkę założoną Wyglądasz bardzo fajnie w tym kapeluszu Widzę, ze skład był naprwdę dopasowany Ech, fajnie się bawiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Zabronili mi wchodzic do pokoju bo byłam w zielonej koszulce więc nie pasowałam do nastroju Nawet pies miał czerwono białą chustkę założoną Trzeba było powiedziec, że ty symbolizujesz Chorzowską murawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Jeszcze by mnie skopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Verunia śwetne zdjęcia!!!! Aż Ci zaczęłam zazdrościć tej wyprawy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.11.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 A ja Cię chyba Verunia widziałam w telewizji i Marjucha siedział czternaście rzędów niżej zazdroszczę widowiska na żywo, my oglądaliśmy w domku znajomych w lesie...atmosfera też rozbrykana bardzo, czapki, szaliki, śpiewy, szaleństwo pozdrawiam Zgadza się, darłam się do niego ale on wolał patrzec na cziirliderki To ci Marjucha Dobrze, że na Forum wystarczy pisać Ale ja Verki wypatrywałem w telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Wypatrywałęm Cię na trybunach, ale nie dostrzegłem Ciebie.. Niemniej równie mocno kibicowałem (tylko że w domu). Przy bramkach tak się darłem, że nie wiem czy nie było mnie słychać w Chorzowie.. Super pamiętkę masz! Ja nie zakładam takiej czapki na mecz, gdyż miałem ja na głowie podczas meczu Korea - Polska i niestety przegraliśmy 2:0.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Extra zdjęcia Verunia najlepsza jest atmosfera na takich imrezach ... choć za piłką nożną nie przepadam ( zaraz mi się oberwie... ) to nastrój zawsze się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Verunia napisał : Ja od razu wiedziałam , że nie chcę tej karpiówki, w dodatku miała byc czerwona a mi kolorystycznie pasuje ceglana. Tylko męża musiałam przekonac. Na szczęście przekonała go cena jaką trzeby dodatkowo zapłacic- 31000zł i trzy tygodnie wydłuzony czas umowny. Zrezygnowaliśmy dodatkowo 31.000 ???? O matko. Chyba się nie dziwię, że przekonałaś męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts