Gość 19.02.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzieki Reyzel Juz się bałam że się zakopałas pod stosem papierów i trzeba będzie zorganizowac akcję ratunkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.02.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzieki Reyzel Juz się bałam że się zakopałas pod stosem papierów i trzeba będzie zorganizowac akcję ratunkową Za bardzo się nie pomyliłas ale od czasu do czasu zaglądam do Was, mimo pietrzącej się pracy Tylko nie zawsze się odzywam A z kominkiem niestety Ci nie pomogę Do tej chwili nie miałam pojęcia, ze wogole na coś takiego, jak przekrój komina ( rury spalinowej) trza zwrócić uwagę przy wybieraniu kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Gdybym ja była taka mondra wczesniej to bym od razu kazała komin szerszy postawic. Chyba musze sie pozegnac z marzeniem o panoramicznym kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.02.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Verunia, a pytałas ludzi od obudowy kominków ?? Może oni cos zaradzą ?? Albo podpowiedzą, gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Verunia, a pytałas ludzi od obudowy kominków ?? Może oni cos zaradzą ?? Albo podpowiedzą, gdzie szukać ? Jeszcze nie pytałam. U mnie w mieście nie ma co pytac bo sie nie znaja, montuja tylko te najtańsze a na pytanie o szczegóły techniczne odpowiadają- bedzie pani zadowolona . Swój obecny kominek musialam zamawiac az w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Verunia, a pytałas ludzi od obudowy kominków ?? Może oni cos zaradzą ?? Albo podpowiedzą, gdzie szukać ? Jeszcze nie pytałam. U mnie w mieście nie ma co pytac bo sie nie znaja, montuja tylko te najtańsze a na pytanie o szczegóły techniczne odpowiadają- bedzie pani zadowolona . Swój obecny kominek musialam zamawiac az w Lublinie uhm.... no to fakt - brak fachowców... Jutro ( albo wieczorkiem ) podam Ci tel do fachowca od zabudowy kominków. Nam aktualnie robi projekt - super gość ( przynajmniej takie mam wrażenie po pierwszym spotakniu ). Będziesz potem mogła wziąć wycenę - w Poznaniu i okolicach też robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Verunia napisz maila do Foresta. Moze poradzi Ci co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Bardzo piękny dom Podoba mi sie kolor dachu. A ta czekolada na blacie...... mrrrrrrrrrrrr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Raaajuuu!!!! Ależ fajny się Twój domek zrobił!!!!!! Jestem pod wrażeniem - naprawdę!!!! No i widzisz, bałaś się szprosów, a wyglądają świetnie!!!! Czerwcowa wprowadzka jest coraz bardziej prawdopodobna, to ja się tak nieśmiao ustawiam w kolejce ... Bardzo mi przykro, że nie mogłam pobawić się Twoją kuchnią ale altariela spisała się na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ale smaczny ten blat Verunia Ps. Co ja przed chwilką ( wreszcie ) zobaczyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Zakładam, że silestone to nie jest ta czekolada, tylko to nakrapiane.. Generalnie bardzo ładny kolor (wzór) blatu. Będę miał podobny wzór. O kolorach wolę nie wypowiadać się (choć też wydaja mi się podobne), gdyż znowu coś pomylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Zakładam, że silestone to nie jest ta czekolada, tylko to nakrapiane.. Generalnie bardzo ładny kolor (wzór) blatu. Będę miał podobny wzór. O kolorach wolę nie wypowiadać się (choć też wydaja mi się podobne), gdyż znowu coś pomylę... Kze, to chyba normalne u facetów, ze określanie kolorystyki to nie ich najmocniejsza strona ?? Zgadzam się z Tobą, ze ten blat jest super Chyba muszę pomysleć co też wybrać do swojej kuchni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Zakładam, że silestone to nie jest ta czekolada, tylko to nakrapiane.. Generalnie bardzo ładny kolor (wzór) blatu. Będę miał podobny wzór. O kolorach wolę nie wypowiadać się (choć też wydaja mi się podobne), gdyż znowu coś pomylę... Ponieważ nie przepadam za kropkami spodobała mi się czekolada ( i nóż do niej :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Zakładam, że silestone to nie jest ta czekolada, tylko to nakrapiane.. Generalnie bardzo ładny kolor (wzór) blatu. Będę miał podobny wzór. O kolorach wolę nie wypowiadać się (choć też wydaja mi się podobne), gdyż znowu coś pomylę... Ponieważ nie przepadam za kropkami spodobała mi się czekolada ( i nóż do niej :)) Przyznam sie , ze w pierwszej kolejnosci zauwazyłam czekoladę a dopiero później blat Witam w klubie łasuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Bardzo mi przykro, że nie mogłam pobawić się Twoją kuchnią ale altariela spisała się na medal Myśle ze cos jeszcze ci znajdę do zabawy są jeszcze łazienki, sypialnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Zakładam, że silestone to nie jest ta czekolada, tylko to nakrapiane.. Generalnie bardzo ładny kolor (wzór) blatu. Będę miał podobny wzór. O kolorach wolę nie wypowiadać się (choć też wydaja mi się podobne), gdyż znowu coś pomylę... Na jaki w końcu blat się zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 W moim monitorze ten blat jest różowawy? Taki jest w rzeczywistości? I do jakich szafek go planujesz? Może się podobać lub nie nakrapiany wzór ale prawda jest taka, że nic na nim nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 W moim monitorze ten blat jest różowawy? Taki jest w rzeczywistości? I do jakich szafek go planujesz? Może się podobać lub nie nakrapiany wzór ale prawda jest taka, że nic na nim nie widać Czekolade widac Mayland, ty zmień lepiej monitor, gdzie ty tam widzisz różowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Bardzo mi przykro, że nie mogłam pobawić się Twoją kuchnią ale altariela spisała się na medal Myśle ze cos jeszcze ci znajdę do zabawy są jeszcze łazienki, sypialnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To chociaż mi powiedzcie jaki jest ten blat, w jakiej kolorystyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts