Gość 24.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To chociaż mi powiedzcie jaki jest ten blat, w jakiej kolorystyce? Kobieto, ty za duzo ode mnie wymagasz- on jest w takich kolorach jakich Braza nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To chociaż mi powiedzcie jaki jest ten blat, w jakiej kolorystyce? Kobieto, ty za duzo ode mnie wymagasz- on jest w takich kolorach jakich Braza nie lubi A gdyby ktoś nie wiedział, to Braza nie lubi brązów i beży Na brąz to jakby z lekka za jasne, a więc pewnie beż Nadmienię, że brązów i beży nie lubię u siebie - u innych zdarza się, że mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 W moim monitorze ten blat jest różowawy? Taki jest w rzeczywistości? I do jakich szafek go planujesz? Może się podobać lub nie nakrapiany wzór ale prawda jest taka, że nic na nim nie widać Czekolade widac Mayland, ty zmień lepiej monitor, gdzie ty tam widzisz różowy? ja się sztacham, ale Mayland też?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 No mi to coś padło na oczy Mogłam się domyśleć że to brązy bo ta czekolada tam jest Jakis sens w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 To chociaż mi powiedzcie jaki jest ten blat, w jakiej kolorystyce? Kobieto, ty za duzo ode mnie wymagasz- on jest w takich kolorach jakich Braza nie lubi A gdyby ktoś nie wiedział, to Braza nie lubi brązów i beży Na brąz to jakby z lekka za jasne, a więc pewnie beż Nadmienię, że brązów i beży nie lubię u siebie - u innych zdarza się, że mi się podobają ja z kolei uwielbiam brązy w szafie mam pełno takich ciuchów (patrz avatar) beże podobają mi się bardzo, ale u kogoś, ja za blada na beże jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Verunia ale ta Twoja kuchnia naprawdę na tym projekcie wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.02.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Zakładam, że silestone to nie jest ta czekolada, tylko to nakrapiane.. Generalnie bardzo ładny kolor (wzór) blatu. Będę miał podobny wzór. O kolorach wolę nie wypowiadać się (choć też wydaja mi się podobne), gdyż znowu coś pomylę... Na jaki w końcu blat się zdecydowałeś? Ten tańszy z konglomeratu. Kompozyt okazał się za drogi.. i swoje zrobiła obawa, że dzieci i tak dadzą radę temu niezniszczalnemu kompozytowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 To chociaż mi powiedzcie jaki jest ten blat, w jakiej kolorystyce? Kobieto, ty za duzo ode mnie wymagasz- on jest w takich kolorach jakich Braza nie lubi A gdyby ktoś nie wiedział, to Braza nie lubi brązów i beży Na brąz to jakby z lekka za jasne, a więc pewnie beż Nadmienię, że brązów i beży nie lubię u siebie - u innych zdarza się, że mi się podobają no Brazunia, ciekawa jestem czy będziesz taka wytrwała w swoich kolorystykach już przy urządzaniu nowego domku Mówię o tym dlatego, że mi wcześniej nie podobały się nowoczesne kuchnie a taką pewnie będę miala, chciałam- powiedzmy, że tradycyjny- kominek a zwariowałam na punkcie zdecydowanie bardziej nowoczesnej formy, nie chciałam brązów w domu .... a tak jakoś wyszło, że najbardziej mi się one podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Co do brązów jestem zdecydowanie na nie - ale jak przeglądam oferty producentów, to przerażenie mnie łapie - większość płytek to właśnie brązy!!!!! Nie ugnę się jednak Idę jak Kasica w grafity Kominek chcę portalowy, taki angielski - baaardzo mi się takie podobaja i mam już nawet parę wzorów odłożonych Dzień dobry i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A mnie się wydaje że ostatnio sporo jest grafitu i szarosc, chyba to teraz na topie a brązy odchodzą do lamusa. Ale ja dobrze czuje się w brązowych i kremowych wnętrzach i przy nich raczej zostanę. Lubie elementy kamienia, zgrzebnych tkanin, drewno i zielonych roślin we wnetrzu. Taki styl "naturale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A mnie się wydaje że ostatnio sporo jest grafitu i szarosc, chyba to teraz na topie a brązy odchodzą do lamusa. Ale ja dobrze czuje się w brązowych i kremowych wnętrzach i przy nich raczej zostanę. Lubie elementy kamienia, zgrzebnych tkanin, drewno i zielonych roślin we wnetrzu. Taki styl "naturale" Bo to takie ciepłe kliematy Verunia Też takie lubię. Kolory ciepłe, kolory ziemi. Garfit czy szary, dla mnie osobiście, jest za zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 szary to fajne tło dla żywszych kolorów. Podoba mi sie szczególnie połączenie szarego z czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... pod warunkiem, że znajdziesz płytki w odcieniu szarym, grafitowym... ja szukam i dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... pod warunkiem, że znajdziesz płytki w odcieniu szarym, grafitowym... ja szukam i dalej nic jak piszesz o tych grafitach to mi się wydaje, ze jest ich pełno i ze wszędzie je widzę No to chyba jestem w błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... pod warunkiem, że znajdziesz płytki w odcieniu szarym, grafitowym... ja szukam i dalej nic jak piszesz o tych grafitach to mi się wydaje, ze jest ich pełno i ze wszędzie je widzę No to chyba jestem w błędzie podpowiedz kobieto, mnie już ręce opadają. jak mi sięjakieś płytki spodobają, pytam i albo cena mnie zwala z nóg, albo wycofano z produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... pod warunkiem, że znajdziesz płytki w odcieniu szarym, grafitowym... ja szukam i dalej nic jak piszesz o tych grafitach to mi się wydaje, ze jest ich pełno i ze wszędzie je widzę No to chyba jestem w błędzie podpowiedz kobieto, mnie już ręce opadają. jak mi sięjakieś płytki spodobają, pytam i albo cena mnie zwala z nóg, albo wycofano z produkcji Poszłon u Ciebie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... pod warunkiem, że znajdziesz płytki w odcieniu szarym, grafitowym... ja szukam i dalej nic Kasia, ja wypatrzyłam w Opocznie - płytki Organic - grafit i właśnie róż. To te http://www.opoczno.com/products/1665m.jpghttp://www.opoczno.com/products/1671m.jpg Podobają mi się. Widziałaś je może na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Verunia, płytki śliczne, chociaż w tych ich inspiracjach nie za wiele widać Mi się bardzo te pierwsze podobają (Parka), dzięki za znalezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.02.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... pod warunkiem, że znajdziesz płytki w odcieniu szarym, grafitowym... ja szukam i dalej nic Kasia, ja wypatrzyłam w Opocznie - płytki Organic - grafit i właśnie róż. To te http://www.opoczno.com/products/1665m.jpghttp://www.opoczno.com/products/1671m.jpg Podobają mi się. Widziałaś je może na żywo? Widziałm je dziś Są chropowate, czuć, te "linie" Ja jestem na tak, malż na niee I bądź tu mądry człowieku Jemu podoba się Mistral z Paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts