Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Veruniu :D Bardzo się ciesze,Nawet nie wiesz, jak bardzo :D

A jak Ci się widzi ta kratka w tym akurat miejscu??

Braza, a wymiary w wizualizacji uaktualniłaś? Bo jeśli tak to jest tam więcej miejsca niz mi się wydawało i byłoby ok :D

Cholewcia, nie pamiętam! Sprawdzę i w razie czego puszczę jeszcze raz.

A sedes to na mus w tym miejscu?? Może da się go ustawić w rogu - korci mnie spróbować :oops:

Sedes pewnie się da , nawet grzejnik jak mus to jokoś rurki mozna przerobic, trochę kucia ale lepiej teraz to zrobic niż poźniej się meczyc

Dzień dobry :D

Dzięki za miłe spotkanie :p

Och jea...... 8) :p

no prooosze...prooosze.. 8) :wink:

Ps. Verunia ślicznie wyglądalaś na zlocie :p

Jak mi mówisz coś miłego to nigdy nie wiem czy się nabijasz czy na poważnie :wink:

A w ogóle to mam żal do ciebie że nie byłaś na spotkaniu. W tamtym roku byłaś usprawiedliwiona ale obiecałaś że w tym przyjedziesz i cooooooo?

Dzień dobry :D

Dzięki za miłe spotkanie :p

Och jea...... 8) :p

no prooosze...prooosze.. 8) :wink:

Ps. Verunia ślicznie wyglądalaś na zlocie :p

Jak mi mówisz coś miłego to nigdy nie wiem czy się nabijasz czy na poważnie :wink:

A w ogóle to mam żal do ciebie że nie byłaś na spotkaniu. W tamtym roku byłaś usprawiedliwiona ale obiecałaś że w tym przyjedziesz i cooooooo?

verunia mówie na serio.

Jestes piekną kobietą i potrafisz to pokazać. :D Jaka ikonke mam wkleić zebys mi uwierzyła.. :roll: :roll:

A jeżlei chodzi o spotkanie to ..hmmm...jakos się wstydziłam.. :wink: :lol: :lol:

no i najbrdziej bałam się że andre będzie mi kazał spiewać : :lol:

A jeżlei chodzi o spotkanie to ..hmmm...jakos się wstydziłam.. :wink: :lol: :lol:

no i najbrdziej bałam się że andre będzie mi kazał spiewać : :lol:

Mi kazał ale się nie dalam, ale po winku sama dobrowolnie się zgłosiłam :o

to winko to jkieś dziwne było. Ew-ka to potwierdzi, tobie tez po nim cału wstyt by przeszedł :lol: .Za rok juz ja cie przypilnuje zebys przyjechała :p