Reyzel 04.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobry wieczór Verunia i do Ciebie wreszcie dotarłam przy nadrabianiu moich zaległosci . śliczny masz dach Gratuluję To teraz jakby już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Aż chyba kupię Muratora, żeby TO zdjęcie zobaczyć Nie kupuj, ja wyszlam jak skrzywiona primadonna A w worku jest? Murator w sensie. Bo może sobie chociaż w sklepie obejrzę W worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobry wieczór Verunia i do Ciebie wreszcie dotarłam przy nadrabianiu moich zaległosci . śliczny masz dach Gratuluję To teraz jakby już z górki No w końcu jesteś uporałaś się już ze swoją pracą? Co do dachu to mam mieszane uczucia, te szpary mnie trochę wkurzają, ale ponoc tak byc musi Chociaz na niektórych dachach widziała, że ich prawie nie ma, może to zależy od dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobry wieczór Verunia i do Ciebie wreszcie dotarłam przy nadrabianiu moich zaległosci . śliczny masz dach Gratuluję To teraz jakby już z górki No w końcu jesteś uporałaś się już ze swoją pracą? Co do dachu to mam mieszane uczucia, te szpary mnie trochę wkurzają, ale ponoc tak byc musi Chociaz na niektórych dachach widziała, że ich prawie nie ma, może to zależy od dachówki? Też się cieszę Verunia że tu jestem No niestety z tą pracą to w tym roku kiepsko będzie ( tzn z czasem). Ale dam radę Co do szpar - miałam dokładnie to samo !!! Tylko, ze na naszym czarnym dachu mniej się to rzuca w oczy . Więc uwierz fachowcom, ze tak ma byc i juz A zaraz przestaniesz patrzeć na dach, tylko zajmiejsz się środkiem A ja jutro wyruszam Twoim sladem, po Obornickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Odwołuję zbiorowe przemalowywanie komina Szkoda, fajnie się zapowiadało A poważnie, kolor świetny i bardzo się z tego cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Odwołuję zbiorowe przemalowywanie komina Szkoda, fajnie się zapowiadało A poważnie, kolor świetny i bardzo się z tego cieszę Jeszcze pewnie was do czegoś wykorzystam. Tak więc bądzcie zwarci i gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Odwołuję zbiorowe przemalowywanie komina Szkoda, fajnie się zapowiadało A poważnie, kolor świetny i bardzo się z tego cieszę Jeszcze pewnie was do czegoś wykorzystam. Tak więc bądzcie zwarci i gotowi ech tam... od razu wykorzystam to będzie sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 nas też te szpary zastanawiały tylko my mamy ceglasty dach a w koszach pod tymi podciętymi dachówkami mamy ceglastą blachę i to się wtedy mnie rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 nas też te szpary zastanawiały tylko my mamy ceglasty dach a w koszach pod tymi podciętymi dachówkami mamy ceglastą blachę i to się wtedy mnie rzuca w oczy Teoretycznie i u nas tak jest Dachówka jest trochę przyszroniona, więc może to się bardziej rzuca w oczy. Na większej powierzchni załamania też pewnie mniej widac tę szpare, a u mnie wystają z dachu takie małe niewiadomo co i widac dziurę jak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 nas też te szpary zastanawiały tylko my mamy ceglasty dach a w koszach pod tymi podciętymi dachówkami mamy ceglastą blachę i to się wtedy mnie rzuca w oczy Teoretycznie i u nas tak jest Dachówka jest trochę przyszroniona, więc może to się bardziej rzuca w oczy. Na większej powierzchni załamania też pewnie mniej widac tę szpare, a u mnie wystają z dachu takie małe niewiadomo co i widac dziurę jak od razu Verunia, nie łam sobie głowy tymi cięciami. Jak spojrzysz na inne dachy ( pomijam karpiowkę ) to wszędzie tak jest. Ja juz przestalam się wszystkiego czepiać ( hehe chyba z braku czasu ) - szkoda marnowania energii na coś co juz jest zrobione ( nie mówię o spartaczonych sprawach ) - jest jak jest i koniec. Taką mam obecnie dewizę dot. budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No dobra, trochę się uspokoiłam Faktycznie naoglądałam się dachów u sąsiadów z karpiówka i żal mi się zrobiło ze oni szpar nie maja. Widac , przy betonowej tak by musi i już. Kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No dobra, trochę się uspokoiłam Faktycznie naoglądałam się dachów u sąsiadów z karpiówka i żal mi się zrobiło ze oni szpar nie maja. Widac , przy betonowej tak by musi i już. Kropka za to mają większą pustkę w kieszeni I tak trzymac. jakie dalsze plany Verunia?? Kolejne ekipy ustalone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 nas też te szpary zastanawiały tylko my mamy ceglasty dach a w koszach pod tymi podciętymi dachówkami mamy ceglastą blachę i to się wtedy mnie rzuca w oczy Teoretycznie i u nas tak jest Dachówka jest trochę przyszroniona, więc może to się bardziej rzuca w oczy. Na większej powierzchni załamania też pewnie mniej widac tę szpare, a u mnie wystają z dachu takie małe niewiadomo co i widac dziurę jak od razu Verunia, nie łam sobie głowy tymi cięciami. Jak spojrzysz na inne dachy ( pomijam karpiowkę ) to wszędzie tak jest. Ja juz przestalam się wszystkiego czepiać ( hehe chyba z braku czasu ) - szkoda marnowania energii na coś co juz jest zrobione ( nie mówię o spartaczonych sprawach ) - jest jak jest i koniec. Taką mam obecnie dewizę dot. budowania zawsze tak jest jak coś nowe to człowiek ciągle zwraca na to uwagę ..potem to mija (my wybieralismy klej to klinkieru i nie wiedzieliśmy szary czy czarny ...teraz na to sie nawet nie zwraca uwagi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 zawsze tak jest jak coś nowe to człowiek ciągle zwraca na to uwagę ..potem to mija (my wybieralismy klej to klinkieru i nie wiedzieliśmy szary czy czarny ...teraz na to sie nawet nie zwraca uwagi ) Dokladnie tak jak piszesz Miko Zwracasz na to uwagę tylko do chwili, kiedy nie ma kolejnej "nowej" rzeczy. Nie można się dać zwariować. Wolę się skupić na wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.02.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Odwołuję zbiorowe przemalowywanie komina szkoda, ale w zamian można go naprostować bo krzywy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Myślę, że nie powinnaś przejmować się tym załamaniem. Jesli jest poprawnie zrobione to nie powinno być problemów. Stryszek masz jak się patrzy. Tam to nawet siłownię mogłabyś zrobić. No, ale stół do bilarda lub pingla to chyba nie zmieści sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hurrrrrrrrrraaaaaaaaa Zostaje komin od początku mówiłem że mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No dobra, trochę się uspokoiłam Faktycznie naoglądałam się dachów u sąsiadów z karpiówka i żal mi się zrobiło ze oni szpar nie maja. Widac , przy betonowej tak by musi i już. Kropka Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę chodzi o ta przerwę na połączeniu dwóch płaszczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts