mayland 07.01.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wdzięczny czy nie ale to napewno będzie wdzięczne budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 07.01.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Altariela, chodziło mi o kamień, chyba że juz masz kominek to chetnie popatrzę Tak w sumie to nie mam ani jednego ani drugiego Myślałam że mam zdjęcie tego kamienia ale jednak nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wdzięczny czy nie ale to napewno będzie wdzięczne budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Uff przebrnęłam Grzecznie dzień dobry wszystkim znajomym i nieznajomym mówię bo ja tu pierwszy raz jestem i bardzo mi sie podoba. A tylu fajnych rzeczy nasłuchałam się o Tobie Veruniu, że biegnę do Gelerii popodglądać sobie domek, w którym jeszcze mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Miło mi ze zajrzałaś i czuj sie jak u siebie Co do galerii, to wątpie czy sie dokopałaś Ja sama nie mogłam znaleźc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Miło mi ze zajrzałaś i czuj sie jak u siebie Co do galerii, to wątpie czy sie dokopałaś Ja sama nie mogłam znaleźc Dzięki, już czuję się jak u siebie, a i Ciebie zapraszam do siebie Jeśli chodzi o galerie to znalazłam i muszę przyznać że kolorki zupełnie jak u mnie, bardzo mi się podobają I czekam na dalsze wieści z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jutro jadę do Poznania. odbede druga wizyte na budowie 5 godzin jazdy pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Verunia rób foty foty foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jutro jadę do Poznania. odbede druga wizyte na budowie 5 godzin jazdy pociągiem Oj..... możnaby się spotkać ale akurat jutro jest strasznie ważny dla mnie dzień i nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Verunia rób foty foty foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ooooo, dobrze gadasz Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Verunia rób foty foty foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli bedzie coś ciekawego do pokazania to zrobię. Bobowa, jutro to ja i tak dopiero na póżny wieczór będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Verunia rób foty foty foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli bedzie coś ciekawego do pokazania to zrobię. Bobowa, jutro to ja i tak dopiero na póżny wieczór będę O foty to i ja proszę Jak będziesz późnym wieczorem to jutro wracasz czy śpisz w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Verunia rób foty foty foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli bedzie coś ciekawego do pokazania to zrobię. Bobowa, jutro to ja i tak dopiero na póżny wieczór będę O foty to i ja proszę Jak będziesz późnym wieczorem to jutro wracasz czy śpisz w Poznaniu? No chyba żartujesz , co ja bym w nocy zobaczyła? Zostaję do niedzieli Mozemy się spotkac np w piatek w jakies knajpce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Verunia rób foty foty foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli bedzie coś ciekawego do pokazania to zrobię. Bobowa, jutro to ja i tak dopiero na póżny wieczór będę O foty to i ja proszę Jak będziesz późnym wieczorem to jutro wracasz czy śpisz w Poznaniu? No chyba żartujesz , co ja bym w nocy zobaczyła? Zostaję do niedzieli Mozemy się spotkac np w piatek w jakies knajpce Bardzo chętnie, ale od jutrzejszego dnia zależy co się będzie działo dalej. Tak więc jutro się zdeklaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Vercia ja nigdy w Poznaniu nie byłam Zabierz mnie ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Vercia ja nigdy w Poznaniu nie byłam Zabierz mnie ze sobą Nie byłaś w takim pieknym mieście??? To przyjeżdzaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No nie byłam Jakos tak zawsze nie po drodze mi było Wogóle zachód Polski jest mi obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No nie byłam Jakos tak zawsze nie po drodze mi było Wogóle zachód Polski jest mi obcy No ładnie Zostałem właśnie nazwany obcym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 E.T. Nie cuduj, nie Ty obcy tylko zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 E.T. Nie cuduj, nie Ty obcy tylko zachód "E.T" go home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts