Rom 13.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Veruniu widziałem najnowsze zdjęcia w Twoim dzienniczku Dachóweczka wygląda pięknie A ten okrągły łuk podparty filarami to już mnie powalił Po prostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Piękny widok!! Robotnicy tak zasuwają, że aż miło to oglądać... Widzę, ze stawiasz mury z pth, to po co Ci bk? Sciany działowe z innego materiału dajesz? Widze, ze będzie piękna pustaka nad garażem... Myśle, że rzeczywiście powinnaś już płytki do łazienek szukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Verunia bardzo szybko lecisz ..pędź , pędź co do zdjęć twojego domku to mam troszkę ale bardziej skupiłam się wtedy na glazurze, połączeniach itd . Jedno co bardzo mi się spodobało to kuchnia i salon nie były na siebie otwarte a miały piękne białe drzwi . Jak chcesz to ci wyślę tylko podaj mi maila na priva W ogóle w całym domu była biała stolarka- drzwi, okna i powiem wam gdybym miała teraz wybierać to właśnie postawiłabym na biel....ale ja tak właśnie mam choć moje są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 verunia piknie, ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Veruniu widziałem najnowsze zdjęcia w Twoim dzienniczku Dachóweczka wygląda pięknie A ten okrągły łuk podparty filarami to już mnie powalił Po prostu cudo Ten łuczek to akurat do poprawki bo wyszedł im za głeboki. Poprawią przy robieniu elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Widzę, ze stawiasz mury z pth, to po co Ci bk? Sciany działowe z innego materiału dajesz? Widze, ze będzie piękna pustaka nad garażem... Bloczki silikatowe tylko dla scianek działowych nie nosnych. Nie wiem dlaczego akurat tak, moze taniej Pustka nad garazem to będzie wykorzystana na tzw graciarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Pustka nad garazem to będzie wykorzystana na tzw graciarnię To zupełnie tak samo jak u mnie Kurczę, ja jeszcze nie zdecydowałam się do końca na żadne płytki Przegonisz mnie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A czy w tej pustce nad garażem nie można zamiast graciarni zrobić np. sauny?? Nie mówię, że od razu!!!!! Później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A czy w tej pustce nad garażem nie można zamiast graciarni zrobić np. sauny?? Nie mówię, że od razu!!!!! Później... Nie bardzo, bo wejście tam po składanej drabince jest. Na górze mamy i tak dużo miejsca, więc jeden pokój bedzie na saune i jakies moze przyrządy do cwiczeń, he he. Corka powiedziała i tak ze jej jeden pokój wystarczy, bo nie zamierza dwóch sprzątac Cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cwaniara???!!! Bardzo rozsądna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Verunia cóż mogę napisać.....Faceci!!! I to wszystko tłumaczy Ja dzisiaj wybierałam farby z córką. Jak skończyłyśmy to pan mąż zadzwonił i zapytał czy ma odebrać farby spod sklepu Nawet go nie fatygowałyśmy do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Verunia cóż mogę napisać.....Faceci!!! I to wszystko tłumaczy Ja dzisiaj wybierałam farby z córką. Jak skończyłyśmy to pan mąż zadzwonił i zapytał czy ma odebrać farby spod sklepu Nawet go nie fatygowałyśmy do środka A co sie dziwisz, jak oni odróżniają tylko kolory podstawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Verunia cóż mogę napisać.....Faceci!!! I to wszystko tłumaczy Ja dzisiaj wybierałam farby z córką. Jak skończyłyśmy to pan mąż zadzwonił i zapytał czy ma odebrać farby spod sklepu Nawet go nie fatygowałyśmy do środka A co sie dziwisz, jak oni odróżniają tylko kolory podstawowe Obawiam się, że wszyscy i nie każdy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 doszło? Doszło Wielkie dzięki. Ładna ma podłoge ten ktoś. Szkoda że tylko na plytkach się skupiałaś. Może znajdziesz jakis pretekst i jeszcze raz tam bedziesz? Zastanawiam sie tylko czy ten dom to nie przypadkiem wg tego projektu budowany http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Verunia cóż mogę napisać.....Faceci!!! I to wszystko tłumaczy Ja dzisiaj wybierałam farby z córką. Jak skończyłyśmy to pan mąż zadzwonił i zapytał czy ma odebrać farby spod sklepu Nawet go nie fatygowałyśmy do środka A co sie dziwisz, jak oni odróżniają tylko kolory podstawowe Obawiam się, że wszyscy i nie każdy kolor No patrząc co się dzieje na skrzyżowaniach ze swiatłami to moze masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 doszło? Doszło Wielkie dzięki. Ładna ma podłoge ten ktoś. Szkoda że tylko na plytkach się skupiałaś. Może znajdziesz jakis pretekst i jeszcze raz tam bedziesz? Zastanawiam sie tylko czy ten dom to nie przypadkiem wg tego projektu budowany http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Buziaki za trzymanie kciuków Rozmowa przebiegła pozytywnie. Calkiem mozliwe że cos z tego będzie Verunia też trzymałam Domek baaaardzo ładnie się prezentuje Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ja nic nie mówilam o tych kaflach z zazdrości bo ja to dalej nie wiem czego chce Powiedz te zielone to zirconio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Te zielone są z tej kolekcjihttp://images34.fotosik.pl/109/bd452063a59194aem.jpgTa zieleń jest bardzo ładna- taka soczysta trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts