Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo fajne :D

ten projekt to co innego? czy jakaś modyfikacja twojego? :roll:

Miko , ten projekt to tego samego architekta. Jego projekty sa faktycznie troche do siebie podobne, łatwo rozpoznac styl. Twierdzi, ze inspirował się domami hamerykańskimi :lol:

bardzo fajne :D

ten projekt to co innego? czy jakaś modyfikacja twojego? :roll:

Miko , ten projekt to tego samego architekta. Jego projekty sa faktycznie troche do siebie podobne, łatwo rozpoznac styl. Twierdzi, ze inspirował się domami hamerykańskimi :lol:

To rzeczywiści ten co mówisz. Ale one są bardzo podobne :roll:

Verunia jedziesz jak burza... :D

Nie martw sie o salon nie jest maly. Przeciez masz do tego jadalnie otwarta na salon i wszystko razem ponad 40m2... To nie moze byc malo!!!

Fajnie Zeljka, że wpadłaś :D

Optycznie to wiem że nie będzie źle ale strasznie mało ustawny ten pokój. Jak obmierzyłam swój obecny narożnik i wstawiłam na projekt , to okazało się ze prawie cały pokój zajął, i gdy otworzy sie do drzwi tarasowe to przejścia nie ma. Trzeba będzie kupić jakiś mniejszy wypoczynek, a ten taki wygodny jest :roll:

Braza wklej pleeeeease.

To już!! Ja wiem, że to nie do końca tak, jak byś chciała, ale może jakoś Cię zainspirują i oczami duszy zobaczysz swój kominek!!!

http://images27.fotosik.pl/141/679a6f7b57b759a1med.jpg

http://images25.fotosik.pl/141/6583fc08caabe538med.jpg

http://images32.fotosik.pl/110/c816a6d3d1b1b1bbmed.jpg

Przepraszam za to wielgachne zdjęcie, ale inaczej się nie dało ... tzn. ja nie umiem :oops:

Jśli coś mi jeszcze w oko wpadnie podobnego to mogę podrzucić, gdybyś chciała (kryguję się qurczę, ale lepiej wiedzieć, czy ktoś sobie życzy więcej...)

Myślę, że nie masz za małego salonu. Skoro razem z jadalią jest 40mkw to nie może być za mała przestrzeń. :wink:

Kolor kafelków? No niestety ja też głównie rozpoznaję podsawowe kolory i ostatnio nauczyłem sie co znaczy beżowy (sądziłem, że to odcień szarości.. :oops:).

A jak ogladałe Twoje płytki to moje pierwsze odczucie to takie, że jakby troszkę zimne kolory... :roll: ( (oprócz córki) Ale może to wina zdjęcia...

Z kominkami tak jest, że troszkę pokoju zajmują, chyba że ... z drugiej strony masz inne pomieszczenie i można schować tam chęść bebechów. A skoro kanały wentylacyjne wystają to kominek jeszcze spotęguje ten efekt. NIestety pozostaje zabudowa gk i ... zmniejszony metry.. :(

Hmm, z tyłu mam garderobę, więc można by było wsunąc te "bebechy", tylko czy taką dziurę mozna zrobic w ścianie nośnej?. U kogoś w dzienniku czytałam ,ze rozbierał tez częśc komina żeby włozyżc kominek. Zastaniam się , czy u mnie jest to mozliwe :roll:

Mówisz , ze kolory zimne? :roll: Mnie sie wydają raczej neutralne i stonowane. Pod umywalkę chcę dac drewnianą jasną dechę, która powinna troche ocieplic klimat tego wc

Mówisz , ze kolory zimne? :roll: Mnie sie wydają raczej neutralne i stonowane. Pod umywalkę chcę dac drewnianą jasną dechę, która powinna troche ocieplic klimat tego wc

ja uwielbiam takie kolory, które z natury są ciepłe, ale są takie ozimnione :roll:

wiem, bardzo jasno się wypowiadam, ale mam nadzieję, że wiesz o co chodzi :wink:

jeśli czerwony to malinowy czerwony na przykład :roll:

ja uwielbiam takie kolory, które z natury są ciepłe, ale są takie ozimnione :roll:

wiem, bardzo jasno się wypowiadam, ale mam nadzieję, że wiesz o co chodzi :wink:

jeśli czerwony to malinowy czerwony na przykład :roll:

ja nazywam je zgaszonymi :D

Popatrzcie na mój komin i powiedzcie czy mam przemalowac czy zostawic :roll:

Verunia, przecież ty masz duży salon :o :o :o

no w każdym razie większy ode mnie :evil: :wink:

A płytki sa extra :D

A konimani się nie przejmuj, szybko się ubrudzą :wink: :lol:

My tak mieliśmy ze swoimi: pan od dachu namówił nas na obróbkę z miedzi. Zgodziliśmy się. Po tym jak to zrobili pojechaliśmy zobaczyć :o :o :o

Małż dostał szału, a ja wylewu z zawałem :D

Ta miedź na tym grafitowym dachu wyglądała KOSZMARNIEEE :evil: , na dodatek świeciła się jak psu.. :oops:

Po jakichs 2 tygodniach się utleniła, teraz mało co widać, że to miedź 8)