kze 26.01.2008 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 3 dziewczyny na dachu będą malowały komin? To ja mogę się wprosić jako cheerleader? Albo chociaż widz? Ma 2 lewe ręce do roboty, ale może choć do rozśmieszania bym się nadawał? Olka to ja z Tobą te butelki będę podawał, OK? A w temacie komina to jesli nie będzie czarnego dymu i dużej ilości zanieczyszczeń w koło (co chyba nie jest możliwe w mieście) to komin będzie jasny. Jeszcze zależy jakiej farby użyłaś. Moze jakieś zmywalnej? W tedy szlaufem raz na jakiś czas i będziesz miała czysty komin. Sądzę, że pomysł by komin odróżniał się od dachu jest fajny i ja niestety nie wadłem na niego. Też kombinowałem by komin był w kolorze podobnym do dachu, a pownieniem zrobić w kolorze elewacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Verunia baaardzo ładnie wyglądacie.... w ostatnim Muratorze Gratulki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 29.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bardzo podobaja mi sie te plytki, ktore chcesz wybrac do lazienki przy sypialni. To tez hiszpanskie?? Jesli pamietasz to prosze podaj nazwe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Verunia baaardzo ładnie wyglądacie.... w ostatnim Muratorze Gratulki!! że co? A co ja tam robię? Chyba polecę kupic tego muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 3 dziewczyny na dachu będą malowały komin? To ja mogę się wprosić jako cheerleader? Albo chociaż widz? Ma 2 lewe ręce do roboty, ale może choć do rozśmieszania bym się nadawał? Olka to ja z Tobą te butelki będę podawał, OK? A w temacie komina to jesli nie będzie czarnego dymu i dużej ilości zanieczyszczeń w koło (co chyba nie jest możliwe w mieście) to komin będzie jasny. Jeszcze zależy jakiej farby użyłaś. Moze jakieś zmywalnej? W tedy szlaufem raz na jakiś czas i będziesz miała czysty komin. Sądzę, że pomysł by komin odróżniał się od dachu jest fajny i ja niestety nie wadłem na niego. Też kombinowałem by komin był w kolorze podobnym do dachu, a pownieniem zrobić w kolorze elewacji.. Kze, ja tam nic nie kombinowałam, zrobiłam wg wizji architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Bardzo podobaja mi sie te plytki, ktore chcesz wybrac do lazienki przy sypialni. To tez hiszpanskie?? Jesli pamietasz to prosze podaj nazwe. Pozdrawiam alfa, to to też hiszpańskie , nazywają się cirrus a firmy Giant, chyba . Jak interesuje cię cena to moge podac na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 03.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzieki za odp. Jasne, ze interesuje mnie cena, mam nadzieje ze mnie nie powali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Verunia baaardzo ładnie wyglądacie.... w ostatnim Muratorze Gratulki!! że co? A co ja tam robię? Chyba polecę kupic tego muratora no widziałam jak tam w górach było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 I ja też widziałam i potwierdzam: fajnie wyglądacie A co ze stanem - tym surowym - zamknie się wkrótce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Veruniu, gdzie jesteś i dlaczego nie na imprezie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Veruniu, gdzie jesteś i dlaczego nie na imprezie???? Żeby kondycje podtrzyma, byłam na aerobiku wodnym, ale juz lecę na imprezę bo troche zgłodniałam A co z domem to zaraz napiszę i wkleję zdjęcia, jakos tylko sie zebrac nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A zdjęcie w Muratorze tez dziś zobaczyam Kurde, wygrzebali jakieś archaiczne zdjęcie i wmontowali nas w tych ludzi. Nie wiecie kto to jest z tej grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A zdjęcie w Muratorze tez dziś zobaczyam Kurde, wygrzebali jakieś archaiczne zdjęcie i wmontowali nas w tych ludzi. Nie wiecie kto to jest z tej grupy? Nie jestem pewna, ale chyba Tolę tylko rozpoznałam Co byś nie mówiła, miło popatrzeć na znajome twarze Ogarnij się i chodź, żarciuszko też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie, to nie Tola Tole widziałam na żywo i jestem pewna że to nie ona. Za to mój maz jaki szczupły był Musze mu to pokaza, niech ma na wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Aż chyba kupię Muratora, żeby TO zdjęcie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie, to nie Tola Tole widziałam na żywo i jestem pewna że to nie ona. Za to mój maz jaki szczupły był Musze mu to pokaza, niech ma na wzór No daj spokój, nie znęcaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Aż chyba kupię Muratora, żeby TO zdjęcie zobaczyć Nie kupuj, ja wyszlam jak skrzywiona primadonna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie, to nie Tola Tole widziałam na żywo i jestem pewna że to nie ona. Za to mój maz jaki szczupły był Musze mu to pokaza, niech ma na wzór No daj spokój, nie znęcaj się A on to sie może znęcac? Wypomina mi kazdą czekoladkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Aż chyba kupię Muratora, żeby TO zdjęcie zobaczyć Nie kupuj, ja wyszlam jak skrzywiona primadonna A w worku jest? Murator w sensie. Bo może sobie chociaż w sklepie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie, to nie Tola Tole widziałam na żywo i jestem pewna że to nie ona. Za to mój maz jaki szczupły był Musze mu to pokaza, niech ma na wzór No daj spokój, nie znęcaj się A on to sie może znęcac? Wypomina mi kazdą czekoladkę Aaaa, to wypominaj ... do bólu A co???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts