braza 12.04.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Też chyba mam ten program, ale za cholerę nie wiem, jak się skosy robi Ale nieźle to sobie wymyśliłaś Dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 veruniu ,napisz coś więcej o tym wylewaniu wody. Mam teraz trochę czasu to mogłabym wylewać, ale nie wiem czy to na guzik będzie czy trzeba by beczkę wytaczać Jeszcze raz się sprawdza powiedzenie że Poznaniacy to pomocni ludzie Olcia, na dobę taki osuszacz potrafi ze 100 litrów ciągnąc z powietrza, nie miałabym sumienia, zwłaszcza w twoim stanie Pewnie jest mozliwośc podłączenia do kanalizacji, ale niestety jej nie mam jeszcze, ale może jakiś otwór w ścianie zrobic i wężem na zewnątrz wypuszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Braza, ty z tego co pamietam to chyba w pro100 robisz, ja w ArCon+6. Chciałam dach zrobic, ale nie potrafię go podciągnąc na górę. Robi mi się na poziomie parteru. Nie umiem też wstawiac pojedyńczych płytek glazury. Ściany też koloruja mi się jednocześnie w caym pomieszczeniu a nie pojedyńczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.04.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Czołem prze pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dokładnie w Pro100, Arcona lubię, bo można cały dom zaprojektować, ale mam właśnie kłopot z urozmaiceniem podłoży i ścian. Z dachem też - co prawda powstawał i owszem na poziomie piętra, ale ... no - lepiej ie będę opisywała, jak to wyglądało Ostatnio kombinowałam w Pro100 ze swoim Wdzięcznym i ... chyba da się całą chałupę zaprojektować, ale nie wiem co z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dziewczyny, rzucacie hasłami jakimiś pro, archo coś Normalnie obciach, nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Verunia tyle czasu nie zagladalam a tu juz wylewki i tynki schna! Trzymam kciuki za ta pogode aby schlo szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dziewczyny, rzucacie hasłami jakimiś pro, archo coś Normalnie obciach, nic nie kumam Pożyjesz dłużej, to skumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.04.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Verunia, widzę, że u Ciebie te same nudy co i umnie ale za to piękny nowy avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No nudy, schnie i schnie. Ale za to wygrałam wczoraj na Allegro zegar dworcowy do pokoju córki. zaraz wkleję w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ależ pięknie kwitnie to drzewo!!!! Fajny awatarek Ten zegar dworcowy mnie nurtuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 mam taką tapete w kuchni...tylko braz ciemny i kawowe kwiaty.Uwazaj, bo sie kurczy jak wyschnie klej...nam zostały białe łączenia i mamy dylemat co teraz....i układał je fachowiec, nie my. Hmmm, dobrze wiedziec, dzięki. Może do niej jest potrzebny jakiś specjalny klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Piękny ten zegar! My mamy upatrzony w podobnym stylu w Jysku Taki dworcowy Łóżko córka wybrała takie jak i moja chciała ale duże skosu wykluczyły wysokie zagłówki. Będzie miała fajny pokoik Twoja córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zaje...fajniste łóżko i zegar!! O tapecie się nie wypowiadam, bo ja muszę zobaczyć w pełnej krasie na ścianie Ciekawie się u córci zapowiada, bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 NIE WIEM O KLEJU...ALE MOZE TRZEBA JA MALO NACIAGAC CZY CO??!! Będę pamietac , żeby na rozciągac braza, chciałam ci się pochwalic czymś w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No ja pierdziu!!!!! Jak Ty to zrobiłaś, instrukcję obsługi poproszę!!!!!!!!! Gratuluję, szczerze gratuluję!!!!!! Mi się wstawiał zawsze tylko kopertowy, do tego tak nieforemny, że .... A tu dach cały jak marzenie!!!! No musisz mi powiedzieć, jak to zrobic, musisz!!!!! Tylko w razie co mów jak do mało rozgarniętego dziecka, okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 szczena mi opadła ....jak ty to zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 szczena mi opadła ....jak ty to zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.04.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Bardzo Ci do twarzy w tej niebieskiej sukience . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 aaa i podaj mężowi kawę a nie tak stoisz bezczynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts