mayland 14.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Bardzo fajna kuchnia. Szkoda, ze ja nie myslałam o niej na etapie budowy. To naprawdę najlepszy moment na projekt kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Verunia, czy ty aby nie przeginasz??? Rozumiem, że za wszelka cenę chcesz mnie dogonic Ale kuchnia jest sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Verunia, czy ty aby nie przeginasz??? Rozumiem, że za wszelka cenę chcesz mnie dogonic Ale kuchnia jest sliczna A bo juz mi się znudziło ciągle tak z tyłu za tobą Cieszę się że kuchnia wam się podoba. Mam nadzieję że sie też sprawdzi w użytkowaniu. Jesli ma ktos jeszcze jakieś cenne uwagi to proszę, bo nie zawsze samemu da się wszystko przewidziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 http://www.goraceserce.pl/664652/Walentynka-od-Kasia.html proszę, może tu się otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Verunia, czy ty aby nie przeginasz??? Rozumiem, że za wszelka cenę chcesz mnie dogonic Ale kuchnia jest sliczna A bo juz mi się znudziło ciągle tak z tyłu za tobą Cieszę się że kuchnia wam się podoba. Mam nadzieję że sie też sprawdzi w użytkowaniu. Jesli ma ktos jeszcze jakieś cenne uwagi to proszę, bo nie zawsze samemu da się wszystko przewidziec Ja mam niecenne uwagi: jest super! Bardzo ładna i musisz pilnować jakości wykonania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.02.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A mi się podobają twoje drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Verunia właśnie zobaczyłam projekt Twojej kuchni ...wygląda świetnie a te miejsca siedzące blisko płyty jakieś takie znajome ... Tempo macie zawrotne ...i tak trzymać Poczekam na relacje z użytkowania kuchni i wtedy podejmę decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Gratulacje!! Stan surowy zamknięty to piękny moment! Wtedy nawet mróz nie straszny i nie pada na głowę.. I widzę, że okolice lukrany masz już wyrobione... No moje gratulacje, gratulacje!!! Bardzo ładnie prezentują się białe kominy i runny z czerwonym dachem. Takie narodowe barwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja również grauluję stanu zamkniętego. Szykuje się rekordowy czas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja również grauluję stanu zamkniętego. Szykuje się rekordowy czas budowy W końcu Verunia bywał często w Rekordzie Wpisów to będzie miała Rekordową budowę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.02.2008 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 To kiedy parapetówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 To kiedy parapetówka... również się wpraszam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 To ja też zgłaszam się nieśmiało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A mi się podobają twoje drzwi http://www.cosgan.de/images/kao/liebe/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Gratulacje!! Stan surowy zamknięty to piękny moment! Wtedy nawet mróz nie straszny i nie pada na głowę.. I widzę, że okolice lukrany masz już wyrobione... No moje gratulacje, gratulacje!!! Bardzo ładnie prezentują się białe kominy i runny z czerwonym dachem. Takie narodowe barwy... Ech KZE, nie czerwony tylko c e g l a n y, nie białe tylko k r e m o w e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 To kiedy parapetówka... Na pewno dam znac jak już będą osadzone parapety i cos się wtedy zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Dzięki wzystkim za gratulacje i kibicowanie naszej budowie Właście sobie uzmysłowiłam, ze równo rok temu pojechalismy zobaczyc naszą działkę i podjeliśmy niełatwą decyzję że to ta z zamiarem wybudowania w ciągu jednego roku. Licząc od pozwolania mamy jeszcze do czerwca czas , ale moze byc trudno. Wiem ze to było rok temu bo był tak jak dzisiaj międzynarodowy Dzień Kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Gratulacje!! Stan surowy zamknięty to piękny moment! Wtedy nawet mróz nie straszny i nie pada na głowę.. I widzę, że okolice lukrany masz już wyrobione... No moje gratulacje, gratulacje!!! Bardzo ładnie prezentują się białe kominy i runny z czerwonym dachem. Takie narodowe barwy... Ech KZE, nie czerwony tylko c e g l a n y, nie białe tylko k r e m o w e Przecież mówilem, że nie znam się na nazwach kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Gratulacje!! Stan surowy zamknięty to piękny moment! Wtedy nawet mróz nie straszny i nie pada na głowę.. I widzę, że okolice lukrany masz już wyrobione... No moje gratulacje, gratulacje!!! Bardzo ładnie prezentują się białe kominy i runny z czerwonym dachem. Takie narodowe barwy... Ech KZE, nie czerwony tylko c e g l a n y, nie białe tylko k r e m o w e Przecież mówilem, że nie znam się na nazwach kolorów... wiem, wiem, mój maz ma tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.02.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No i znow przegapiłam ważny moment ... GRATULACJE VERUNIA !!! To teraz już najgorsze za Wami i tylko patrzeć jak bedziesz te wybrane płytki kłaść ( nie koniecznie własnymi rękoma ) na podłodze Domek prezentuje się pięknie. Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts