braza 26.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Oj dzięki Kasia!!!!! To już wiem!!!! Użyj sposobów, znanych tylko kobietom, na pewno się ugnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Verunia, płyteczki pierwsza klasa Braza - potwierdzam co mowi Kasia ( bo wczoraj totalnie nie skumałam nazwy o którj pisałaś ) - sama je też widziałam i wczoraj w nocy mąż mi o nich przypomniał. - super chropowate wrębki paseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja też lubię ciepłe wnętrza, dlatego ten grafit na pewno połączę z czymś ciepłym - i wiecie co? Tak se pomyślałam o antycznym różu... Nawet popełniłam łazienkę w takich kolorach ... pod warunkiem, że znajdziesz płytki w odcieniu szarym, grafitowym... ja szukam i dalej nic Kasia, ja wypatrzyłam w Opocznie - płytki Organic - grafit i właśnie róż. To te http://www.opoczno.com/products/1665m.jpghttp://www.opoczno.com/products/1671m.jpg Podobają mi się. Widziałaś je może na żywo? Widziałm je dziś Są chropowate, czuć, te "linie" Ja jestem na tak, malż na niee I bądź tu mądry człowieku Jemu podoba się Mistral z Paradyża To mam podobny gust z twoim mezem Te w paseczki są też ładne, ale ja sie troche obawiam chropowatych płytek w łazience, wole gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Verunia, płytki śliczne, chociaż w tych ich inspiracjach nie za wiele widać Mi się bardzo te pierwsze podobają (Parka), dzięki za znalezienie Te Parka też mi sie podobają np do łazienki , ale wolę nie pytac o cenę Na tej stronie mają też inne cuda z innych firm. Np to http://www.dav.com.pl/marcacorona.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Verunia, a dlaczego się obawiasz chropowatych płytek??? Jakieś złe doświadczenia?? Możesz mi przybliżyć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.02.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Podobne płytki te z serii Khadi ma moja mama, nie dość ,że są piękne to i praktyczne. Bardzo dobry wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Veruniu, te płytki Khadi są ekstra, ale powiedz mi proszę (może być na ucho) ile kosztują albo gdzie na stronie znaleźć ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Verunia, a dlaczego się obawiasz chropowatych płytek??? Jakieś złe doświadczenia?? Możesz mi przybliżyć temat? Boje się że chropowate będą łatwiej chwytac kurz i brud. Teraz mam dwie łazienki- jedną w matowych plytkach z lekko chropowata powierzchnia płytek podlogowych i drugą w zupełnie gladkich, lekko błyszczacych płytkach. Ta pierwsza wydaje mi się juz brudna na drugi dzień a ta druga nawet po tygodniu wyglada czysto. Dlatego nie chcę już całkiem matowych i chropowatych. Ale może te plytki organic maja tylko rowki a powierzchnie taką glazurowona, wtedy nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Podobne płytki te z serii Khadi ma moja mama, nie dość ,że są piękne to i praktyczne. Bardzo dobry wybór . serio, serio? Nacykaj jakiś fotek podłogi u mamy pliiiiiiiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To ja się tym Organicom przyjrzę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ta łazienka przy sypialni nie daje mi spokoju. za duzo chcę tam zmiescic- wannę, natrysk, dużą umywalke i jeszcze szafkę. Nadziubdziane mi wychodzi . wkleję rzut to moze Braza coś wymysli, chociaz nie wiem cu tu można jeszcze wymyślec innego. http://images32.fotosik.pl/159/99c964e80a241a3em.jpgZaczęłam się zastanawiac czy wannę nie pożenic z natryskiem. Natrysk używamy sporadycznie, raczej preferujemy kapiel. Cos takiego znalazłam na allegro, małą mają sprzedaż, sama nie wiem http://www.allegro.pl/item318443329_wanna_ze_szklanym_parawanem_masazer_nowosc.html http://www.allegro.pl/item317059984_ekskluzywna_wanna_z_hydromasazem_z_parawanem_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Verunia ja mam w mieszkaniu podobne rozwiazanie z kabina nawannową. To bardzo wygodne. Jeszcze raz zrobiłabym to samo ale w domu nie muszę Te które pokazałaś są bardziej luksusowe od mojej ale myślę, że spełniaja te same funkcje. Naprawdę, to bardzo dobre rozwiazanie jak nie ma miejsca. Jeśli o mnie chodzi to wybrałabym wannę z kabiną i zrezygnowałabym ze wstawiania obu sanitariatów oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.02.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Zwróć uwagę verunia na szerokość tej kabiny wewnątrz. Ja mam taki zwykły parawan nawannowy na prostokątnej wannie i jest w środku tak ciasno, że masakra - prysznic na baczność . Wydaje mi się, że tak jak w wolnostojącej kabinie - 80 cm to minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 W jednej jest rysunek i podają 850 wiec powinno wystarczyc , w drugiej nie wiem, muszę zapytac .Dobrze że zwróciłaś na to uwagę. A wg was która lepsza?. Ta jedna widze ma natrysk tylko do ręki , to chyba słabo nie? Mayland, nie chce łączyc tych łazienek bo tą jedną chcemy taką prywatna tylko dla nas. Nie lubię jak mi goscie zaglądają do kosmetyków a jakis kibelek ogólnodostępny musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Verunia, a nie chcesz połączyć łązienki z WC??? Pewnie nie chcesz, ale tak zapytałam Daj jeszcze dokładne wymiary tej wnęki z wanną, i szerokośc drzwi - 90 czy 80cm? Pobawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Verunia, a nie chcesz połączyć łązienki z WC??? Pewnie nie chcesz, ale tak zapytałam Daj jeszcze dokładne wymiary tej wnęki z wanną, i szerokośc drzwi - 90 czy 80cm? Pobawię się mają mi dokładnie pomierzy tę łazienke. Jak będę miała to podeslę. Dzięki, kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Verunia, a nie chcesz połączyć łązienki z WC??? Pewnie nie chcesz, ale tak zapytałam Daj jeszcze dokładne wymiary tej wnęki z wanną, i szerokośc drzwi - 90 czy 80cm? Pobawię się mają mi dokładnie pomierzy tę łazienke. Jak będę miała to podeslę. Dzięki, kochana jesteś Nie ma sprawy No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 28.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Verunia, a dlaczego się obawiasz chropowatych płytek??? Jakieś złe doświadczenia?? Możesz mi przybliżyć temat? Boje się że chropowate będą łatwiej chwytac kurz i brud. Teraz mam dwie łazienki- jedną w matowych plytkach z lekko chropowata powierzchnia płytek podlogowych i drugą w zupełnie gladkich, lekko błyszczacych płytkach. Ta pierwsza wydaje mi się juz brudna na drugi dzień a ta druga nawet po tygodniu wyglada czysto. Dlatego nie chcę już całkiem matowych i chropowatych. Ale może te plytki organic maja tylko rowki a powierzchnie taką glazurowona, wtedy nie powinno byc problemu Bry wieczór Słyszałam coś o impregnowaniu takich chropowatych płytek ale nie znam szczegółów Muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 heloł właśnie wróciłam od mamy i .....te płytki to nie są podobne no, ale wkleję jak już zdjęcia zrobiłam. Zdjęcia są trzy , dwa pierwsze robione z lampą, trzecie bez. http://www.olkalybowa.republika.pl/kuchnia/plytki.JPG http://www.olkalybowa.republika.pl/kuchnia/plytki1.JPG http://www.olkalybowa.republika.pl/kuchnia/plytkizlampa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzieki Ola za fotki. Płytki faktycznie inne ale bardzo zbliżone kolorem. Fajnie wyglądają. Poprosiłam o cenę tego gresu tej firmy z linka i jestem mile zaskoczona. Cena sporo tańsza od ceny w hurtowni i obiecują dostawę w ciągu tygodnia a nie miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts