Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No żesz...., jakie branie miałam a mnie było :evil: :wink:

Nieobecny sam sobie szkodzi :p

jak mawia przysłowie :wink:

Czołgiem :D

Co porabiałaś??? :D

Uśmiejecie się- spedzałam weekend w Warszawie :lol:

Fajnie było 8)

No żesz...., jakie branie miałam a mnie było :evil: :wink:

Nieobecny sam sobie szkodzi :p

jak mawia przysłowie :wink:

Czołgiem :D

Co porabiałaś??? :D

Uśmiejecie się- spedzałam weekend w Warszawie :lol:

Fajnie było 8)

EEEE, ale chyba pusto było, nie??

Wszycy gdzieś wybyli pewnie :roll:

Ja się tez z ferajną na jakiś weekend wybieram do Wawy :roll: Mojemu Młodemu to ja już ponad rok obiecuję to Muzeum Powstania Warszawskiego :roll:

Się przywitam :D

A ja weekend tradycyjnie: 5km od domu + kuń :D

Byłam i ja dzis u mojego kunia ale ma ruje i tylko sie dało do niej poprzytulac bo juz jeździc nie da rady wtedy. Ale nawet lubię jak ma tę ruje bo straszne mziańska się wtedy robi.

Rozplanowałam juz drugą łazienke ale na trzecią ( ta córki) juz mi weny zabrakło :( Braza, pomozesz?

http://republika.pl/blog_fj_519439/920426/tr/kot_ze_shreka.jpg

Dni do doopy to się zdarzają - jak na mój gust trochę jakby zbyt często :-? ... ale zazwyczaj równie szybko mijają!!! Kopnij w tyłek ten dzień, co będziesz sobie żałować :wink:

Prosze Ciebię bardzo, psze Pani!!! Jeśli jakoweś sugestie się nasuną, bądź insze kataklizmy, to pisz :D

Dni do doopy to się zdarzają - jak na mój gust trochę jakby zbyt często :-? ... ale zazwyczaj równie szybko mijają!!! Kopnij w tyłek ten dzień, co będziesz sobie żałować :wink:

Prosze Ciebię bardzo, psze Pani!!! Jeśli jakoweś sugestie się nasuną, bądź insze kataklizmy, to pisz :D

Wyżyłam się dziś na trawnikiu. Kosiłam dzisiaj przez dwie godziny bo trawa rosnie jak szalona. Zmachałam się ale troche uspokoiłam.Co do łazienki i tak dzisiaj nic lepszego nie wymyślę .Moja kreatywnoś dzisiaj została nadszarpnięta :lol:

Źle ze mną w jednym małym poście uzylam słowo dzisiaj 4 razy :roll: