mayland 13.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja wiem jedno, kolana nalezy trzymać obok siebie Stopy już niekoniecznie Wtedy wszystkie wydają się być proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja wiem jedno, kolana nalezy trzymać obok siebie Stopy już niekoniecznie Wtedy wszystkie wydają się być proste Froschka by powiedziała, ze nogi i tak idą na bok wiec sa nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja wiem jedno, kolana nalezy trzymać obok siebie Stopy już niekoniecznie Wtedy wszystkie wydają się być proste Froschka by powiedziała, ze nogi i tak idą na bok wiec sa nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Veruniu ale mi sie podoba kuchnia. Zawsze marzyłem o takiej wyspie. W sumie to nie mam się do czego przyczepić A serduszko cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzięki Rom . Też myślę że nawet sensownie nam to wyszło. Oczywiście kwestia kolorów i pewnych szczegółów jest jeszcze do dopracowania, ale dla nas najważniejsze było w tym momencie ustawienie sprzętów. O wyspie marzył mój maż. Zabrałam mu spiżarke, wiec cos w zamian musiałam mu dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.02.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzięki Rom . Też myślę że nawet sensownie nam to wyszło. Oczywiście kwestia kolorów i pewnych szczegółów jest jeszcze do dopracowania, ale dla nas najważniejsze było w tym momencie ustawienie sprzętów. O wyspie marzył mój maż. Zabrałam mu spiżarke, wiec cos w zamian musiałam mu dac Ja bym pomyślał o tych nogach o których mogłaby powiedzieć Froszka... A projekt kuchni jest super! Bardzo podobają mi się te stołki barowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Veruni a nie widze takiej płytkiej szuflady na sztućce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Stołki dostałam gratis, ale mogę je komus oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja bym te stołki wziął, tylko nie wiem czemu Zona nie chce żadnego baru koło kuchni.. Chyba go zrobię w hobby room. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Veruni a nie widze takiej płytkiej szuflady na sztućce??? Jest po lewej stronie zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja bym te stołki wziął, tylko nie wiem czemu Zona nie chce żadnego baru koło kuchni.. Chyba go zrobię w hobby room. No fajne masz hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Veruni a nie widze takiej płytkiej szuflady na sztućce??? Jest po lewej stronie zmywarki to te wielgachne szuflady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Veruni a nie widze takiej płytkiej szuflady na sztućce??? Jest po lewej stronie zmywarki to te wielgachne szuflady??? Na górze jest płytka na sztuce. na dole są dwie głębsze, gdzie będę wkładała talerze i kubki ze zmywarki. Tak mam teraz i bardzo mi to odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Verunia kuchnia jest super! Bardzo mi się podoba Powiedz mi proszę jakie masz wymiary kuchni (nie chodzi o meble ale o powierzcnię podłogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jeszce się troche przyczepię nie za nisko jest to okno przy zlewie??? czy jak będzie bateria to otworzysz okno? [size=9na drugie powinienem mieć: czepialski ][/size] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Verunia kuchnia jest super! Bardzo mi się podoba Powiedz mi proszę jakie masz wymiary kuchni (nie chodzi o meble ale o powierzcnię podłogi) Bobowa, wymiary to 385x389cm, jak widac kuchnia połączona z jadalnią na wizualizacji nie ma jeszcze pokazanego wejścia z boku kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jeszce się troche przyczepię nie za nisko jest to okno przy zlewie??? czy jak będzie bateria to otworzysz okno? [size=9na drugie powinienem mieć: czepialski ][/size] Hi, hi to też mam przemyślane Bateria będzie wypadac na wprost podziału okna więc nie powinno to przeszkadzac przy otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jeszce się troche przyczepię nie za nisko jest to okno przy zlewie??? czy jak będzie bateria to otworzysz okno? [size=9na drugie powinienem mieć: czepialski ][/size] Hi, hi to też mam przemyślane Bateria będzie wypadac na wprost podziału okna więc nie powinno to przeszkadzac przy otwarciu ufffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Verunia kuchnia jest super! Bardzo mi się podoba Powiedz mi proszę jakie masz wymiary kuchni (nie chodzi o meble ale o powierzcnię podłogi) Bobowa, wymiary to 385x389cm, jak widac kuchnia połączona z jadalnią na wizualizacji nie ma jeszcze pokazanego wejścia z boku kuchni Dzięki, ja mam wymiary troszkę mniejsze ale chciałam zobaczyć jak przy tej powierzchni będzie wyglądać wyspa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts