Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękny widok!! Robotnicy tak zasuwają, że aż miło to oglądać... :wink:

Widzę, ze stawiasz mury z pth, to po co Ci bk? Sciany działowe z innego materiału dajesz?

Widze, ze będzie piękna pustaka nad garażem... 8)

Myśle, że rzeczywiście powinnaś już płytki do łazienek szukać.. :lol:

Verunia bardzo szybko lecisz :o ..pędź , pędź :D

co do zdjęć twojego domku to mam troszkę ale bardziej skupiłam się wtedy na glazurze, połączeniach itd . Jedno co bardzo mi się spodobało to kuchnia i salon nie były na siebie otwarte a miały piękne białe drzwi .

Jak chcesz to ci wyślę tylko podaj mi maila na priva :D

W ogóle w całym domu była biała stolarka- drzwi, okna i powiem wam gdybym miała teraz wybierać to właśnie postawiłabym na biel....ale ja tak właśnie mam :D choć moje są bardzo ładne :oops: 8)

Veruniu widziałem najnowsze zdjęcia w Twoim dzienniczku

Dachóweczka wygląda pięknie

A ten okrągły łuk podparty filarami to już mnie powalił

Po prostu cudo :D

Ten łuczek to akurat do poprawki bo wyszedł im za głeboki. Poprawią przy robieniu elewacji

Widzę, ze stawiasz mury z pth, to po co Ci bk? Sciany działowe z innego materiału dajesz?

Widze, ze będzie piękna pustaka nad garażem... 8)

Bloczki silikatowe tylko dla scianek działowych nie nosnych. Nie wiem dlaczego akurat tak, moze taniej :roll:

Pustka nad garazem to będzie wykorzystana na tzw graciarnię :wink:

A czy w tej pustce nad garażem nie można zamiast graciarni zrobić np. sauny?? Nie mówię, że od razu!!!!! Później...

Nie bardzo, bo wejście tam po składanej drabince jest. Na górze mamy i tak dużo miejsca, więc jeden pokój bedzie na saune i jakies moze przyrządy do cwiczeń, he he. Corka powiedziała i tak ze jej jeden pokój wystarczy, bo nie zamierza dwóch sprzątac :roll: Cwaniara

Verunia cóż mogę napisać.....Faceci!!! :lol: :lol: :lol: I to wszystko tłumaczy :wink: :lol:

Ja dzisiaj wybierałam farby z córką. Jak skończyłyśmy to pan mąż zadzwonił i zapytał czy ma odebrać farby spod sklepu 8) :roll: :lol: Nawet go nie fatygowałyśmy do środka :lol:

A co sie dziwisz, jak oni odróżniają tylko kolory podstawowe :lol:

Verunia cóż mogę napisać.....Faceci!!! :lol: :lol: :lol: I to wszystko tłumaczy :wink: :lol:

Ja dzisiaj wybierałam farby z córką. Jak skończyłyśmy to pan mąż zadzwonił i zapytał czy ma odebrać farby spod sklepu 8) :roll: :lol: Nawet go nie fatygowałyśmy do środka :lol:

Obawiam się, że wszyscy i nie każdy kolor :wink: :lol:

Obawiam się, że wszyscy i nie każdy kolor :wink: :lol:

No patrząc co się dzieje na skrzyżowaniach ze swiatłami to moze masz rację :lol:

doszło? :roll: :D

Doszło :D

Wielkie dzięki. Ładna ma podłoge ten ktoś. Szkoda że tylko na plytkach się skupiałaś. Może znajdziesz jakis pretekst i jeszcze raz tam bedziesz? 8) :wink: Zastanawiam sie tylko czy ten dom to nie przypadkiem wg tego projektu budowany :roll: http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html

chyba tak :roll: