Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

No niezły numer z tymi sąsiadami, mam tylko nadzieje że nie bedzie z tego wielkiej awantury w przyszłości, a swoja droga przecież macie w warunkach zabudowy co można a czego nie.. nie rozumiem jak sąsiedzi chcieli was 'namówić' na tą karpiówkę :D

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja Cię chyba Verunia widziałam w telewizji i Marjucha siedział czternaście rzędów niżej :wink:

zazdroszczę widowiska na żywo, my oglądaliśmy w domku znajomych w lesie...atmosfera też rozbrykana bardzo, czapki, szaliki, śpiewy, szaleństwo :lol: :wink:

pozdrawiam :D

Zgadza się, darłam się do niego ale on wolał patrzec na cziirliderki :wink:

To ci Marjucha :D :wink:

Dobrze, że na Forum wystarczy pisać :D

Ale ja Verki wypatrywałem w telewizji :oops: :oops: :oops:

Domyślam się :wink: A i tak wolałeś czirliderki :wink: :D

Miło mi Maksiu, że zajrazałeś :D . Awantury chyba raczej nie będzie bo ten sąsiad, który nam to przekazał zadzwonił potem ,że jeśli to dla nas kłopot (bo np dachówka zamówiona :wink: ) to mozemy kłasc co chcemy , byleby tylko bardzo nie odbiegało od reszty. Łaskawca :lol: . Ale sąsiadów mam fajnych, moze tylko troszke nadgorliwych :wink:

Marjucha, to skoro cię tam nie było to do kogo kurde ja sie tak darłam?

Kze, , ja tez byłam zszokowana ceną. To miała byc dachówka ceramiczna Creaton karpiówka anagobowana a ja mam miec betonową Braasa.W cenie tez była robocizna.

Dach mam mocno skomplikowany więc tanio nie jest już przy betonowej :roll: a co dopiero przy tej karpiówce.

...

Z Verką zdradę wybaczam, ale żeby mi to było .... :evil: :wink:

Z Verką to nie zdrada :lol:

o moj Boze... o jakich rzeczach człowiek publicznie poczytac moze :o :o

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to juz całkiem się pogubiłam z kim i kogo jabko zdradza :lol: , ale że BOSKI jest to nie jestem pamiętliwa :wink: