Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podobał mi się pomysł z łupkiem i z tą ścianą od dołu po sama górę w łupku :roll: Szkoda, ze zmieniłaś zdanie. CHoć pewnie wiesz najlepiej bo inaczej to widać jak masz pogląd na całe wnetrze.

Szczerze mówiąc to miałam kilka zawirowań przy kominku. Niektóre odpadły z oczywistych finansowych powodów. Inne odpadły bo były co tu duzo mówić, nietrafione. Zostało prosto, na tyle, ze prościej się nie da :lol: I jestem zadowolona :lol: Ale Twoje wnetrza zapowiadaja sie takei ciepłe, rodzinne i wydaje mi się, ze kominek bedize w nich odgrywał duzą rolę. Napewno będzie elegancki i bedzie zdobił pomieszczenie :lol:

A mój typ na kominek jest taki:

http://img34.picoodle.com/img/img34/4/3/17/t_kominek1m_a335437.jpg

http://img30.picoodle.com/img/img30/4/3/17/t_kominek2m_e1ad405.jpg

Oczywiście kolorystyka nieco skrzywiona ograniczeniami programu :roll:

Kurcze, jesteś genialna. Ja nie wpadłam na to zeby zamaskowac ten komin karton-gipsem i pokryc całośc łupkiem. Fajnie to wyglada moim zdaniem. Musze jeszcze namówic męża na ten pionowy wkład, bo jak mu taki pokazałam to mnie wyśmiał, że polana pionowo chce układac w kominku :roll: A tu pionowy aż sie prosi. Pokaże mu tą wizualizację, może da sie przekonac

veruniu, uświadom mnie nieudolną :wink:

to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? :roll:

wodne :D

cholera. to moje wodne to inne jest :-?

A na czym ta innośc polega? Inny kolor rurek? Nie przejmuj się tym :lol:

Inność polega na tym, ze Twoje są cienksze i zielone na białej macie w jakieś bąble. Moje są grubsze na srebrnej foli :roll: :wink: :lol:

veruniu, uświadom mnie nieudolną :wink:

to jest wodne czy elektryczne ogrzewanie?? :roll:

wodne :D

cholera. to moje wodne to inne jest :-?

A na czym ta innośc polega? Inny kolor rurek? Nie przejmuj się tym :lol:

Inność polega na tym, ze Twoje są cienksze i zielone na białej macie w jakieś bąble. Moje są grubsze na srebrnej foli :roll: :wink: :lol:

Masz po prostu innego producenta , ale i twoje i moje będzie grzało o ile fachowcy cos nie spierniczyli - tfu ,tfu.

veruniu ja tak z doskoku i nie wiem czy przypadkiem temat kominka zamkniety :roll:

ale proszę Cie nie mieszaj cegły z płytkami, ani nawet granitem czy innym kamieniem :roll:

wiem wiem, wpadła i powiedziała co sie jej nie widzi zamiast cos zaproponowac :wink:

obiecuje cos poszukac i moze ciekawgo zaproponowac :lol:

w kazdym razie napewno cos Ci podrzuce :D

a w gole to musze sie wczytac jakia masz koncepcje salonu bo w koncu kominek nie moze wygladac jakby go ktos przez pomyłke wniósł do Twojego domu :D

veruniu ja tak z doskoku i nie wiem czy przypadkiem temat kominka zamkniety :roll:

ale proszę Cie nie mieszaj cegły z płytkami, ani nawet granitem czy innym kamieniem :roll:

wiem wiem, wpadła i powiedziała co sie jej nie widzi zamiast cos zaproponowac :wink:

obiecuje cos poszukac i moze ciekawgo zaproponowac :lol:

w kazdym razie napewno cos Ci podrzuce :D

a w gole to musze sie wczytac jakia masz koncepcje salonu bo w koncu kominek nie moze wygladac jakby go ktos przez pomyłke wniósł do Twojego domu :D

Nie pomieszam, cegły nie będzie :) Wracam do pierwotnego zalożenia bo altariela rozwiązała moje rozterki