marjucha 22.03.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Zdrowych, wesołych,pogodnych i radosnych, Świąt Wielkanocnychhttp://1.1.1.4/bmi/kartki.net.pl/kartki/3/96.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.03.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Veruniu http://astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 To miłe że tyle życzliwych ludzi pamietało zeby złozyc mi zyczenia Dziekuje Ja niestety nie zdązyłam bo byłam odcięta od netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Vercia też miałam w planie takie schody. Jednak wygrał rozsądek. Wystający trep te 3-4cm nad podstopnicą to dodatkowa powierzchnia schodka. Są szersze, wygodniejsze. I takie będą u mnie. Nie licujące się tak na rogach, choć wyrabiane na prosto, bez zaokrągleń. Mają być takie wygodniejsze. Reszta prawdopodobnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Vercia też miałam w planie takie schody. Jednak wygrał rozsądek. Wystający trep te 3-4cm nad podstopnicą to dodatkowa powierzchnia schodka. Są szersze, wygodniejsze. I takie będą u mnie. Nie licujące się tak na rogach, choć wyrabiane na prosto, bez zaokrągleń. Mają być takie wygodniejsze. Reszta prawdopodobnie tak samo. Też myślałam nad tym czy dac takie wysunięcie. Ładniej bez ale wygoda jednak ważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Bardzo mi się podobaja takie zlicowane ale mam starszych rodziców i chcę żeby co jak co ale schody to były wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej!!! A co tutaj tak cichutko??? Jak tynki się miewają Veruniu, miały być po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej!!! A co tutaj tak cichutko??? Jak tynki się miewają Veruniu, miały być po świętach. Robią się Wczoraj góra a dzisiaj zdaje się miał by dół. Nie dostałam jezcze fotek więc cicho siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej!!! A co tutaj tak cichutko??? Jak tynki się miewają Veruniu, miały być po świętach. Robią się Wczoraj góra a dzisiaj zdaje się miał by dół. Nie dostałam jezcze fotek więc cicho siedzę Ech!! U mnie miały być jutro wylewki a tu doopa zbita Dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej!!! A co tutaj tak cichutko??? Jak tynki się miewają Veruniu, miały być po świętach. Robią się Wczoraj góra a dzisiaj zdaje się miał by dół. Nie dostałam jezcze fotek więc cicho siedzę Ech!! U mnie miały być jutro wylewki a tu doopa zbita Dopiero w poniedziałek Jeden dzień w te czy we wte , co za róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej!!! A co tutaj tak cichutko??? Jak tynki się miewają Veruniu, miały być po świętach. Robią się Wczoraj góra a dzisiaj zdaje się miał by dół. Nie dostałam jezcze fotek więc cicho siedzę Ech!! U mnie miały być jutro wylewki a tu doopa zbita Dopiero w poniedziałek Jeden dzień w te czy we wte , co za róznica No taka, że te wylewki miały schąć do poniedziałku a od wtorku tata miał tynkować dół. Teraz zacznie gdzieś dopiero w czwartek poza tym, zamówiłam transport rzeczy zakupionych do łazienek na wtorek właśnie bo stwierdziałm, że już wylewki będą suche i będę je mogła gdzies ulokować, teraz muszę ten transport odkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej!!! A co tutaj tak cichutko??? Jak tynki się miewają Veruniu, miały być po świętach. Robią się Wczoraj góra a dzisiaj zdaje się miał by dół. Nie dostałam jezcze fotek więc cicho siedzę Ech!! U mnie miały być jutro wylewki a tu doopa zbita Dopiero w poniedziałek Jeden dzień w te czy we wte , co za róznica No taka, że te wylewki miały schąć do poniedziałku a od wtorku tata miał tynkować dół. Teraz zacznie gdzieś dopiero w czwartek poza tym, zamówiłam transport rzeczy zakupionych do łazienek na wtorek właśnie bo stwierdziałm, że już wylewki będą suche i będę je mogła gdzies ulokować, teraz muszę ten transport odkręcać No to gorzej, teraz to juz tak bedzie przy wykończeniu, ciagle ktoś będzie nawalał i trzeba będzie terminy przesuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja to sobie tak myślę, że jak już tynki będą to się pochwalisz, co nieeee???? A tak na marginesie: czy przy wykończeniówce to zawsze tak, że zaczyna iść jak po grudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja to sobie tak myślę, że jak już tynki będą to się pochwalisz, co nieeee???? A tak na marginesie: czy przy wykończeniówce to zawsze tak, że zaczyna iść jak po grudzie też mam nadzieję, ze się pochwali, zobaczymy czyje ładniejsze bedom a o grudzie nic nie mów, cicho szaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja to sobie tak myślę, że jak już tynki będą to się pochwalisz, co nieeee???? A tak na marginesie: czy przy wykończeniówce to zawsze tak, że zaczyna iść jak po grudzie też mam nadzieję, ze się pochwali, zobaczymy czyje ładniejsze bedom a o grudzie nic nie mów, cicho szaaaaaaaaaa Się zamykam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja to sobie tak myślę, że jak już tynki będą to się pochwalisz, co nieeee???? A tak na marginesie: czy przy wykończeniówce to zawsze tak, że zaczyna iść jak po grudzie TTTTTAAAAKKK Hej Werka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja to sobie tak myślę, że jak już tynki będą to się pochwalisz, co nieeee???? A tak na marginesie: czy przy wykończeniówce to zawsze tak, że zaczyna iść jak po grudzie Pochwalę się a co. Mam nadzieję że będą ładniejsze od kaśkowych A co do wykończeniówki juz sama nazwa o czymś świadczy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 02.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Verunia Czy te płytki KHADI to tylko w Stolicy można kupić ?Są piękne ,znasz ich cenę .Ale mnie nimi zaraziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Verunia Czy te płytki KHADI to tylko w Stolicy można kupić ?Są piękne ,znasz ich cenę .Ale mnie nimi zaraziłaś Widziałam je też w hurtowni w Poznaniu ale cena była sporo większa. Ja wysłałam maila z zapytaniem o cenę do firmy której link podawałam. Mogą je wysła gdzie chcesz i dostawa po tygodniu, Przy pewnej ilości koszty transporu będą śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 veruniu ,napisz coś więcej o tym wylewaniu wody. Mam teraz trochę czasu to mogłabym wylewać, ale nie wiem czy to na guzik będzie czy trzeba by beczkę wytaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts