braza 24.05.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Tak sobie przyszłam popatrzeć i posłuchać ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Reyzel k...k....k.... kredyt sad but true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 ludzie fajni, robota też niczego sobie ale zarobki takie jak twoje więc sama wiesz . Jeszcze 3 miechy popracuję bo taki mam okres wypowiedzenia a potem szukam czegoś w Poznaniu Poznań to fajne miasto, będzie Ci się tam dobrze żyło, tak myślę. Bywam tam czasami u rodziny, to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja to się domagam jakiegoś słowa od Gospodyni, choćby jednego Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja to się domagam jakiegoś słowa od Gospodyni, choćby jednego Cześć może być "żurek", ewentualnie "bigos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja to się domagam jakiegoś słowa od Gospodyni, choćby jednego Cześć może być "żurek", ewentualnie "bigos" Mogą, a jakże, bo takie ciepłe słowa są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja to się domagam jakiegoś słowa od Gospodyni, choćby jednego Cześć może być "żurek", ewentualnie "bigos" POMIDOR Piszę lewą bo prawą mam w gipsie - Prawie 4 tygodnie zwolnienia, fajnie mam nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 na kim złamałaś?czy ledwo zwichnięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja to się domagam jakiegoś słowa od Gospodyni, choćby jednego Cześć może być "żurek", ewentualnie "bigos" POMIDOR Piszę lewą bo prawą mam w gipsie - Prawie 4 tygodnie zwolnienia, fajnie mam nie Ten, co oberwał, przeżył????? A poważnie: co się stało? Na quadzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Nikogo nie waliłamm, na quadzie też się nie rozbijałam, jeno na motorze , ale to nie od tego. ręka też nie złamana tylko punkcję miałam i teraz musi byc na jakiś czas unieruchomiona. Trochę mnie ten gips uwiera w jednym miejscu. Dłubię i dłubię śrubokrętem i noc. Zna koś jakiś sposób jak trochę ten gips rozciąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Śrubokręt może za krótki Druta nie masz jakiegoś??? Nie znam sposobu na rozcięcie gipsu, chyba że nożyce do metalu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Skąd ja wezmę nozyce do metalu , druta też nie mam pod ręką Spróbowałam dzisiaj jechac samochodem i nawet się da. Trochę tylko ciężko mi idzie zmienianie biegów, ale przynajmniej nie będę leciała z zakupami parę kilometrów. Wiesz Braza, mam trochę kiszkę z tą czerwoną łazienką. Otwór zsypowy mi wyszedł nie w rogu tylko tak bardziej pośrodku i cały misterny plan w p.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 O pioruna A jak to się stało???? A nożyce ... no nie wiem... Może sekator ogrodowy się nada... A to bardziej pośrodku, to przy kibelku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 O pioruna A jak to się stało???? A nożyce ... no nie wiem... Może sekator ogrodowy się nada... A to bardziej pośrodku, to przy kibelku?? No bo jak robili dziurę to nie było jeszcze ścianek i tak wyszło Wyszło tak bliżej kibelka i odsuniete od sciany, prześlę ci jutro rzut z pomiarami . Może coś ci wpadnie do głowy jak teraz to rozgryśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Wysłałam maila, ale nie jest to szczyt moich marzeń. Obejrzyj i się poznęcaj, razem pójdzie łatwiej - chyba jestem wypluta, bo jakoś mi nie takoś to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Verunia jak to sie stalo ze ja u ciebie nie bylam - ja po prostu nie wiem - domek zapowiada sie slicznie - trzymam za was kciukasy - i podziwiam za budowanie na odleglosc - moja babska ciekawosc niedalaby rady tak budowac!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Wysłałam maila, powybrzydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Verunia jak to sie stalo ze ja u ciebie nie bylam - ja po prostu nie wiem - domek zapowiada sie slicznie - trzymam za was kciukasy - i podziwiam za budowanie na odleglosc - moja babska ciekawosc niedalaby rady tak budowac!!!!!!!!!!! mam nadzieję że teraz juz będziesz zaglądac Ja u ciebie juz byłam, ale chyba nic nie wpisałam , obiecuję poprawę Fajnie było cię poznac. super babka z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Wysłałam maila, powybrzydzaj Dzięki Wielka Nieobecna Jak piłam winko na spotkaniu to pomyślałam o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja u ciebie juz byłam, ale chyba nic nie wpisałam , obiecuję poprawę Fajnie było cię poznac. super babka z ciebie a jak mi bylo milo was poznac - jestescie swietne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts