Gość 10.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Vercia ja nigdy w Poznaniu nie byłam Zabierz mnie ze sobą Jasne Jest tylko mały problem, że ten pociąg przez Radom nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Już niedługo i moze lotnisko u nas bedzie obsługiwać loty pasażerskie do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 E.T. Nie cuduj, nie Ty obcy tylko zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Veruniu, dziękuję za Twoje kciuki i obiecuję, że jutro będę trzymać za Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Verunia powoli zaciskam!!!!! Kciuki - gdyby ktoś miał jakieś dziwne skojarzenia np. z pętlą na szyi Powodzenia!!!! O tak trzymam - chyba najbardziej skuteczne to właśnie te wiewiórowe http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Veruniu i jak poszło????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Veruniaaaaa, może dorwiesz gdzieś w Poznaniu interneta i coś naklikasz? Masz tą robotę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Jak wizyta w Poznaniu? Ja zostawiłem spiżarnię. Jest wśrodku domu, do przechowywania mąki, cukru, ziemniaków powinna nadawać się. A jak nie to bedę tam trzymał szczotki itp, a takie jedzenie albo w pomieszczeniu technicznym, albo w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Też bym chciała wiedzieć, bo w nocy spałam z kciukami i teraz trochę mi niewygodnie wszystko tak robić z zaciśniętymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Buziaki za trzymanie kciuków Rozmowa przebiegła pozytywnie. Calkiem mozliwe że cos z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.01.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Verunia, co tak mało a co z domkiem, jaki etap, jakie efekty, czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Veruniu bardzo się cieszę!!!! Oby to całkiem możliwe okazało się pewne!!!! A jak dom???? Robiłaś zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dziś trochę wkleiłam, ale jestem zbyt zmęczona na wiecej Jutro to nadrobie i wasze dzienniki tez, bo pewnie mam juz spore zaległosci a lubie byc na bieząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Verunia kiedy ten dom tak się zmienił opiero co strop był a tu proszę, juz dachówka Jak nic czerwiec jest realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.01.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Verunia, jeszcze się okaże, że mnie wyprzedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Verunia kiedy ten dom tak się zmienił opiero co strop był a tu proszę, juz dachówka Jak nic czerwiec jest realny Mayland, czy ty sie ze mnie przypadkiem nie nabijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Nie nabijam się Chcę tylko napisać, ze dom znacznie szybciej rośnie, zmienia się jak go nie widzimy. To jak z dziećmi - czyjeś rosną szybciej niz wzłasne które codziennie widujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Acha i jeszcze dodam, ze podziwiam Cię, ze to wytrzymujesz na odległość. Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała gdybym nie mogła codziennie liczyc ile dachówek położyli na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Verunia kiedy ten dom tak się zmienił opiero co strop był a tu proszę, juz dachówka Jak nic czerwiec jest realny Mayland, czy ty sie ze mnie przypadkiem nie nabijasz? To ja się wtrącę i powiem, że pół roku to masa czasu!!!! I jeszcze dodam, ż jeśli tak dalej pójdzie to ... qurczę kto wie, co będzie w czerwcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Verunia ja fundamenty lałam w kwietniu W marcu chcę już zamieszkać A i tak uważam, że zmarnowalismy kawał czasu, że można było to zrobić sprawniej i szybciej. Niestety zawalili nam trochę wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts