maksiu 20.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No niezły numer z tymi sąsiadami, mam tylko nadzieje że nie bedzie z tego wielkiej awantury w przyszłości, a swoja droga przecież macie w warunkach zabudowy co można a czego nie.. nie rozumiem jak sąsiedzi chcieli was 'namówić' na tą karpiówkę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A ja Cię chyba Verunia widziałam w telewizji i Marjucha siedział czternaście rzędów niżej zazdroszczę widowiska na żywo, my oglądaliśmy w domku znajomych w lesie...atmosfera też rozbrykana bardzo, czapki, szaliki, śpiewy, szaleństwo pozdrawiam Zgadza się, darłam się do niego ale on wolał patrzec na cziirliderki To ci Marjucha Dobrze, że na Forum wystarczy pisać Ale ja Verki wypatrywałem w telewizji Domyślam się A i tak wolałeś czirliderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Że niby ja czirliderki wolę od Verki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dodatkowo 31tyś???? To ile ta dochówka na cały dach w całości kosztuje? Moja kosztowała kilkanaście tysięcy.... chyba mniej niż 20tyś (ale za dachówkę na CAŁY dach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Miło mi Maksiu, że zajrazałeś . Awantury chyba raczej nie będzie bo ten sąsiad, który nam to przekazał zadzwonił potem ,że jeśli to dla nas kłopot (bo np dachówka zamówiona ) to mozemy kłasc co chcemy , byleby tylko bardzo nie odbiegało od reszty. Łaskawca . Ale sąsiadów mam fajnych, moze tylko troszke nadgorliwych Marjucha, to skoro cię tam nie było to do kogo kurde ja sie tak darłam? Kze, , ja tez byłam zszokowana ceną. To miała byc dachówka ceramiczna Creaton karpiówka anagobowana a ja mam miec betonową Braasa.W cenie tez była robocizna. Dach mam mocno skomplikowany więc tanio nie jest już przy betonowej a co dopiero przy tej karpiówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 To dobrze, że mimo tej akcji z dachówką sąsiadów do normalnych można zaliczyć Oby tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.11.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 veruś Co tam z tą więżbą ?? Już 26 listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 veruś Co tam z tą więżbą ?? Już 26 listopad Jabłuś ,a juz myslałam , że wszyscy o mnie zapomnieli, ci od więżby chyba też . Coś tam dłubią i dłubia przy niej....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Nie wszyscy zapomnieli Zaglądają tutaj często i czekają na kolejne etapy budowy i na nowe pomysły wnetrzarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Nie wszyscy zapomnieli Zaglądają tutaj często i czekają na kolejne etapy budowy i na nowe pomysły wnetrzarskie No właśnie, bo ja mam już mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Verunia nie byłam jeszcze ale będę w sobotę to się zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Nie wszyscy zapomnieli Zaglądają tutaj często i czekają na kolejne etapy budowy i na nowe pomysły wnetrzarskie No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Jabłuś ,a juz myslałam , że wszyscy o mnie zapomnieli, ci od więżby chyba też . Coś tam dłubią i dłubia przy niej....chyba Słonko o Tobie zawsze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.11.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nie wszyscy zapomnieli Zaglądają tutaj często i czekają na kolejne etapy budowy i na nowe pomysły wnetrzarskie No właśnie No właśnie II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Jabłuś ,a juz myslałam , że wszyscy o mnie zapomnieli, ci od więżby chyba też . Coś tam dłubią i dłubia przy niej....chyba Słonko o Tobie zawsze pamiętam Z Verką zdradę wybaczam, ale żeby mi to było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nie wszyscy zapomnieli Zaglądają tutaj często i czekają na kolejne etapy budowy i na nowe pomysły wnetrzarskie No właśnie No właśnie II. No właśnie III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Z Verką zdradę wybaczam, ale żeby mi to było .... Z Verką to nie zdrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Z Verką zdradę wybaczam, ale żeby mi to było .... Z Verką to nie zdrada o moj Boze... o jakich rzeczach człowiek publicznie poczytac moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ... Z Verką zdradę wybaczam, ale żeby mi to było .... Z Verką to nie zdrada o moj Boze... o jakich rzeczach człowiek publicznie poczytac moze Ja to juz całkiem się pogubiłam z kim i kogo jabko zdradza , ale że BOSKI jest to nie jestem pamiętliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Widzisz, zawsze się można czegoś ciekawego dowiedzieć i nowego A na Barbórkę to mogłabys i do mnie przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts