Gość 12.08.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No właśnie jaki ten kolor i jakie parapety, hmm..., kurde znowu się zacznie bol głowy na pewno parapety szerokie zeby sie drinki zmieściły a kolor moze taki jak mam obecnie. Sparwadził się i dobrze się w nim czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Piękny stan zero wraz z ocieplonymi ścianami fundamentwymi! I poprawne przepusty widać.. Myslę, że już mozna zastanawiać sie nad kolorsami, bo przeciez jeśli budowa bedzie szła w takim tempie to niedługo będzie czas podejmowania tysiąca decyzji naraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.08.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Gratuluję postępów . Bardzo uważnie czytałam opis pomysłu na kominek. Wszystko układało się w jasna całość do czasu gdy napisałaś to i wstawić oświetlenie w szparze miedzy tą płyta a scianą Twój mąż to ten pan w białej czapce i z inwestorsko ułożonymi rękoma na biodrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No, chodziło mi o to zeby zza tej płyty na ścianę z kamieni padało swiatło. jesli chodzi o szczegoły to sama jeszcze nie wiem jak to trzeba wykonać to tylko wizja Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.08.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę A ja twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę A ja twojego to jak już sie sprowadzicie będziemy się nimi wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę A ja twojego to jak już sie sprowadzicie będziemy się nimi wymieniać A co na to mężowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę A ja twojego to jak już sie sprowadzicie będziemy się nimi wymieniać A co na to mężowie? nie pytałam jeszcze swojego, ale to się da załatwić, przecież wiesz jak obłędnie verunia wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę A ja twojego to jak już sie sprowadzicie będziemy się nimi wymieniać A co na to mężowie? nie pytałam jeszcze swojego, ale to się da załatwić, przecież wiesz jak obłędnie verunia wygląda No tak, no tak.. Masz racje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę A ja twojego to jak już sie sprowadzicie będziemy się nimi wymieniać A co na to mężowie? nie pytałam jeszcze swojego, ale to się da załatwić, przecież wiesz jak obłędnie verunia wygląda No nie wiem, nie wiem czy twoj by zamienił na taki starszy rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? nigdy nie zapomnę A ja twojego to jak już sie sprowadzicie będziemy się nimi wymieniać A co na to mężowie? nie pytałam jeszcze swojego, ale to się da załatwić, przecież wiesz jak obłędnie verunia wygląda No nie wiem, nie wiem czy twoj by zamienił na taki starszy rocznik Kobieta ma tyle lat na ile wygląda, a mężczyzna tyle na ile się czuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Verunia! Więcej uśmiechu Ci życzę podczas tej budowy Pomyśl, że jesteś o duży - przynajmniej milowy - krok przed nami wszystkimi ( tymi, którzy budują swój pierwszy dom) , bo wielu błędów mozesz już uniknąć i część z nich Cię już nie zaskoczy ... Jak wynika z maksymy, którą kiedyś usłyszałam - aktualnie budujesz dom dla swoich przyjaciół ( pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciół a trzeci dla siebie ) a my budujemy niby dla siebie a niby dla wroga .... Ps. Kiekrz i okolice to moje rodzinne strony, spędziałam tam ponad 10 lat swojego dzieciństwa! Spójrz jak tam pięknie i uśmiechnij się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Verunia, ja względem tej płyty podświetlonej przy kominku - znajomi mają tak wykonany kominek. jak mi się uda zrobić u nich przy okazji jakieś zdjęcie - wkleję w Twoich komentarzach ( ups.... mało nie brakowało a wpisałabym się niechcący do Twojego dziennika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Verunia, ja względem tej płyty podświetlonej przy kominku - znajomi mają tak wykonany kominek. jak mi się uda zrobić u nich przy okazji jakieś zdjęcie - wkleję w Twoich komentarzach ( ups.... mało nie brakowało a wpisałabym się niechcący do Twojego dziennika ) Wklej, wklej koniecznie bo muszę to gdzieś najpierw zobaczyć zanim się zdecyduję A co do uśmiechu to na razie się uśmiecham jak mogę , ale jak przyjdzie ten moment to nie wiem jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.08.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 bardzo fajny gres! Ja niestety ma parkiet w salonie i jadalni - Żona uparła się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Veruniu Jesli moge zapytac to dlaczego uwazasz , ze musisz miec szprosy? Ci budowlancy Twoi jacys porzadni sa. Daja jak szaleni Gres bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Veruniu Jesli moge zapytac to dlaczego uwazasz , ze musisz miec szprosy? Ci budowlancy Twoi jacys porzadni sa. Daja jak szaleni Gres bardzo ladny Tak trochę wbrew sobie chce te szprosy bo widziałam identyczny dom juz zbudowany , dokładnie wg projektu i każdy detal tam do siebie pasował, rowniez te szprosy i kolumienki okragłe ktorych tez normalnie nie lubię. Ale całość dawała niesamowity efekt i nie chcę teraz u siebie czegoś popsuc zmieniając to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Z kolumienkami to mam tak samo. Na dzien dzisiejszy posiadam az 8 sztuk Jakos da sie z tym zyc. Szprosow nie lubie , mialam w poprzednim domu i zabozylam sie , ze nigdy wiecej , no rzecz gustu . Zastanow sie dobrze , tym bardziej jesli nie lubisz tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Mam jeszcze chwile czasu bo okna jeszcze nie zamowione to sobie to przymyślę. Szprosy miały byc białe , delikatne ale i tak obawiam sie troche wrażenia od wewnątrz krat w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts