Reyzel 14.12.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Verunia, sliczne masz zdjęcie a co tam słychac na dachu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dach jest rozbierany az do murłaty, bo nawet to poprzednicy spiep...i Jest tez troche problemów z drzewem w tartaku bo podobne zapasy juz sie wyczerpały na ten sezon. Mam obiecane dokończenie więźbu do końca roku i zamkniecie domu do końca stycznia. Chyba ta przeprowadzka w czerwcu jest mało realna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.12.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 oj.... strasznie mi przykro Verunia, ze tak się sprawy mają .... ale co na to genralny wykonawca ?? Przeciez to on za to wszystko odpowiada?? Jak mogł wziąc niesprawdzoną ekipę ? Nie przekreślaj jeszcze tego czerwca - przeciez to jeszcze pół roku!!!! Wszytko jest mozliwe Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.12.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Nie chcę tu krakać, ale przeprowadzka w czerwcu rzeczywiście jest mało realna... Przecież nie chcesz się wprowadzać do wpół wykończonego domku, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Terminu przeprowadzki nie komentuję, nie odważę się ale mam nadzieję...Za to tych pożal się Boże speców cieśli to do wszystkich diabłów też posłała!!!! No i zapytam za Reyzel - jak się tłumaczy generalny wykonawca??? Przecież to w sumie on też dał ciała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 No coż , mysle ze generalny wykonowca martwi sie tym stanem rzeczy nie mniej niz my, w końcu to on ponosi odpowiedzialnos finansową i zależy mu tez na dobrej opinii. Ktos tę ekipe mu polecił . Jest to bolesna nauczka na przyszłoś, że nawet polecane ekipy warto sprawdzac. Jestem jednak dobrej mysli , że obecna ekipa wykona pracę juz tak jak trzeba i nie będzie juz wiecej jakiś powaznieszych wpadek. Może też choc troche uda sie nadrabic stracony czas. Dziekuje też wam wszystkim za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Jesli generealny wykonawca faktycznie czuje nad sobą miecz demoklesa ( w sensie kary finansowej), to pewnie zrobi wszystko aby kolejne ekipy nadrobiły ten stracony czas. I dlatego ja wierzę w Twój czerwiec Veruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.12.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Co Veruni po karachg finansowych skoro będzie opóźnienie? Jesli chce się obniżyć koszty budowy to może lepiej nie naliczać kar finansowych (kary finansowe nie są KUP), tylko dogadywać się by jeszcze cos zrobił w ramach tej kwoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Co Veruni po karachg finansowych skoro będzie opóźnienie? Jesli chce się obniżyć koszty budowy to może lepiej nie naliczać kar finansowych (kary finansowe nie są KUP), tylko dogadywać się by jeszcze cos zrobił w ramach tej kwoty... Kze chyba nieuważnie czytasz posty Napisałam, że skoro wisi nad nim taka ewentualnośc to zrobi wszystko ( albo wiele ), żeby pewne prace przyspieszyć i zniwelować to opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 19.12.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Cudownych, białych, miłych,radosnych, pogodnych,spokojnych, zdrowych świątupływających we wspaniałejatmosferze życzy Martyna z rodziną http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Verunia nie mam tych kafelek ale chodziłam po twoim domu zorientowałam się dopiero po.....chyba 3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Verunia nie mam tych kafelek ale chodziłam po twoim domu zorientowałam się dopiero po.....chyba 3 tyg Jak to nie masz tych kafelek? Jak to chodziłaś po moim domu? Gadaj szybko, bo jak nie to ty juz wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 martynka, dziękuje za zyczenia, miłoże pamiętasz o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Verunia nie mam tych kafelek ale chodziłam po twoim domu zorientowałam się dopiero po.....chyba 3 tyg Jak to nie masz tych kafelek? Jak to chodziłaś po moim domu? Gadaj szybko, bo jak nie to ty juz wiesz co byliśmy oglądać pracę kafelkarza i byliśmy w twoim domu tzn takim jak twój tylko garaż ma po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.12.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ...jak chcesz to mogę na priva bo to nie nasz dom...i nie wiem czy właścicielowi by się to spodobało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Faktycznie chyba ten, tylko trochę zmieniony. A jak w środku? Jakie wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Faktycznie chyba ten, tylko trochę zmieniony. A jak w środku? Jakie wrażenia bardzo fajnie jest w środku , piękny salonik z jadalnią...tam był parkiet a w miejscu jadalni płytki, wszędzie białe drzwi, bardzo to ładnie wyglądało . Na górze 2 pokoje i widok z góry na holl i salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_newjingle/8540-002-75-1062.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 20.12.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 świetny projekt ogrodu sama go robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts