kze 25.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Gratuluję super sąsiadów!!! Jak widać pierwsze wrażenie nie jest najważniejsze... PS Też będę mieć sąsiadów z 4 stron.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.07.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 To którędy Wy będziecie wchodzić na posesję? Tunelem jakimś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No i sprawa wody i prądu sie rozwiązała Normalnie jestem w szoku ze będę miała takich życzliwych sąsiadow Drugi sąsiad sie zdziwił że na budowie uzywamy agregatu i sam zaproponował że prąd mozemy brac od niego. A i wodę nam da bo ma własną studnię. I to za darmo A ja głupia narzekałam że będziemy sąsiadować koło takiego starego budynku na działce z tunelem foliowym. Widzisz. Ja też przybyłem w te rejony z innego miejsca kraju, gdzie słowo poznaniak kojarzone jest powiedzmy tak sobie średnio. Ale podobnie jak ty zaskoczony byłem życzliwością sąsiadów. Do dziś mam od nich prąd, zgodzili sie rozryć ich posesję, żeby podłączyć moją kanalizę. Pozytywnie, nie? Ale Wam zazdroszczę ...moi tylko patrzą, kiedy nam się noga powinie ... a każdy problem na naszej budowie to dla nich pełnia szczęścia ... Vero... podziwiam (ja z jednym domem nie mogę sobie poradzić ) i trzymam kciuki oby wszystko układało się pomyślnie ... Ola ten tunel to niezły pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Verunia, nie ma to tamto, wykopy na zicher zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Też będę mieć sąsiadów z 4 stron.. No widzisz, mamy z sobą wiele wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 To którędy Wy będziecie wchodzić na posesję? Tunelem jakimś? Jak nas zasypie w tej Pyrlandii to tunelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ale Wam zazdroszczę ...moi tylko patrzą, kiedy nam się noga powinie ... a każdy problem na naszej budowie to dla nich pełnia szczęścia ... no bo ty masz całkiem typowych sąsiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ogród to mnie dodziś przeraża A ja jestem niespokojny duch i lubię takie wyzwania Zreszta sama budowa sparwiała mi duzo przyjemności Bardzo ładne ławy I gratuluję fajnych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Verunia Normalnie jadalnia i kuchnia rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Też będę mieć sąsiadów z 4 stron.. No widzisz, mamy z sobą wiele wspolnego Tak.. szklarnie obok i 4 sąsiadów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Verunia Z okazji imienin życzę Ci spełnienia marzeń, i przede wszystkim tego, żebyś po zamieszkaniu w nowym domku, któregoś pięknego wieczora stwierdziła, że jego budowa i przeprowadzka to była najlepsza decyzja w Waszym życiu http://www.twojekwiaty.pl/photo/752.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 To ja sie podłanczam do życzeń Ani Tylko sowje kwiatki przyniosłam http://gnu.univ.gda.pl/~akocur/bukiety_06_01_c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dziękuję za życzenia dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja złożyłem życzenia na RW.. Powinienem w komentarzach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.07.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 To którędy Wy będziecie wchodzić na posesję? Tunelem jakimś? Jak nas zasypie w tej Pyrlandii to tunelem w Pyrlandii nie zasypuje tu marne zimy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Verunia, gratuluję stanu zero U mnie koniec w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Verunia, ty szczęściaro gratuluję!!! a ten kolor do jadalni to już zacznij wybierać, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Wierzyłam i bez djęć A kolor to nie tylko do jadalni wybieraj. Zacznij już lepiej myśleć w ogóle o urządzeniu wnętrz, w takim tempie niewiele Ci czasu zostanie Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 verunia jestem pod wrażeniem ale tempo to jaki bedzie ten kolor w jadalni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kolor jak kolor ale czy parapety będą ? Gdzies te drinki trzeba odstawiać Tempo zawrotne , super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts