kaśka maciej 03.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dobra, jesteśmy w czwórkę: Verunia, Miko i Ja i Sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Fotorelacje z przeprowadzek będą, mam nadzieję!!! Bedę się razem z Wami cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Fotorelacje z przeprowadzek będą, mam nadzieję!!! Bedę się razem z Wami cieszyć Ja przebieram nogami jak dziecko od wiosny mogę tam być przecież całymi dniami ( oczywiście po powrocie z mojej ulubionej pracy ) to chyba szybko zleci do sierpnia, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Fotorelacje z przeprowadzek będą, mam nadzieję!!! Bedę się razem z Wami cieszyć Ja przebieram nogami jak dziecko od wiosny mogę tam być przecież całymi dniami ( oczywiście po powrocie z mojej ulubionej pracy ) to chyba szybko zleci do sierpnia, nie?? Szybciej niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Fotorelacje z przeprowadzek będą, mam nadzieję!!! Bedę się razem z Wami cieszyć Ja przebieram nogami jak dziecko od wiosny mogę tam być przecież całymi dniami ( oczywiście po powrocie z mojej ulubionej pracy ) to chyba szybko zleci do sierpnia, nie?? Szybciej niż myślisz trzymam cię wiesz za co, noo za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dobra, jesteśmy w czwórkę: Verunia, Miko i Ja i Sierpień A ja z tej czwórki jestem oczywiscie najwiekszą optymistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dobra, jesteśmy w czwórkę: Verunia, Miko i Ja i Sierpień A ja z tej czwórki jestem oczywiscie najwiekszą optymistką Poczekaj, jeszcze chwilkę i będę większa jeszcze tylko chwilunię postanowienie numer 3: więcej się nie truć problemami w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Noooooo, cudny ten kominek Zaczynam wracać do myśli o kominku, która zarzuciłam po wizycie w salonie kominków Pan zabił mnie ceną około 15 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a ja mam kominek ale do obudowy mi nie śpieszno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Verunia ja myślę, ze taki kominek byłby bardzo fajny. Napewno byłby ozdobą całego dołu i nie tylko Pomysł podoba mi się bardzo. Dałabym górne podświetlenie panela mocniejsze, tak by podświetlało więcej kamienia do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Verunia ja myślę, ze taki kominek byłby bardzo fajny. Napewno byłby ozdobą całego dołu i nie tylko Pomysł podoba mi się bardzo. Dałabym górne podświetlenie panela mocniejsze, tak by podświetlało więcej kamienia do góry Tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Pomysł kominka super!!!! Bardzo mi się podoba, bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Verunia dopiero teraz zobaczyłam twój dziennik i wiesz...ja ten kominek sobie już też wkleiłam i też mi się podoba i chcę bardzo podobny ...czarny marmur po boku tylko na górze i dole kominka będzie marmur breccia sarda tak, żeby z daleka lekko się świecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 04.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Verunia, mam płytki! Tylko kiepsko że są bez żadnych dekorków itp. no i wszystkie takie błyszczące gładkie... ale za to są w 3 wielkościach... ale największe i tak jakieś takie małe... Na zdjęciu kiepsko widać, bo robione telefonem, ale są chyba wszystkie możliwe kolory - któryś musi się spodobać Może jeszcze koło tego salonu będę przejeżdżać to pstryknę normalnym aparatem. http://img27.picoodle.com/img/img27/4/1/4/t_Zdjcie0095m_ce09348.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Verunia, mam płytki! Tylko kiepsko że są bez żadnych dekorków itp. no i wszystkie takie błyszczące gładkie... ale za to są w 3 wielkościach... ale największe i tak jakieś takie małe... Na zdjęciu kiepsko widać, bo robione telefonem, ale są chyba wszystkie możliwe kolory - któryś musi się spodobać Może jeszcze koło tego salonu będę przejeżdżać to pstryknę normalnym aparatem. http://img27.picoodle.com/img/img27/4/1/4/t_Zdjcie0095m_ce09348.jpg Super, podaj jeszcze adres sklepu. 11-tego będę w Poznaniu to zobacze na zywo no i moze uda nam się tez spotkac? A tak przy okazji to gdzie w Poznaniu warto pochodzic za płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Chyba mnie znowu wzięło bo znowu oglądam strony z łazienkami Ta mi strasznie wpadła w oko. http://www.muratordom.pl/zdjecia/aranzacja_polcolorit_1_m.jpg Może dac takie płytki do łazienki gościnnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Lekko surowa, ale bardzo elegencka, nawet mi te beże nie przeszkadzają Mozaika nadaje wnętrzu delikatnej przytulności - podoba mi się i jako gość czułabym się w niej bardzo dobrze (bez insynuacji żadnych, broń Boże ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 04.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Te płytki są do nabycia w Cermagu, na Głogowskiej (producent Marazzi).A poza tym to na Obornickiej jest kilka salonów, ostatnio oglądałam też w Budom Markecie na Składowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 A tak przy okazji to gdzie w Poznaniu warto pochodzic za płytkami? na ul.Obornickiej jest kopalnia płytek, sklep na sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts