kze 06.01.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dosyć ciekawa obudowa kominka... Taka oryginalna i nietypowa. Na pewno będziesz miała bardzo ładnie urządzony dom. Droga? A może w nowym miejscu będzie lepsza? PS Trzeba było wkleić zdjęcie jak tańczysz! Jakby mąż zaglądał innej kobiecie to mogłabyś powiedzieć "bezwstydnie", a tak to chyba powinnaś się cieszyć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Powiem: dzień dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A Dzien dobry Wiecie co? Prawie codziennie ktos w pracy przychodzi do mnie i pyta z niedowierzaniem - to ty sie wyprowadzasz? Do Poznania? A czemu tam? A potem mówia, albo- To szkoda , albo- A co z domem, sprzedajecie? No i tym sposobem wiem kto mnie lubi a kto nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Lekko surowa, ale bardzo elegencka, nawet mi te beże nie przeszkadzają Mozaika nadaje wnętrzu delikatnej przytulności - podoba mi się i jako gość czułabym się w niej bardzo dobrze (bez insynuacji żadnych, broń Boże ) O to mi chodziło zeby była troche surowa i elegancka. Łązienka gościnna to moze źle powiedziane- to takie wc- kibelek + umywalka na parterze. Co do insynuacji zapraszam kiedyś, nie tylko do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dosyć ciekawa obudowa kominka... Taka oryginalna i nietypowa. Na pewno będziesz miała bardzo ładnie urządzony dom. Droga? A może w nowym miejscu będzie lepsza? Obudowa taka z tych nowocześniejszych bo taki styl lubię. Zastanawim się tylko nad tym kamieniem czy dac naturalny jak np u Toli czy jednak latwiejszy w układaniu i pewnie sporo tańszy sztuczny- tzn gipsowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A dziękuję, dziękuję!!! Kto wie, kto wie??? (co ja się tak jąkam ) Mam nadzieję, że będę mogła kiedyś gościć Was u siebie razem z Zytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Obudowa taka z tych nowocześniejszych bo taki styl lubię. Zastanawim się tylko nad tym kamieniem czy dac naturalny jak np u Toli czy jednak latwiejszy w układaniu i pewnie sporo tańszy sztuczny- tzn gipsowy. A czy taki sztuczny jakoś szczególnie różni się wyglądem od naturalnego?? Ja wiem, że co naturalne, to naturalne, ale bywa, że nie każda "sztuczność" jest be. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Bierz co ładne i w rozsądnych pieniądzach Efekt tego kominka i tak będzie oszałamiający i założę sie, że nikt nie bedize macał i drapał kamienia by sobaczyc czy aby prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Troche mi ulzyło , bo na forum niektorzy strasznie żle mówią o takim sztucznym i sobie pomyslałam że jestem strasznie zacofana skoro nawet o nim mysle Postaram się poszukac takiego zeby najbardziej przypominała ten naturalny a jak nie znajdę to wtedy zostanie mi naturalny łupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ale ja piszę Ech... Nawiazując do tematu to staram się nie sugerować jedynie opiniami forum. Owszem, czytam je i biorę pod uwagę. Ale kieruję sie rozsądkiem przede wszystkim Może nie postawię pałacu czy nowoczesnego loftu ale też będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 07.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mam bardzo podobny pomysł na mój kominek - też zupełnie prosty, obłożony kamieniem. Taki sztuczny kamień gipsowy upatrzyłam sobie w Leroyu. Już ponad rok temu go wypatrzyłam i ciągle mi się podoba - to znaczy że ładny Z tym że ja nie będę robić takiego dużego podświetlanego panela dookoła, tylko zrobię małą ramkę z czegoś w miarę łatwego do czyszczenia Chciałabym jeszcze gdzieś w domu nawiązać do tego kamienia, i chyba padnie na ściankę przy spoczniku schodowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mam bardzo podobny pomysł na mój kominek - też zupełnie prosty, obłożony kamieniem. Taki sztuczny kamień gipsowy upatrzyłam sobie w Leroyu. Już ponad rok temu go wypatrzyłam i ciągle mi się podoba - to znaczy że ładny Z tym że ja nie będę robić takiego dużego podświetlanego panela dookoła, tylko zrobię małą ramkę z czegoś w miarę łatwego do czyszczenia Chciałabym jeszcze gdzieś w domu nawiązać do tego kamienia, i chyba padnie na ściankę przy spoczniku schodowym... A nie masz przypadkiem zdjęcia? Ja tez chciałam powtórzyc ten kamień i pomysłam o scianie w kuchni, tej na której miała byc spizarnia ale wyleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ciekawe czemu te spiżarki tak nam wylatują? Kto je projektuje że potem nikt ich nie chce i je wywala? Kurcze na rysunku to one wygladają tak ładnie a w rzeczywistosci klaustrofobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ale ja piszę Ech... Nawiazując do tematu to staram się nie sugerować jedynie opiniami forum. Owszem, czytam je i biorę pod uwagę. Ale kieruję sie rozsądkiem przede wszystkim Może nie postawię pałacu czy nowoczesnego loftu ale też będzie ciekawie optymistka ... ważne żeby nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ciekawe czemu te spiżarki tak nam wylatują? Kto je projektuje że potem nikt ich nie chce i je wywala? Kurcze na rysunku to one wygladają tak ładnie a w rzeczywistosci klaustrofobia ja dlatego od razu nie chciałam żadnej spiżarki będę ją miała pod schodami, akurat tam mam tyle miejsca, że mi styknie przetworów i tak nie robię chociaż, wiadomo co mnie natknie jak już będę miała tyleeeeeeee miejsca????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ciekawe czemu te spiżarki tak nam wylatują? Kto je projektuje że potem nikt ich nie chce i je wywala? Kurcze na rysunku to one wygladają tak ładnie a w rzeczywistosci klaustrofobia ja zostawiam na razie to fakt jest niewielka, ale dla mnie akuraśna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mam wnękę w kotłowni taką 80x80cm. Tam wstawiam drzwiczki. Będę tam trzymać słoiki i przetwory ewentualne Wodę i napoję wolę zimne wiec mogę trzymać w regale w garażu bo tam mam miejsca duzo. A pozostałe rzeczy..... cóż, cos w końcu muszę trzymać w kuchni Od czasu jak kupiłam zarobaczywiony ryż i wszsytko mi w domu się zasyfiło nie kupuję większych ilości mąki, kaszy, ryżu itp Mam wstręt i sprawdzam wszystko dokładnie i z uporem maniaka Więc zapasów czynić nie zamierzam takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 07.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Moja spiżarka też wyleciała Jej funkcję miał pełnić schowek pod schodami, ale ostatnio po zastanowieniu metodą eliminacji wyszło, że pod schodami będzie spał pies, bo nie ma dla niego miejsca gdzie indziej Verunia, jakiego zdjęcia? Kominka czy kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Właściwie to ja chciałam spiżarkę ale ta była wyjatkowo bez sensu.. W spizarni powinno byc chlodno, a jak ma byc jak jest w srodku domu umieszczona. Poza tym jest tak mała że tylko jeden regał by się zmiescił. Też przetworów nie robie i obecnie u mnie w spizarni stoi tylko parę słoików, słoiki puste (głównie )ziemniaki, marchewka, cebula, trochę alkocholu, który w barku się nie zmieścił, puste pudełka i troche gratów. Więc tak na dobrą sprawę regał w garażu powinien wystarczyc Garaż mam blisko kuchni. Co do schowka pod schodami to nasz pies raczej tam nie będzie chciał spac bo woli z nami . Zamierzam tam miec schowek na szczotki, mopa, węze do centralnego i nne tego typu pierdoły. Altariela, chodziło mi o kamień, chyba że juz masz kominek to chetnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Jak mi się coś podoba i do tego ma przyjazną cenę, to nie zastanawiam się, czy naturalne, czy sztuczne Pewnie - natura to natura, ale nie dajmy się zwariować!!! Spiżarka to dobra sprawa, ale jak jest sensownie zaprojektowana - murowana klatka wielkości lodówki chyba mija się z celem. We Wdzięcznym spiżarka jest naprawdę ładna i spora - tylko czy przy moich obecnych planach to ja będę wdzięczniaka budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts