Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

3 dziewczyny na dachu będą malowały komin? :o To ja mogę się wprosić jako cheerleader? Albo chociaż widz? Ma 2 lewe ręce do roboty, ale może choć do rozśmieszania bym się nadawał? :roll:

Olka to ja z Tobą te butelki będę podawał, OK?

A w temacie komina to jesli nie będzie czarnego dymu i dużej ilości zanieczyszczeń w koło (co chyba nie jest możliwe w mieście) to komin będzie jasny. Jeszcze zależy jakiej farby użyłaś. Moze jakieś zmywalnej? W tedy szlaufem raz na jakiś czas i będziesz miała czysty komin.

Sądzę, że pomysł by komin odróżniał się od dachu jest fajny i ja niestety nie wadłem na niego. Też kombinowałem by komin był w kolorze podobnym do dachu, a pownieniem zrobić w kolorze elewacji.. 8)

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

3 dziewczyny na dachu będą malowały komin? :o To ja mogę się wprosić jako cheerleader? Albo chociaż widz? Ma 2 lewe ręce do roboty, ale może choć do rozśmieszania bym się nadawał? :roll:

Olka to ja z Tobą te butelki będę podawał, OK?

A w temacie komina to jesli nie będzie czarnego dymu i dużej ilości zanieczyszczeń w koło (co chyba nie jest możliwe w mieście) to komin będzie jasny. Jeszcze zależy jakiej farby użyłaś. Moze jakieś zmywalnej? W tedy szlaufem raz na jakiś czas i będziesz miała czysty komin.

Sądzę, że pomysł by komin odróżniał się od dachu jest fajny i ja niestety nie wadłem na niego. Też kombinowałem by komin był w kolorze podobnym do dachu, a pownieniem zrobić w kolorze elewacji.. 8)

Kze, ja tam nic nie kombinowałam, zrobiłam wg wizji architekta

Bardzo podobaja mi sie te plytki, ktore chcesz wybrac do lazienki przy sypialni. To tez hiszpanskie?? Jesli pamietasz to prosze podaj nazwe.

Pozdrawiam

alfa, to to też hiszpańskie , nazywają się cirrus a firmy Giant, chyba :roll: . Jak interesuje cię cena to moge podac na priva

Veruniu, gdzie jesteś i dlaczego nie na imprezie???? :roll:

Żeby kondycje podtrzyma, byłam na aerobiku wodnym, ale juz lecę na imprezę bo troche zgłodniałam :wink:

A co z domem to zaraz napiszę i wkleję zdjęcia, jakos tylko sie zebrac nie mogę

A zdjęcie w Muratorze tez dziś zobaczyam :wink: Kurde, wygrzebali jakieś archaiczne zdjęcie i wmontowali nas w tych ludzi. Nie wiecie kto to jest z tej grupy?

Nie jestem pewna, ale chyba Tolę tylko rozpoznałam :oops: Co byś nie mówiła, miło popatrzeć na znajome twarze :D

Ogarnij się i chodź, żarciuszko też jest :D

Nie, to nie Tola 8) Tole widziałam na żywo i jestem pewna że to nie ona. Za to mój maz jaki szczupły był :o Musze mu to pokaza, niech ma na wzór :lol:

No daj spokój, nie znęcaj się :-? :wink: :D

A on to sie może znęcac? Wypomina mi kazdą czekoladkę :evil:

Nie, to nie Tola 8) Tole widziałam na żywo i jestem pewna że to nie ona. Za to mój maz jaki szczupły był :o Musze mu to pokaza, niech ma na wzór :lol:

No daj spokój, nie znęcaj się :-? :wink: :D

A on to sie może znęcac? Wypomina mi kazdą czekoladkę :evil:

Aaaa, to wypominaj ... do bólu :wink: :D A co???!!!