Altariela 17.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A mój typ na kominek jest taki: http://img34.picoodle.com/img/img34/4/3/17/t_kominek1m_a335437.jpg http://img30.picoodle.com/img/img30/4/3/17/t_kominek2m_e1ad405.jpg Oczywiście kolorystyka nieco skrzywiona ograniczeniami programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Jestem juz 5 lat na forum kwiaty od Władz dla Jubilatki http://www.kki.pl/jarocin/bok/Dcp_6404.jpg .....mnie dopiero 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Podobał mi się pomysł z łupkiem i z tą ścianą od dołu po sama górę w łupku Szkoda, ze zmieniłaś zdanie. CHoć pewnie wiesz najlepiej bo inaczej to widać jak masz pogląd na całe wnetrze. Szczerze mówiąc to miałam kilka zawirowań przy kominku. Niektóre odpadły z oczywistych finansowych powodów. Inne odpadły bo były co tu duzo mówić, nietrafione. Zostało prosto, na tyle, ze prościej się nie da I jestem zadowolona Ale Twoje wnetrza zapowiadaja sie takei ciepłe, rodzinne i wydaje mi się, ze kominek bedize w nich odgrywał duzą rolę. Napewno będzie elegancki i bedzie zdobił pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A mój typ na kominek jest taki: http://img34.picoodle.com/img/img34/4/3/17/t_kominek1m_a335437.jpg http://img30.picoodle.com/img/img30/4/3/17/t_kominek2m_e1ad405.jpg Oczywiście kolorystyka nieco skrzywiona ograniczeniami programu Kurcze, jesteś genialna. Ja nie wpadłam na to zeby zamaskowac ten komin karton-gipsem i pokryc całośc łupkiem. Fajnie to wyglada moim zdaniem. Musze jeszcze namówic męża na ten pionowy wkład, bo jak mu taki pokazałam to mnie wyśmiał, że polana pionowo chce układac w kominku A tu pionowy aż sie prosi. Pokaże mu tą wizualizację, może da sie przekonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Jestem juz 5 lat na forum kwiaty od Władz dla Jubilatki http://www.kki.pl/jarocin/bok/Dcp_6404.jpg .....mnie dopiero 4 Ew-ka -jestes niemożliwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.03.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A mój typ na kominek jest taki: http://img34.picoodle.com/img/img34/4/3/17/t_kominek1m_a335437.jpg http://img30.picoodle.com/img/img30/4/3/17/t_kominek2m_e1ad405.jpg Oczywiście kolorystyka nieco skrzywiona ograniczeniami programu To jest super rozwiązanie bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mi też się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Moim skromnym zdaniem wersja Altarieli jest bardzo ładna. Verunia, w Twojej z gresem też byłoby chyba lepiej prosto do góry, bez cegiełek. A wygląda mdławo chyba przez to, że tło stanowi czerwona ceglana ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 veruniu, uświadom mnie nieudolną to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 veruniu, uświadom mnie nieudolną to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 veruniu, uświadom mnie nieudolną to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? wodne cholera. to moje wodne to inne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 veruniu, uświadom mnie nieudolną to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? wodne cholera. to moje wodne to inne jest A na czym ta innośc polega? Inny kolor rurek? Nie przejmuj się tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 veruniu, uświadom mnie nieudolną to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? wodne cholera. to moje wodne to inne jest A na czym ta innośc polega? Inny kolor rurek? Nie przejmuj się tym Inność polega na tym, ze Twoje są cienksze i zielone na białej macie w jakieś bąble. Moje są grubsze na srebrnej foli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 veruniu, uświadom mnie nieudolną to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? wodne cholera. to moje wodne to inne jest A na czym ta innośc polega? Inny kolor rurek? Nie przejmuj się tym Inność polega na tym, ze Twoje są cienksze i zielone na białej macie w jakieś bąble. Moje są grubsze na srebrnej foli Masz po prostu innego producenta , ale i twoje i moje będzie grzało o ile fachowcy cos nie spierniczyli - tfu ,tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.03.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 veruniu ja tak z doskoku i nie wiem czy przypadkiem temat kominka zamkniety ale proszę Cie nie mieszaj cegły z płytkami, ani nawet granitem czy innym kamieniem wiem wiem, wpadła i powiedziała co sie jej nie widzi zamiast cos zaproponowac obiecuje cos poszukac i moze ciekawgo zaproponowac w kazdym razie napewno cos Ci podrzuce a w gole to musze sie wczytac jakia masz koncepcje salonu bo w koncu kominek nie moze wygladac jakby go ktos przez pomyłke wniósł do Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.03.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Malmuc napisałaś to o czym myslałam Vercia przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 veruniu ja tak z doskoku i nie wiem czy przypadkiem temat kominka zamkniety ale proszę Cie nie mieszaj cegły z płytkami, ani nawet granitem czy innym kamieniem wiem wiem, wpadła i powiedziała co sie jej nie widzi zamiast cos zaproponowac obiecuje cos poszukac i moze ciekawgo zaproponowac w kazdym razie napewno cos Ci podrzuce a w gole to musze sie wczytac jakia masz koncepcje salonu bo w koncu kominek nie moze wygladac jakby go ktos przez pomyłke wniósł do Twojego domu Nie pomieszam, cegły nie będzie Wracam do pierwotnego zalożenia bo altariela rozwiązała moje rozterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Bardzo ładne te Twoje rureczki Niech podłoga sobie schnie, i nie zapominij opić żeby się nie rozeszchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Pięknie się prezentują te wężyki na podłodze Aż szkoda je ukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Pięknie się prezentują te wężyki na podłodze Aż szkoda je ukrywać Nestety, już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts