Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ludzie fajni, robota też niczego sobie ale zarobki takie jak twoje więc sama wiesz :wink: . Jeszcze 3 miechy popracuję bo taki mam okres wypowiedzenia a potem szukam czegoś w Poznaniu

Poznań to fajne miasto, będzie Ci się tam dobrze żyło, tak myślę. :D

Bywam tam czasami u rodziny, to wiem. :lol:

A ja to się domagam jakiegoś słowa od Gospodyni, choćby jednego :-? :wink:

Cześć :D

może być "żurek", ewentualnie "bigos" :wink:

:lol:

POMIDOR

Piszę lewą bo prawą mam w gipsie - Prawie 4 tygodnie zwolnienia, fajnie mam nie :wink:

A ja to się domagam jakiegoś słowa od Gospodyni, choćby jednego :-? :wink:

Cześć :D

może być "żurek", ewentualnie "bigos" :wink:

:lol:

POMIDOR

Piszę lewą bo prawą mam w gipsie - Prawie 4 tygodnie zwolnienia, fajnie mam nie :wink:

Ten, co oberwał, przeżył????? :wink:

A poważnie: co się stało? Na quadzie??

Nikogo nie waliłamm, na quadzie też się nie rozbijałam, jeno na motorze :lol: , ale to nie od tego. ręka też nie złamana tylko punkcję miałam i teraz musi byc na jakiś czas unieruchomiona. Trochę mnie ten gips uwiera w jednym miejscu. Dłubię i dłubię śrubokrętem i noc. Zna koś jakiś sposób jak trochę ten gips rozciąc? :roll:

Skąd ja wezmę nozyce do metalu :roll: , druta też nie mam pod ręką :wink:

Spróbowałam dzisiaj jechac samochodem i nawet się da. Trochę tylko ciężko mi idzie zmienianie biegów, ale przynajmniej nie będę leciała z zakupami parę kilometrów.

Wiesz Braza, mam trochę kiszkę z tą czerwoną łazienką. Otwór zsypowy mi wyszedł nie w rogu tylko tak bardziej pośrodku :-? i cały misterny plan w p....

O pioruna :o A jak to się stało????

A nożyce ... no nie wiem... Może sekator ogrodowy się nada...

A to bardziej pośrodku, to przy kibelku??

No bo jak robili dziurę to nie było jeszcze ścianek i tak wyszło :-?

Wyszło tak bliżej kibelka i odsuniete od sciany, prześlę ci jutro rzut z pomiarami . Może coś ci wpadnie do głowy jak teraz to rozgryśc

Verunia jak to sie stalo ze ja u ciebie nie bylam - ja po prostu nie wiem :roll: :roll: :roll: :roll: - domek zapowiada sie slicznie - trzymam za was kciukasy - i podziwiam za budowanie na odleglosc - moja babska ciekawosc niedalaby rady tak budowac!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

mam nadzieję że teraz juz będziesz zaglądac :D Ja u ciebie juz byłam, ale chyba nic nie wpisałam , obiecuję poprawę :wink: Fajnie było cię poznac. super babka z ciebie :D