Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Rom :D . Też myślę że nawet sensownie nam to wyszło. Oczywiście kwestia kolorów i pewnych szczegółów jest jeszcze do dopracowania, ale dla nas najważniejsze było w tym momencie ustawienie sprzętów. O wyspie marzył mój maż. Zabrałam mu spiżarke, wiec cos w zamian musiałam mu dac :lol:

Dzięki Rom :D . Też myślę że nawet sensownie nam to wyszło. Oczywiście kwestia kolorów i pewnych szczegółów jest jeszcze do dopracowania, ale dla nas najważniejsze było w tym momencie ustawienie sprzętów. O wyspie marzył mój maż. Zabrałam mu spiżarke, wiec cos w zamian musiałam mu dac :lol:

Ja bym pomyślał o tych nogach o których mogłaby powiedzieć Froszka... :oops: :roll:

A projekt kuchni jest super! Bardzo podobają mi się te stołki barowe. 8)

Veruni a nie widze takiej płytkiej szuflady na sztućce???

Jest po lewej stronie zmywarki :D

to te wielgachne szuflady???

Na górze jest płytka na sztuce. na dole są dwie głębsze, gdzie będę wkładała talerze i kubki ze zmywarki. Tak mam teraz i bardzo mi to odpowiada

Verunia kuchnia jest super! :lol: Bardzo mi się podoba :lol: Powiedz mi proszę jakie masz wymiary kuchni (nie chodzi o meble ale o powierzcnię podłogi)

Bobowa, wymiary to 385x389cm, jak widac kuchnia połączona z jadalnią

na wizualizacji nie ma jeszcze pokazanego wejścia z boku kuchni

jeszce się troche przyczepię :lol: :lol: :lol:

nie za nisko jest to okno przy zlewie???

czy jak będzie bateria to otworzysz okno? :lol:

[size=9na drugie powinienem mieć: czepialski :lol: ][/size]

Hi, hi to też mam przemyślane :wink: Bateria będzie wypadac na wprost podziału okna więc nie powinno to przeszkadzac przy otwarciu

jeszce się troche przyczepię :lol: :lol: :lol:

nie za nisko jest to okno przy zlewie???

czy jak będzie bateria to otworzysz okno? :lol:

[size=9na drugie powinienem mieć: czepialski :lol: ][/size]

Hi, hi to też mam przemyślane :wink: Bateria będzie wypadac na wprost podziału okna więc nie powinno to przeszkadzac przy otwarciu

ufffffff :D

Verunia kuchnia jest super! :lol: Bardzo mi się podoba :lol: Powiedz mi proszę jakie masz wymiary kuchni (nie chodzi o meble ale o powierzcnię podłogi)

Bobowa, wymiary to 385x389cm, jak widac kuchnia połączona z jadalnią

na wizualizacji nie ma jeszcze pokazanego wejścia z boku kuchni

Dzięki, ja mam wymiary troszkę mniejsze ale chciałam zobaczyć jak przy tej powierzchni będzie wyglądać wyspa :lol: