kaśka maciej 17.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 aaa i podaj mężowi kawę a nie tak stoisz bezczynnie Verunia, no szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 aaa i podaj mężowi kawę a nie tak stoisz bezczynnie No żartujesz, sam niech sobie podoba, dupka mu chyba to krzesła nie przyrosła, ja idę na leżaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No ja pierdziu!!!!! Jak Ty to zrobiłaś, instrukcję obsługi poproszę!!!!!!!!! Gratuluję, szczerze gratuluję!!!!!! Mi się wstawiał zawsze tylko kopertowy, do tego tak nieforemny, że .... A tu dach cały jak marzenie!!!! No musisz mi powiedzieć, jak to zrobic, musisz!!!!! Tylko w razie co mów jak do mało rozgarniętego dziecka, okey Pewnie chodzi ci jak ustawić odpowiedni kąt połaci dachowych. Jak edytujesz dach to na górze są takie strzałki do obracania dachu. Przy każdym obrocie ustalasz odpowiedni kąt- 4 połacie- 4 wpisane kąty. Pierwsza połać to ta dolna z przodu. Przy każdej połaci można też ustalić jej kształt- czy jest np ścięcie, tzw naczułek , czy nie. - takie rysuneczki po lewej stronie . Nie wiem czy mnie zrozumiałaś bo bez pokazania palcem to ciężko tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzięki, spróbuję to zrobić bez pokazywania palcem (trudno by było, psia krętka ). Ale najpierw muszę znowu zainstalowac ArCona - po tych pierepałkach mi wywaliło. No szacunek jeszcze raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam wieczorową porą Verunia jak tam wysychanie? idzie jakos ? Pogoda nie sprzyja ostatnio w naszym regionie ... Zegar superowy Fajnie sobie córcia wymyśliła ten pokoik. A Ty zdolna bestyjka jestes, z tymi wizualizacjami ... fiu fiu Podziwiam za poswięcony czas i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Verunia, a gdzie Ty się podziewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Verunia, a gdzie Ty się podziewasz Olała nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Verunia, a gdzie Ty się podziewasz Olała nas Oj Kasia, nie mów tak bo od razu sobie wyobrazam co o mnie mówiliście ( za moimi plecami ) Verunia pewnie zajęta jest urządzaniem domku i wizualizacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Verunia, a gdzie Ty się podziewasz Olała nas Oj Kasia, nie mów tak bo od razu sobie wyobrazam co o mnie mówiliście ( za moimi plecami ) Verunia pewnie zajęta jest urządzaniem domku i wizualizacjami Wlaśnie Reyzel, dokładnie tak o Tobie mówiłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Verunia, a gdzie Ty się podziewasz Olała nas Oj Kasia, nie mów tak bo od razu sobie wyobrazam co o mnie mówiliście ( za moimi plecami ) Verunia pewnie zajęta jest urządzaniem domku i wizualizacjami Wlaśnie Reyzel, dokładnie tak o Tobie mówiłyśmy Nooooo Kochana... to mi teraz dołożyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 nieprawda , nikgo nie olewam Po prostu weekend mam dla męża i znajomych a pozostałe dni tygodnia dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 nieprawda , nikgo nie olewam Po prostu weekend mam dla męża i znajomych a pozostałe dni tygodnia dla was uffff..... a nie mówiłam ?? Broniłam Cię jak lwica, Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 nieprawda , nikgo nie olewam Po prostu weekend mam dla męża i znajomych a pozostałe dni tygodnia dla was no dobra, nieobecność usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 nieprawda , nikgo nie olewam Po prostu weekend mam dla męża i znajomych a pozostałe dni tygodnia dla was no dobra, nieobecność usprawiedliwiona ufff, dzięki sorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 w doopie mnie mają, nic nie poradzą w sprawie drzwi Jak tak to brawo , brawo a potem nikt, nic...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 w doopie mnie mają, nic nie poradzą w sprawie drzwi Jak tak to brawo , brawo a potem nikt, nic...ech No wiesz .... jak mozesz tak mówic Veruniu Coś co znalazłam ( ale nie wiem czy wzornictwo będzie Ci odpowiadac ) jest tutaj : http://www.glazurex.com.pl/drzwi/wewnetrzne.php Z tymi białymi drzwiami sprawa wcale nie jest taka prosta, jakby się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Gdybys się nie upierała na białe - to z jasnego drzwa mozna zaproponować np. takie ( niestety pełne ) : http://www.glazurex.com.pl/drzwi/woodline/venezia-x500.jpg lub takie : http://www.glazurex.com.pl/drzwi/woodline/napoli1-x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ......I jeszcze cosik białego : Modern 10 i modern 40 - w tym linku : http://www.drzwi.pl/drzwi/drzwi-wewnetrzne/drzwi-wewnetrzne-dre.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 w doopie mnie mają, nic nie poradzą w sprawie drzwi Jak tak to brawo , brawo a potem nikt, nic...ech nie mów tak, bo ci się zbierze od marjuchy Podobają mi się te pierwsze od Reyzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.04.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jak widzę sporo białych drzwi ma swedoor i dre. Swedoor-a oferta tutaj: http://kahrs.lares.pl/pages/malowane.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts