Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

Braza i Verunia, super ta łazienka :D

Jakie to płytki??? :roll:

Te płytki juz wcześmiej wybrałam, to Azteca -Infinity tylko jednak w wersji czerono szarej a nie żółto czerwonej bo córce się odmieniło. Ta czerwień na żywo jest bardzo ładna- taka mocno nasycona .

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chcę się wtrącać, boć to przeca Wasza wanna :wink: , ale sama czerwień jakoś mi tak nie leży! A skoro już się wtrąciłam, to zostawiłabym odrobinę czerwieni na bocznych ścianach przy umywalce - bez niej jakoś tak szaro-buro jest :oops:

Co do wanny: jeszcze jednym sposobem jest zrobienie boków też w szarościach. Ja dałam tylko sam przód, 1 płytkę na obudowie, ale pociągnięcie szarym na cały bok może dać ciekawy efekt.

O tak

http://images33.fotosik.pl/245/0a2f4238fbde57e8m.jpg

Tak, zegar jest taki jak na zdjęciu i bardzo mi się podoba. Tylko trochę słychac tykanie :lol: . Wpisz na allegro - zegar dworcowy, albo -zegar dwustronny i na pewno znajdziesz. Ja wylicytowałam za 100 zł, ale może tobie uda się taniej :wink:

W końcu odrabiam zaległości więc jestem :D

Szukam jakiegoś programu, żeby zobaczyć jak będzie wyglądał mój przyszły ogród. Projekt jest już gotowy (na papierze i elektronicznie), wizualizajce są ale też tylko na papierze. Widziałam kilka takich progamów ale nie wiem, który kupić.

Wpadam dziś wszędzie - tylko się przywitać :D

Dzień dobry !!!

Ps. Verunia, to Ty już ocieplenie masz :o Super !!! A gdzie zdjęcia ???

No dokładnie!!

Zdjecia, zdjęcia, zdjęciaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D

A z tym wałem i skalniakiem to niezły pomysł :lol:

Musisz go zmotywować odpowiednio 8) :lol: :lol:

Styropian bywa równei ciekawy jak pustaki i cegły :lol:

No dokladnie, taka duża dziewczynka i trzeba jej tłumaczyc jak faceta zmowtywoac :roll:

Ja podobnie jak Reyzel, styropianu nie mam, co więcej, miec nie będę więc chętnie popatrzę :D