Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

veruniu ,napisz coś więcej o tym wylewaniu wody. Mam teraz trochę czasu to mogłabym wylewać, ale nie wiem czy to na guzik będzie czy trzeba by beczkę wytaczać :oops: :lol:

Jeszcze raz się sprawdza powiedzenie że Poznaniacy to pomocni ludzie :)

Olcia, na dobę taki osuszacz potrafi ze 100 litrów ciągnąc z powietrza, nie miałabym sumienia, zwłaszcza w twoim stanie :wink:

Pewnie jest mozliwośc podłączenia do kanalizacji, ale niestety jej nie mam jeszcze, ale może jakiś otwór w ścianie zrobic i wężem na zewnątrz wypuszczac :roll:

Braza, ty z tego co pamietam to chyba w pro100 robisz, ja w ArCon+6. Chciałam dach zrobic, ale nie potrafię go podciągnąc na górę. Robi mi się na poziomie parteru. Nie umiem też wstawiac pojedyńczych płytek glazury. Ściany też koloruja mi się jednocześnie w caym pomieszczeniu a nie pojedyńczo :-?

Dokładnie w Pro100, Arcona lubię, bo można cały dom zaprojektować, ale mam właśnie kłopot z urozmaiceniem podłoży i ścian. Z dachem też - co prawda powstawał i owszem na poziomie piętra, ale ... no - lepiej ie będę opisywała, jak to wyglądało :-?

Ostatnio kombinowałam w Pro100 ze swoim Wdzięcznym i ... chyba da się całą chałupę zaprojektować, ale nie wiem co z dachem

mam taką tapete w kuchni...tylko braz ciemny i kawowe kwiaty.Uwazaj, bo sie kurczy jak wyschnie klej...nam zostały białe łączenia i mamy dylemat co teraz....i układał je fachowiec, nie my. :-?

Hmmm, dobrze wiedziec, dzięki. Może do niej jest potrzebny jakiś specjalny klej? :roll:

No ja pierdziu!!!!! Jak Ty to zrobiłaś, instrukcję obsługi poproszę!!!!!!!!!

Gratuluję, szczerze gratuluję!!!!!! Mi się wstawiał zawsze tylko kopertowy, do tego tak nieforemny, że .... A tu dach cały jak marzenie!!!! No musisz mi powiedzieć, jak to zrobic, musisz!!!!! Tylko w razie co mów jak do mało rozgarniętego dziecka, okey :D