zaba_gonia 22.01.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja przyszła powiedzieć, ze płytki które wybrałas bardzoi mi sie podobaja. Nawet przez chwilę myslałam, ze mam takie same w 3 łazience . Uwielbiam ten brudny kolor! W tej z tą fajną umywalka? noooo . . te same sa na podłodze w kuchni , wiatrołapie i przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Aż polazłam zobaczyc. Troche inne sa ale też chcę je połozyc w podobny sposób. a ten drewniany blat pod umywalke to gdzie sie zamawia? u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Aż polazłam zobaczyc. Troche inne sa ale też chcę je połozyc w podobny sposób. a ten drewniany blat pod umywalke to gdzie sie zamawia? u stolarza? tak , ten blat robił stolarz ( ten od stopnia w salonie). jest dobrze zaimpregnwany, super sie sprawdza . . bardzo lubie drewno w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Na razie zostawię jak jest a przy następnej wizycie zdecyduje czy zostawic , czy zmieniac. Tylko kto mi tam póżniej wlezie zeby ten komin przemalowac No chyba że kaśka z brazą po pary głebszych A czemu niiii Głębsze w dłoń i ... hajda na dach!!!!! Ten schowek pod schodami tylko czymś miękkim wyłóż, żebyśmu sobie z Kaśką odcisków nie narobiły, odpoczywając po ciężkiej i wyczerpującej wielce pracy Mądra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Na razie zostawię jak jest a przy następnej wizycie zdecyduje czy zostawic , czy zmieniac. Tylko kto mi tam póżniej wlezie zeby ten komin przemalowac No chyba że kaśka z brazą po pary głebszych A czemu niiii Głębsze w dłoń i ... hajda na dach!!!!! Ten schowek pod schodami tylko czymś miękkim wyłóż, żebyśmu sobie z Kaśką odcisków nie narobiły, odpoczywając po ciężkiej i wyczerpującej wielce pracy Mądra decyzja ja jestem kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boję, a po paru głębszych zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Na razie zostawię jak jest a przy następnej wizycie zdecyduje czy zostawic , czy zmieniac. Tylko kto mi tam póżniej wlezie zeby ten komin przemalowac No chyba że kaśka z brazą po pary głebszych A czemu niiii Głębsze w dłoń i ... hajda na dach!!!!! Ten schowek pod schodami tylko czymś miękkim wyłóż, żebyśmu sobie z Kaśką odcisków nie narobiły, odpoczywając po ciężkiej i wyczerpującej wielce pracy Mądra decyzja ja jestem kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boję, a po paru głębszych zwłaszcza I tym sposobem Veruniu masz rozwiązany problem z za jasnym (ewentualnie) kominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują Wszelki duch... Kope lat Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie Olka to się potrafi w życiu ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie no właśnie 3 laski na dachu, to jet dopiero widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie no właśnie 3 laski na dachu, to jet dopiero widok o to cos czuje że i marjucha pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie no właśnie 3 laski na dachu, to jet dopiero widok o to cos czuje że i marjucha pomoże Tiaaa ... palcem będzie pokazywał, co jeszcze trzeba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie no właśnie 3 laski na dachu, to jet dopiero widok o to cos czuje że i marjucha pomoże Pomógłbym ale przy moich gabarytach obawiałbym się dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie no właśnie 3 laski na dachu, to jet dopiero widok o to cos czuje że i marjucha pomoże Pomógłbym ale przy moich gabarytach obawiałbym się dach A nie mówiłąm, że będzie pokazywał!!!?? Tiaaa ... o dach się boi .... tiaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a ja będę z dołu patrzeć czy równo i nie za grubo malują No patrz Pani - Nadzorczyni się znalazła A na dach z nami to nie łaska ???? Wiesz jak fajnie będzie no właśnie 3 laski na dachu, to jet dopiero widok o to cos czuje że i marjucha pomoże Tiaaa ... palcem będzie pokazywał, co jeszcze trzeba .... Ty to mnie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Verunia dość przeszłą gdy robili Jej dach, żebym teraz wszystko zniszczył Poza tym boję się, że Olka by mi nie wybaczyła gdybym opóźnił przeprowadzkę Verki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 wiem, marjucha będzie wam donosił flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 wiem, marjucha będzie wam donosił flaszki ooooooooooooo, wszak na dachu może być gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 wiem, marjucha będzie wam donosił flaszki ooooooooooooo, wszak na dachu może być gorąco Chwilami nawet bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts