Gość 05.02.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę Kaśka, co ci chodzi po głowie? W projekcie komin był zwieńczony jeszcze taka główką, ale niestety murarze mi nie zrobili, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę chodzi o ta przerwę na połączeniu dwóch płaszczyzn No własnie- mawet nie wiem jak to sie fachowo moze nazywac. Teraz mam na dachu gont, wiec nie było z tym problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę Kaśka, co ci chodzi po głowie? W projekcie komin był zwieńczony jeszcze taka główką, ale niestety murarze mi nie zrobili, szkoda jeszcze główka powiadasz no nic mi nie chodzi po głowie, a co, ma mi coś chodzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę Kaśka, co ci chodzi po głowie? W projekcie komin był zwieńczony jeszcze taka główką, ale niestety murarze mi nie zrobili, szkoda jeszcze główka powiadasz no nic mi nie chodzi po głowie, a co, ma mi coś chodzić??? a ja mam skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę Kaśka, co ci chodzi po głowie? W projekcie komin był zwieńczony jeszcze taka główką, ale niestety murarze mi nie zrobili, szkoda jeszcze główka powiadasz no nic mi nie chodzi po głowie, a co, ma mi coś chodzić??? niewiniatko A jak chętna do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.02.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę Kaśka, co ci chodzi po głowie? W projekcie komin był zwieńczony jeszcze taka główką, ale niestety murarze mi nie zrobili, szkoda jeszcze główka powiadasz no nic mi nie chodzi po głowie, a co, ma mi coś chodzić??? Jakby zaczęło, to zabij czym prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No własnie, drugie zdjecie a całkiem inny komin. Verunia a jak wykończona jest ta szpara miedzy dachówkami? Co tam jest włożóne zeby nie przeciekało? I czemu ma to wiecej kosztować? Nie bardzo wiem czemu wogóle ona tam musi być. Skoro można zmniejszyć ja do 4cm to moze wogóle mozna ją zasłonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No własnie, drugie zdjecie a całkiem inny komin. Verunia a jak wykończona jest ta szpara miedzy dachówkami? Co tam jest włożóne zeby nie przeciekało? I czemu ma to wiecej kosztować? Nie bardzo wiem czemu wogóle ona tam musi być. Skoro można zmniejszyć ja do 4cm to moze wogóle mozna ją zasłonić? Tam jest blacha. Kierownik budowy powiedział ze powinno byc 6 cm bo tak jest zgodnie ze sztuką. 4cm na nasza odpowiedzialnośc bo moze słabo deszcz odbierac do rynien. A bedzie kosztowac bo musieliby by częsciowo rozebrac i ponownie przyciąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No to jeśli ma to służyć do odprowadzenia wody to juz rozumię. Wiecej nie zabieram głosu bo nie przerabiałam dachu krytego dachówką Ale stryszek wyszedł niczego sobie. Możesz go spokojnie zagospodarować na jakis cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Verunia, ten komin to on normalnie ...pięknie stoi Słuchaj, ty tak nie odwołuj tego malowania a jak się co ubrudzi??? to co wtedy??? A co do dachówki to ja żadnych szpar nie widzę chodzi o ta przerwę na połączeniu dwóch płaszczyzn No własnie- mawet nie wiem jak to sie fachowo moze nazywac. Teraz mam na dachu gont, wiec nie było z tym problemów. a to nie jest czasem kosz bo chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wiesz, że ja wcześniej nie zwróciłam uwagi na Twoje schody; a dokładniej mówiąc to na fakt, że są jednobiegowe. To ostatnimi czasy rzadkość. Masz już jakąś koncepcję na ich temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wiesz, że ja wcześniej nie zwróciłam uwagi na Twoje schody; a dokładniej mówiąc to na fakt, że są jednobiegowe. To ostatnimi czasy rzadkość. Masz już jakąś koncepcję na ich temat?? To prawda, że rzadkośc, pewnie dlatego ze zajmują trochę miejsca. Tak, mam juz od dawna koncepcje tego jak mają wyglac. Jak znajdę cos podobnego to wkleję. Patrząc po wyborach kaśki i miko to widzę że te koncepcje sa dośc zbiezne jeśli chodzi o styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kurde jak wy to malujecie a potem wklejacie otwieram paint , ściągam zdjęcie , maluje chce za save-ować i wychodzą mi takie napisy , że mogę tylko jakieś 240, 12...kolory czy coś takiego jak to wciskam to zmieniają się kolory !!!!!!!!!!!! tempa jestem jak Zdjęcie , które obrabiam mam w jpg a potem za cholere ten jpg mi nie wychodzi jak chcę zapisać Pomocy dla ciemnej masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Veruniu no ale barierkę to masz git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Kurde jak wy to malujecie a potem wklejacie otwieram paint , ściągam zdjęcie , maluje chce za save-ować i wychodzą mi takie napisy , że mogę tylko jakieś 240, 12...kolory czy coś takiego jak to wciskam to zmieniają się kolory !!!!!!!!!!!! tempa jestem jak Zdjęcie , które obrabiam mam w jpg a potem za cholere ten jpg mi nie wychodzi jak chcę zapisać Pomocy dla ciemnej masy musisz zmienić format na jpg to już opanowałam, ale takie rowne rysowanie to jeszcze ciągle przede mną Verunia, ja będę mieć poziomą bareirkę, w tą drugą stronę pręty znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiesz, że ja wcześniej nie zwróciłam uwagi na Twoje schody; a dokładniej mówiąc to na fakt, że są jednobiegowe. To ostatnimi czasy rzadkość. Masz już jakąś koncepcję na ich temat?? To prawda, że rzadkośc, pewnie dlatego ze zajmują trochę miejsca. Tak, mam juz od dawna koncepcje tego jak mają wyglac. Jak znajdę cos podobnego to wkleję. Patrząc po wyborach kaśki i miko to widzę że te koncepcje sa dośc zbiezne jeśli chodzi o styl Mogę spróbowac coś wyszukać, ale Ty wiesz lepiej, czego chcesz Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ja mam prawie jednobiegowe schody (prawie bo 2 stopnie na końcu są w kszatłce trójkąta). Generalnie nie zajmują jakoś olbrzymiej ilosci miejsca. Pod schodami jest spiżarka.A co u Ciebie bedzie Verunia? Barierki pierwsza klasa!!Szkoda, że nie można tak budować i nie mamy takiego zaczarowanego ołówka, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Veruniu no ale barierkę to masz git Fajna nie? Mam nawet częściowo pomalowane ściany i drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Szkoda, że nie można tak budować i nie mamy takiego zaczarowanego ołówka, nie? Bardzo lubiłam tę bajkę, mozna było sobie pomarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Veruniu no ale barierkę to masz git Fajna nie? Mam nawet częściowo pomalowane ściany i drzwi wewnętrzne proszę o dokumentację fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts