Gość 11.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jestem jeszcze za młoda na to , zeby teraz zostac babcią Kiedyś mam nadzieje zostac, ale to juz będzie zmartwienie córki jak dzieciaków przypilnowac, a ja barierki zrobie takie jakie mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jestem jeszcze za młoda na to , zeby teraz zostac babcią Kiedyś mam nadzieje zostac, ale to juz będzie zmartwienie córki jak dzieciaków przypilnowac, a ja barierki zrobie takie jakie mi sie podobają I to jest odpowiednie podejście do sprawy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jestem jeszcze za młoda na to , zeby teraz zostac babcią Kiedyś mam nadzieje zostac, ale to juz będzie zmartwienie córki jak dzieciaków przypilnowac, a ja barierki zrobie takie jakie mi sie podobają Jan Borysewicz został dziadkiem chyba w wieku 40 lat... Tak więc nas wszystkich może to spotkac szybciej niż myslimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Verunia, Ty rzeczywiście masz szansę mię dogonić Muszę pogonić tych moich majstrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.02.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jestem jeszcze za młoda na to , zeby teraz zostac babcią Kiedyś mam nadzieje zostac, ale to juz będzie zmartwienie córki jak dzieciaków przypilnowac, a ja barierki zrobie takie jakie mi sie podobają I to jest odpowiednie podejście do sprawy!!!! no nie wiem ... mój małż tak właśnie do wszystkiego podchodzi ...liczy się to co teraz... ja wszystko przerabiam z wielkim skokiem w przyszłość... a jak ktoś przyjedzie z dziećmi??, a jak będziemy mieli wnuki??... ... i potem są zgrzyty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nikt nie chwali moich okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a ja właśnie je zobaczyłem i mi się bardzo podobaja na początku tez chciałem takie ze szprosami ale uległem drugiej stronie Fajne te wyjście na taras - szerokie drzwi i do tego okna po bokach. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Verunia no nieźle gonisz Tempo rewelacyjne! I trudno uwierzyc, że sie tam nie pozabijali w tylu chłopa U mnie jak były 2 ekipy to juz były dąsy i srąsy Tak to juz jest, że zawsze jedni drugim przeszkadzają A u Ciebie widzę wszsytko gra. Robota pali sie im w rękach. Ty naprawdę w czerwcu zamieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nikt nie chwali moich okienek są leleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Wiedziałam, że o czymś zapomniałam Masz bardzo fajne okna ze szprosami Akurat w tym wydaniu (białe ramy i białe szprosy) podobają mi się okna. Ze złotymi nie byłoby juz tego uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Już pisałam , ze szprosów nie lubię a w szczególnosci złotych, ale na dom trzeba patrze w kontekście całości. I co z tego ze nie lubię szprosów i kolumn. Według mnie tu pasuja . To tak jak faceci mówią że lubia u kobiet długie nogi, ale wyobraźcie sobie takie długie nogi u dziewczyny niskiej wzrostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A teraz proszę podziwiac drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dopiero co wybierałaś drzwi a juz masz zamontowane??? Jak Ty to zrobiłaś? Ja czekałam na swoje ponad miesiąc Ekspres normalnie DUżo światła bedzie wpadać przez te okienka wokół. Napewno bedize fajnie tak wszystko widać, kto stoi za drzwiami. ALe przyznam się szczerze, że mam obiekcje czy to bezpieczne rozwiazanie. Wiem, że szyby bezpieczne,mocowania, zamki itd ale... to takie kruche sie wydaje wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Wiesz mayland, zanim się ktoś dostanie do drzwi to musi pokonac najpierw brame, potem psa a potem to raczej będzie próbował się dostac jakimś okienkiem od tyłu a nie frontowymi drzwiami na widoku. Do domów raczej się nie włamują przez drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Wiem, wiem. Sama tez sie akurat tym nie kierowałam przy zakupie swoich Będziesz mieć śliczny widok przez te naświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ale super drzwi masz Verunia!!! Bomaba! Takie duże i paradne... A czemu już ocieplasz dach? Miałaś już wylewki? PS Długie nogi to znaczy zgrabne nogi.. Przy niewysokiej kobiecie równie dobrze wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie ocieplam jeszcze całego dachu, tylko tę nieużytkową część za ściankami, które będą wybudowane z silki. Po wymurowaniu nie dałoby się ocieplić ścianek bo nie byłoby dojścia do nich, więc ocieplany jest dach w tej części przed murowaniem. KZE, wydaje mi się że długie nogi a zgrabne to jednak coś innego, ale facetem nie jestem to może się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Tylko uważaj by nie dostała się wilgoć do tej wełny... A po co komu długie i niezgrabne nogi (np. grube)? Co Ty! Długie nogi to znaczy przede wszystkim zgrabne.. Przeciez zawsze można je wydłuzyć o długość szpilki, więc zgrabne zawsze mogą być długie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja robiłam wylewki po ociepleniu. Była tylko położona żółta folia na wełnie. Wsystko ok. Nie było skraplania. Na stryszku gdzie nie było folii trochę skropliło ale to myślę było powodem nie wylewek a wymiany ciepłe-zimne pod blachodachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 U mnie za tymi sciankami wylewek wcale nie będzie, wiec mysle ze moge byc spokojna. A wracajac do ciekawego tematu kobiecych nóg, to czy krzywe, długie nogi tez są zgrabne KZE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts