Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki wam wszystkim za trzymanie kciokow .Wierzę że wasze pozytywne myśli będą pomagać w budowie.

Żabka, moze i chłopcy latali ale zwykle nie ci co chciałam :lol: :wink:.

Wstyd sie przyznać, ale moim pierwszym prawdziwym chłopakiem był obecny mąz :roll:

A sąsiad wydaje się fajny. Kupił nawet ode mnie samochod 8)

Verunia, a gdzie zdjecia z budowy? :p

Co do zdjecia z wczesnej mlodosci.., to nic sie nie zmienilas..., to znaczy, dalej tak samo piekna. :wink:

Ja tez podziwiam Was za to, ze juz drugi dom budujecie. Ale taki ladny, ze az prosi sie aby go wybudowac! :wink:

Ech jakie komplementa, szkoda że to zdjęcie takie stare :wink: wtedy za dawnych czasow zdjecia się retuszowało 8) Teraz jak ogladam moje obecne to stwierdzam że przydałby sie im porządny retusz :lol:

Dziś mailikiem dostałam zdjecia z placu budowy. Niestety moja poczta blokuje dostęp do załącznikow i mogę je zapisać tylko jako mapa bitowa. Jutro je otworzę na poczcie w pracy i je wkleję

Wiesz co Verunia?

Jednak jest Ci czego zazdrościć. Mieszkasz w ślicznym domu z pięknym ogrodem, siedzisz sobie w salonie albo w gabinecie, w każdym bądź razie gdzieś, gdzie masz komputer i wklejasz zdjęcia nowowykopanych dziur pod fundamenty NOWEGO DOMU :o :lol:

Jasne, że żal obecnego, to zrozumiałe, ale mieszkać w jednym i już budować drugi - ufff :lol: 8)

PS. Dziurska oczywiście przepiękne :lol: Jak to dziurska pod fundamenty :wink:

Ania, Aga- a czego mi tu zazdrościć. Dziury jak dziury a ja wcale nie palę się do tej przeprowadzki :roll: I tak naprwdę to troche juz mi sie nie chce znowu budowac od poczatku, znowu urządzać na nowo i znowu zakładac ten cholerny ogrodek. Czasami tylko mnie to kręci bo to kolejne wyzwanie a ja lubię wyzwania.

Widzę, że bardzo pożądne wykopy już masz! 8) Gratuluję! Dom musi mieć odpowiednie fundamenty... :wink: Widzę, że zrobiłaś wykop pod kominek. Jak kończy się na swoja budowę to człowiek potrwafi dpopcenić innych starania i .. dużo więcej widzi na zdjęciach.. :roll: :wink:

PS

Bardzo dziękuje za zadedykowanie mi zdjęcia. Czuję się bardzo wyróżniony. W szczególności jakoś nie pamietam by ktoś zdjęcie zadedykował mi :oops:

Veruni to z sasiadami Ci sie nie snilo czasami? :wink: Szczesciara z Ciebie. Malo tego, ze piekna to jeszcze w dodatku super sasiadow ma.... :D No tak, jedny to maja wszystko... :wink:

Zeljka, ja jeszcze nie moge otrząsnać się z szoku, chyba pojdę sie czegos napić.

Niestety to nie moj urok tak podziałał, bo jak pisałam byłam tam tylko raz i sąsiada nie było. To urok mojego "Generalnego Wykonawcy" 8)

No i sprawa wody i prądu sie rozwiązała

Normalnie jestem w szoku ze będę miała takich życzliwych sąsiadow :D

Drugi sąsiad sie zdziwił że na budowie uzywamy agregatu i sam zaproponował że prąd mozemy brac od niego. A i wodę nam da bo ma własną studnię. I to za darmo :o A ja głupia narzekałam że będziemy sąsiadować koło takiego starego budynku na działce z tunelem foliowym.

Widzisz. Ja też przybyłem w te rejony z innego miejsca kraju, gdzie słowo poznaniak kojarzone jest powiedzmy tak sobie średnio. Ale podobnie jak ty zaskoczony byłem życzliwością sąsiadów. Do dziś mam od nich prąd, zgodzili sie rozryć ich posesję, żeby podłączyć moją kanalizę.

Pozytywnie, nie?