Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

No właśnie jaki ten kolor i jakie parapety, hmm..., kurde znowu się zacznie bol głowy :wink: na pewno parapety szerokie zeby sie drinki zmieściły a kolor moze taki jak mam obecnie. Sparwadził się i dobrze się w nim czuję.

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękny stan zero wraz z ocieplonymi ścianami fundamentwymi! 8) I poprawne przepusty widać.. :wink:

Myslę, że już mozna zastanawiać sie nad kolorsami, bo przeciez jeśli budowa bedzie szła w takim tempie to niedługo będzie czas podejmowania tysiąca decyzji naraz... :lol:

Gratuluję postępów :D .

Bardzo uważnie czytałam opis pomysłu na kominek. Wszystko układało się w jasna całość do czasu gdy napisałaś to i wstawić oświetlenie w szparze miedzy tą płyta a scianą :-? :oops:

Twój mąż to ten pan w białej czapce i z inwestorsko ułożonymi rękoma na biodrach? :wink:

No, chodziło mi o to zeby zza tej płyty na ścianę z kamieni padało swiatło. jesli chodzi o szczegoły to sama jeszcze nie wiem jak to trzeba wykonać to tylko wizja :lol: Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? :wink:

Męża na fotkach nie ma, juz zapomniałaś jak wyglada? :wink:

nigdy nie zapomnę 8)

A ja twojego 8) :lol:

:lol: :lol: :lol:

to jak już sie sprowadzicie będziemy się nimi wymieniać :wink:

A co na to mężowie? :o

nie pytałam jeszcze swojego, ale to się da załatwić, przecież wiesz jak obłędnie verunia wygląda

No tak, no tak.. Masz racje.. :oops:

nigdy nie zapomnę 8)

nie pytałam jeszcze swojego, ale to się da załatwić, przecież wiesz jak obłędnie verunia wygląda

No nie wiem, nie wiem czy twoj by zamienił na taki starszy rocznik :lol:

nigdy nie zapomnę 8)

No nie wiem, nie wiem czy twoj by zamienił na taki starszy rocznik :lol:

Kobieta ma tyle lat na ile wygląda, a mężczyzna tyle na ile się czuje.. :wink:

Verunia! Więcej uśmiechu Ci życzę podczas tej budowy :D :D :D Pomyśl, że jesteś o duży - przynajmniej milowy - krok przed nami wszystkimi ( tymi, którzy budują swój pierwszy dom) , bo wielu błędów mozesz już uniknąć i część z nich Cię już nie zaskoczy ... Jak wynika z maksymy, którą kiedyś usłyszałam - aktualnie budujesz dom dla swoich przyjaciół ( pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciół a trzeci dla siebie :D ) a my budujemy niby dla siebie a niby dla wroga :o ....

Ps. Kiekrz i okolice to moje rodzinne strony, spędziałam tam ponad 10 lat swojego dzieciństwa! Spójrz jak tam pięknie i uśmiechnij się :D !

Verunia, ja względem tej płyty podświetlonej przy kominku - znajomi mają tak wykonany kominek. jak mi się uda zrobić u nich przy okazji jakieś zdjęcie - wkleję w Twoich komentarzach :) ( ups.... mało nie brakowało a wpisałabym się niechcący do Twojego dziennika :wink: )
Wklej, wklej koniecznie bo muszę to gdzieś najpierw zobaczyć zanim się zdecyduję

A co do uśmiechu to na razie się uśmiecham jak mogę :D , ale jak przyjdzie ten moment to nie wiem jak będzie :roll:

Veruniu

Jesli moge zapytac to dlaczego uwazasz , ze musisz miec szprosy?

Ci budowlancy Twoi jacys porzadni sa.

:roll:

Daja jak szaleni :D

Gres bardzo ladny

Tak trochę wbrew sobie chce te szprosy bo widziałam identyczny dom juz zbudowany , dokładnie wg projektu i każdy detal tam do siebie pasował, rowniez te szprosy i kolumienki okragłe ktorych tez normalnie nie lubię. Ale całość dawała niesamowity efekt i nie chcę teraz u siebie czegoś popsuc zmieniając to :roll:

Z kolumienkami to mam tak samo.

Na dzien dzisiejszy posiadam az 8 sztuk :lol:

Jakos da sie z tym zyc.

Szprosow nie lubie , mialam w poprzednim domu i zabozylam sie ,

ze nigdy wiecej , no rzecz gustu .

Zastanow sie dobrze , tym bardziej jesli nie lubisz tego :roll: