Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dach jest rozbierany az do murłaty, bo nawet to poprzednicy spiep...i :-? Jest tez troche problemów z drzewem w tartaku bo podobne zapasy juz sie wyczerpały na ten sezon. Mam obiecane dokończenie więźbu do końca roku i zamkniecie domu do końca stycznia. Chyba ta przeprowadzka w czerwcu jest mało realna :roll:

Terminu przeprowadzki nie komentuję, nie odważę się ale mam nadzieję...

Za to tych pożal się Boże speców cieśli to do wszystkich diabłów też posłała!!!! No i zapytam za Reyzel - jak się tłumaczy generalny wykonawca??? Przecież to w sumie on też dał ciała ...

No coż , mysle ze generalny wykonowca martwi sie tym stanem rzeczy nie mniej niz my, w końcu to on ponosi odpowiedzialnos finansową i zależy mu tez na dobrej opinii. Ktos tę ekipe mu polecił . Jest to bolesna nauczka na przyszłoś, że nawet polecane ekipy warto sprawdzac. Jestem jednak dobrej mysli , że obecna ekipa wykona pracę juz tak jak trzeba i nie będzie juz wiecej jakiś powaznieszych wpadek. Może też choc troche uda sie nadrabic stracony czas.

Dziekuje też wam wszystkim za troskę :p

Co Veruni po karachg finansowych skoro będzie opóźnienie? Jesli chce się obniżyć koszty budowy to może lepiej nie naliczać kar finansowych (kary finansowe nie są KUP), tylko dogadywać się by jeszcze cos zrobił w ramach tej kwoty... :wink:

Co Veruni po karachg finansowych skoro będzie opóźnienie? Jesli chce się obniżyć koszty budowy to może lepiej nie naliczać kar finansowych (kary finansowe nie są KUP), tylko dogadywać się by jeszcze cos zrobił w ramach tej kwoty... :wink:

Kze chyba nieuważnie czytasz posty :wink: 8)

Napisałam, że skoro wisi nad nim taka ewentualnośc to zrobi wszystko ( albo wiele ), żeby pewne prace przyspieszyć i zniwelować to opóźnienie :)

Verunia :D

nie mam tych kafelek :oops:

ale chodziłam po twoim domu :D

zorientowałam się dopiero po.....chyba 3 tyg :oops: 8)

Jak to nie masz tych kafelek? :wink:

Jak to chodziłaś po moim domu? :o

Gadaj szybko, bo jak nie to ty juz wiesz co 8)

Verunia :D

nie mam tych kafelek :oops:

ale chodziłam po twoim domu :D

zorientowałam się dopiero po.....chyba 3 tyg :oops: 8)

Jak to nie masz tych kafelek? :wink:

Jak to chodziłaś po moim domu? :o

Gadaj szybko, bo jak nie to ty juz wiesz co 8)

byliśmy oglądać pracę kafelkarza i byliśmy w twoim domu :lol: tzn takim jak twój 8)

tylko garaż ma po lewej stronie