Gość 08.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiesz, że ja wcześniej nie zwróciłam uwagi na Twoje schody; a dokładniej mówiąc to na fakt, że są jednobiegowe. To ostatnimi czasy rzadkość. Masz już jakąś koncepcję na ich temat?? To prawda, że rzadkośc, pewnie dlatego ze zajmują trochę miejsca. Tak, mam juz od dawna koncepcje tego jak mają wyglac. Jak znajdę cos podobnego to wkleję. Patrząc po wyborach kaśki i miko to widzę że te koncepcje sa dośc zbiezne jeśli chodzi o styl Mogę spróbowac coś wyszukać, ale Ty wiesz lepiej, czego chcesz Dzień doberek Wyszukaj, jestem ciekawa co bys mi zaproponowała. Jak mi się spodoba to moze zmienię koncepcję Częśc pod schodami bedzie zabudowana ścianką- ta częśc wyższa. Będzie tam schowek na mopa, szczotki itp. Druga tez miała byc pierwotnie zabudowana bez wykorzystania tej wnęki, ale ktos mnie namawia na zostawienie tam miejsca na legowisko dla psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Veruniu no ale barierkę to masz git Fajna nie? Mam nawet częściowo pomalowane ściany i drzwi wewnętrzne proszę o dokumentację fotograficzną No przeciez jest w dzienniku w ostatnim wpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Z legowiskiem fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Veruniu no ale barierkę to masz git Fajna nie? Mam nawet częściowo pomalowane ściany i drzwi wewnętrzne proszę o dokumentację fotograficzną No przeciez jest w dzienniku w ostatnim wpisie ale ja chce więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 W tych bardzo podoba mi się barierka i kolorhttp://www.drewex.net.pl/fot/foto-005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeszcze takie - może niekoniecznie z tymi wstawkami - ale ogólnie robią na mnie wrażeniehttp://www.kotwicki.com.pl/pl/images/gallery/beton2-3_filtered.jpg Ta pocykam trochę, bo trudno jest znaleźć coś naprawdę ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Rany Braza, az mi tchu zabrakło Te pierwsze są suuuuuper. Barierka strasznie mi sie podoba. Już na nia zachorowałam. Ale kolor to zrobie raczej zblizony do tych drugich. Lubię ciepły odcień drewna choc ten ciemny jest bardzo ładny i elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 W tych bardzo podoba mi się barierka i kolor http://www.drewex.net.pl/fot/foto-005.gif Braza, proszę nie wklejaj już więcej PIĘKNAAAAA ta barierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Szczerze mówiąc to też wymiękłam, gdy zobaczyłam tę ciemną Ale ciężko jest znaleźć ładne schody - a może to ja nie umiem szukać... Acha, Verunia - ja bym tak do końca nie zabudowywała tej przestrzeni pod schodami... tak między nami mówiąc to taki qurde bunkier powstaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Barierki są ładne, ale.. niebezpieczne dla dzieci. Nie powinno wstawek poziomych, tylko najlepiej same tralki pionowe, gdyż po takich dzieci nie mogą wspinać się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Barierki są ładne, ale.. niebezpieczne dla dzieci. Nie powinno wstawek poziomych, tylko najlepiej same tralki pionowe, gdyż po takich dzieci nie mogą wspinać się.. KZE ja juz nie mam małych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Barierki są ładne, ale.. niebezpieczne dla dzieci. Nie powinno wstawek poziomych, tylko najlepiej same tralki pionowe, gdyż po takich dzieci nie mogą wspinać się.. KZE ja juz nie mam małych dzieci To, że nie masz nie znaczy, że nie masz w planach... Na zlocie muratora wyglądałaś na osobę, która skończyła jesli nie maturę to najdalej studia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Verunia, jak zdrówko szanowne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 To, że nie masz nie znaczy, że nie masz w planach... Na zlocie muratora wyglądałaś na osobę, która skończyła jesli nie maturę to najdalej studia ... I jak cię nie lubic Właściwie to prawda, skończyłam studia, nie wazne ile lat temu Dzieci nie mam w planach, dopiero co odchowałam i znowu ładowac się w pieluchy? O nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Verunia, jak zdrówko szanowne??? Dzisiaj mnie rozłozyło na dobre. Nie ruszałam się z domu jak radziłaś. Dzięki za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Verunia, jak zdrówko szanowne??? Dzisiaj mnie rozłozyło na dobre. Nie ruszałam się z domu jak radziłaś. Dzięki za troskę Posiedź w domu jeszcze ze dwa dni, jeśli możesz, nawet jeśli nie możesz to i tak siedź!!!! Tylko Ci to na zdrowie wyjdzie!!! Trzymaj się i nie daj byle jakiej wrednej chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Verunia, jak zdrówko szanowne??? Dzisiaj mnie rozłozyło na dobre. Nie ruszałam się z domu jak radziłaś. Dzięki za troskę Posiedź w domu jeszcze ze dwa dni, jeśli możesz, nawet jeśli nie możesz to i tak siedź!!!! Tylko Ci to na zdrowie wyjdzie!!! Trzymaj się i nie daj byle jakiej wrednej chorobie W takim razie dużo zdrowia i ... spędzaj wolny czas na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.02.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Barierki są ładne, ale.. niebezpieczne dla dzieci. Nie powinno wstawek poziomych, tylko najlepiej same tralki pionowe, gdyż po takich dzieci nie mogą wspinać się.. KZE ja juz nie mam małych dzieci nie bój nic niedługo wnuki się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Barierki są ładne, ale.. niebezpieczne dla dzieci. Nie powinno wstawek poziomych, tylko najlepiej same tralki pionowe, gdyż po takich dzieci nie mogą wspinać się.. KZE ja juz nie mam małych dzieci nie bój nic niedługo wnuki się pojawią To verunia będzie babcią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Barierki są ładne, ale.. niebezpieczne dla dzieci. Nie powinno wstawek poziomych, tylko najlepiej same tralki pionowe, gdyż po takich dzieci nie mogą wspinać się.. KZE ja juz nie mam małych dzieci nie bój nic niedługo wnuki się pojawią To verunia będzie babcią??? kiedyś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts