Gość 05.12.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 mnie tez się podoba i jakie tanie grzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Piec jest zarąbisty I napewno nie wybucha jak mój Zębiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Piec jest zarąbisty I napewno nie wybucha jak mój Zębiec ... to się dopiero okaże Tani, ekonomiczny ... macie rację. To po kiego grzyba kupiłam jakiegoś Buderusa ?? chyba go oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Piec jest zarąbisty I napewno nie wybucha jak mój Zębiec ... to się dopiero okaże Tani, ekonomiczny ... macie rację. To po kiego grzyba kupiłam jakiegoś Buderusa ?? chyba go oddam I jaki odjechany dizajn Mam juz nawet dla ciebie całą koncepcje urządzenia domu pod ten piec. A Buderus skoro ci nie pasuje to mozesz mnie go oddac, co się ma zmarnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jasne Verunia - musimy się tylko umówić na przekazanie I koniecznie prześlij mi te koncepcje wystroju wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Veruniu, a jak tak mało budowlanie zapytam: jak Zyta?? Czy coś się wyjaśniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Veruniu, a jak tak mało budowlanie zapytam: jak Zyta?? Czy coś się wyjaśniło?? czytam w twoich myslach bo o Zycie napisałam w Klubie zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Veruniu, a jak tak mało budowlanie zapytam: jak Zyta?? Czy coś się wyjaśniło?? czytam w twoich myslach bo o Zycie napisałam w Klubie zapaleńców Jak kliknęłam "wyślij" w Twoich komentarzac, przyszło powiadomienie o nowym wpisie w "Jeździe konno" Faktycznie, czytasz w myślach Dobrze, że jest okey!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.12.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 I jak tam cieśle? A z pracą to super, że odezwali się. Niby jest bezrobocie, niby pracodawcy poszukują ludzi, ale generalnie znaleźć dobrą pracę nie jest łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Prawdę mówiąc to nie wiem jak tam nowi ciesle, jutro wysyłam meza na budowę na inspekcję. Kurcze, mogli by juz zrobi ten dach, zaraz będzie sypa śnieg a tu wszystko rozbabrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Pytałam u siebie ale i u Ciebie zapytam- co z cieślami Verunia? Mąż na inspekcji był? Coś zrobili ? Zdjęcia jakieś prosimy A na tym spotkaniu w sprawie pracy już byłaś ? Klepnięte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Pytałam u siebie ale i u Ciebie zapytam- co z cieślami Verunia? Mąż na inspekcji był? Coś zrobili ? Zdjęcia jakieś prosimy A na tym spotkaniu w sprawie pracy już byłaś ? Klepnięte ? Odpowiedziała juz u ciebie A co do pracy to pojade na spotkanie dopiero po nowym roku, bo teraz przed świetami trudno czas znależc. Będzie to tylko spotkanie zapoznawcze, bo oni potrzebuja kogos na teraz a ja bedę mogła dopiero po przeprowadzce. Ale kto wie co z tego pózniej wyniknie- jak sam facet zasugerował. Cieszy mnie to, że jakies zapotrzebowanie na mój zawód na rynku poznańskim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No własnie widzę, że się gonimy po komentarzach Cieszę się, ze z pracy może coś wyjść - myslę, ze to ważne, mieć juz jakieś konkretne perspektywy przed przeprowadzką w nowe miejsce. Tym bardziej, że Twój zawód jest niszowy - przynajmniej tak rozumiem z tego co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No własnie widzę, że się gonimy po komentarzach Cieszę się, ze z pracy może coś wyjść - myslę, ze to ważne, mieć juz jakieś konkretne perspektywy przed przeprowadzką w nowe miejsce. Tym bardziej, że Twój zawód jest niszowy - przynajmniej tak rozumiem z tego co napisałaś niezbyt niszowy ale tak sobie pomyslałam, ze jestem w najlepszym wieku na szukanie pracy- na tyle stara ze mam ju z spore doswiadczenie zawodowe, na tyle mloda, ze wciąz otwarta na nauke czegos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.12.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 verunia podziwiam Cię. Ja byłabym zestresowana na maxa..nowy dom, nowe otoczenie, nowe miasto, nowa praca..wszystko się zmieni w Twoim życiu A najgorsze jest to, że maż wciąż ten sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 verunia podziwiam Cię. Ja byłabym zestresowana na maxa..nowy dom, nowe otoczenie, nowe miasto, nowa praca..wszystko się zmieni w Twoim życiu A najgorsze jest to, że maż wciąż ten sam . Też nad tym ubolewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 coś stalego musi byc w życiu, tak się ułożyło że akurat mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nie obawiam się takich zmian w życiu. Czasem to naprawdę dobra sprawa. Verunia napewno sie tam odnajdziesz boś sprytna i mądra babka jest Ja też zamierzam wywrócić swoje życie do góry nogamia ale.... narazie o tym szaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.12.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 niezbyt niszowy ale tak sobie pomyslałam, ze jestem w najlepszym wieku na szukanie pracy- na tyle stara ze mam ju z spore doswiadczenie zawodowe, na tyle mloda, ze wciąz otwarta na nauke czegos nowego Ale ciekawie to ujełaś Verunia Wierzę w to, że poczekają na Ciebie. Albo zwiększą zatrudnienie za pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A to jaki masz nieniszowy zawód? - tak przez ciekawość pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts