Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i sprawa wody i prądu sie rozwiązała

Normalnie jestem w szoku ze będę miała takich życzliwych sąsiadow :D

Drugi sąsiad sie zdziwił że na budowie uzywamy agregatu i sam zaproponował że prąd mozemy brac od niego. A i wodę nam da bo ma własną studnię. I to za darmo :o A ja głupia narzekałam że będziemy sąsiadować koło takiego starego budynku na działce z tunelem foliowym.

Widzisz. Ja też przybyłem w te rejony z innego miejsca kraju, gdzie słowo poznaniak kojarzone jest powiedzmy tak sobie średnio. Ale podobnie jak ty zaskoczony byłem życzliwością sąsiadów. Do dziś mam od nich prąd, zgodzili sie rozryć ich posesję, żeby podłączyć moją kanalizę.

Pozytywnie, nie?

Ale Wam zazdroszczę ...moi tylko patrzą, kiedy nam się noga powinie :roll: ... a każdy problem na naszej budowie to dla nich pełnia szczęścia :( :( ...

Vero... podziwiam (ja z jednym domem nie mogę sobie poradzić :-? ) i trzymam kciuki oby wszystko układało się pomyślnie :D ...

Ola ten tunel to niezły pomysł :o :wink: :lol: ...

Verunia

Z okazji imienin życzę Ci spełnienia marzeń, i przede wszystkim tego, żebyś po zamieszkaniu w nowym domku, któregoś pięknego wieczora stwierdziła, że jego budowa i przeprowadzka to była najlepsza decyzja w Waszym życiu :lol:

http://www.twojekwiaty.pl/photo/752.jpg

• 2 weeks później...