braza 18.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 W końcu nikt nie obiecywał że bedzie łatwo No właśnie. Nie daj się Veruniu, będzie dobrze Pozazdrościć sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 wiesz co?? Pozdiwiam Cię, ze budujesz po raz drugi. Ja bym się nie odważyła, szczególnie teraz. Trzymam kciuki i jestem pena, ze dom bedzie piekny. A Ty jako grzeczna dziewczynka byłas przecudna i pewnie od chłopaków nie mogłas sie opędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dzięki wam wszystkim za trzymanie kciokow .Wierzę że wasze pozytywne myśli będą pomagać w budowie. Żabka, moze i chłopcy latali ale zwykle nie ci co chciałam . Wstyd sie przyznać, ale moim pierwszym prawdziwym chłopakiem był obecny mąz A sąsiad wydaje się fajny. Kupił nawet ode mnie samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Verunia, a gdzie zdjecia z budowy? Co do zdjecia z wczesnej mlodosci.., to nic sie nie zmienilas..., to znaczy, dalej tak samo piekna. Ja tez podziwiam Was za to, ze juz drugi dom budujecie. Ale taki ladny, ze az prosi sie aby go wybudowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.07.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja nigdy nie miałam takich pięknych kruczoczarnych warkoczy... Fajna laska byłaś, ekhm... znaczy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ech jakie komplementa, szkoda że to zdjęcie takie stare wtedy za dawnych czasow zdjecia się retuszowało Teraz jak ogladam moje obecne to stwierdzam że przydałby sie im porządny retusz Dziś mailikiem dostałam zdjecia z placu budowy. Niestety moja poczta blokuje dostęp do załącznikow i mogę je zapisać tylko jako mapa bitowa. Jutro je otworzę na poczcie w pracy i je wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wiesz co Verunia? Jednak jest Ci czego zazdrościć. Mieszkasz w ślicznym domu z pięknym ogrodem, siedzisz sobie w salonie albo w gabinecie, w każdym bądź razie gdzieś, gdzie masz komputer i wklejasz zdjęcia nowowykopanych dziur pod fundamenty NOWEGO DOMU Jasne, że żal obecnego, to zrozumiałe, ale mieszkać w jednym i już budować drugi - ufff PS. Dziurska oczywiście przepiękne Jak to dziurska pod fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 dziury bardzo fajne aż Ci zadroszczę Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ania, Aga- a czego mi tu zazdrościć. Dziury jak dziury a ja wcale nie palę się do tej przeprowadzki I tak naprwdę to troche juz mi sie nie chce znowu budowac od poczatku, znowu urządzać na nowo i znowu zakładac ten cholerny ogrodek. Czasami tylko mnie to kręci bo to kolejne wyzwanie a ja lubię wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Widzę, że bardzo pożądne wykopy już masz! Gratuluję! Dom musi mieć odpowiednie fundamenty... Widzę, że zrobiłaś wykop pod kominek. Jak kończy się na swoja budowę to człowiek potrwafi dpopcenić innych starania i .. dużo więcej widzi na zdjęciach.. PS Bardzo dziękuje za zadedykowanie mi zdjęcia. Czuję się bardzo wyróżniony. W szczególności jakoś nie pamietam by ktoś zdjęcie zadedykował mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Veruni to z sasiadami Ci sie nie snilo czasami? Szczesciara z Ciebie. Malo tego, ze piekna to jeszcze w dodatku super sasiadow ma.... No tak, jedny to maja wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Veruni to z sasiadami Ci sie nie snilo czasami? Szczesciara z Ciebie. Malo tego, ze piekna to jeszcze w dodatku super sasiadow ma.... No tak, jedny to maja wszystko... Zeljka, ja jeszcze nie moge otrząsnać się z szoku, chyba pojdę sie czegos napić. Niestety to nie moj urok tak podziałał, bo jak pisałam byłam tam tylko raz i sąsiada nie było. To urok mojego "Generalnego Wykonawcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 to zapodac jego fotke w gebach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Veruś a ten sąsiad to tak bezinteresownie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Veruś a ten sąsiad to tak bezinteresownie ?? Jabuszko, całkiem bez. Nie wiem co ja bym mu mogła w zamian zaoferować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 to zapodac jego fotke w gebach! Obiecałam że na razie nie zdradzę jego tożsamości, ale mocno byście się zdziwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 A sąsiad wydaje się fajny. Kupił nawet ode mnie samochod No i jak Go nie lubić Pozdrówka Veruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No zobacz same dobre ludzie tam mieszkają w tej Polsce A . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No i sprawa wody i prądu sie rozwiązała Normalnie jestem w szoku ze będę miała takich życzliwych sąsiadow Drugi sąsiad sie zdziwił że na budowie uzywamy agregatu i sam zaproponował że prąd mozemy brac od niego. A i wodę nam da bo ma własną studnię. I to za darmo A ja głupia narzekałam że będziemy sąsiadować koło takiego starego budynku na działce z tunelem foliowym. Widzisz. Ja też przybyłem w te rejony z innego miejsca kraju, gdzie słowo poznaniak kojarzone jest powiedzmy tak sobie średnio. Ale podobnie jak ty zaskoczony byłem życzliwością sąsiadów. Do dziś mam od nich prąd, zgodzili sie rozryć ich posesję, żeby podłączyć moją kanalizę. Pozytywnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No całkiem pozytywnie, oby było tak dalej, bo tak sie składa że będę mieć sąsiadow z czterech stron. Dwoch juz u mnie zaplusowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts