braza 01.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dziękuję Veruniu Bardzo się ciesze,Nawet nie wiesz, jak bardzo A jak Ci się widzi ta kratka w tym akurat miejscu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Zmykam babeczki dobranoc - czas dzieciaczki polozyc spac !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dziękuję Veruniu Bardzo się ciesze,Nawet nie wiesz, jak bardzo A jak Ci się widzi ta kratka w tym akurat miejscu?? Braza, a wymiary w wizualizacji uaktualniłaś? Bo jeśli tak to jest tam więcej miejsca niz mi się wydawało i byłoby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cholewcia, nie pamiętam! Sprawdzę i w razie czego puszczę jeszcze raz. A sedes to na mus w tym miejscu?? Może da się go ustawić w rogu - korci mnie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cholewcia, nie pamiętam! Sprawdzę i w razie czego puszczę jeszcze raz. A sedes to na mus w tym miejscu?? Może da się go ustawić w rogu - korci mnie spróbować Sedes pewnie się da , nawet grzejnik jak mus to jokoś rurki mozna przerobic, trochę kucia ale lepiej teraz to zrobic niż poźniej się meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 To ja później popróbuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Poszło na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry Dzięki za miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry Dzięki za miłe spotkanie Och jea...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry Dzięki za miłe spotkanie Och jea...... no prooosze...prooosze.. Ps. Verunia ślicznie wyglądalaś na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry Dzięki za miłe spotkanie Och jea...... no prooosze...prooosze.. Ps. Verunia ślicznie wyglądalaś na zlocie Jak mi mówisz coś miłego to nigdy nie wiem czy się nabijasz czy na poważnie A w ogóle to mam żal do ciebie że nie byłaś na spotkaniu. W tamtym roku byłaś usprawiedliwiona ale obiecałaś że w tym przyjedziesz i cooooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry Dzięki za miłe spotkanie Och jea...... no prooosze...prooosze.. Ps. Verunia ślicznie wyglądalaś na zlocie Jak mi mówisz coś miłego to nigdy nie wiem czy się nabijasz czy na poważnie A w ogóle to mam żal do ciebie że nie byłaś na spotkaniu. W tamtym roku byłaś usprawiedliwiona ale obiecałaś że w tym przyjedziesz i cooooooo? verunia mówie na serio. Jestes piekną kobietą i potrafisz to pokazać. Jaka ikonke mam wkleić zebys mi uwierzyła.. A jeżlei chodzi o spotkanie to ..hmmm...jakos się wstydziłam.. no i najbrdziej bałam się że andre będzie mi kazał spiewać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A jeżlei chodzi o spotkanie to ..hmmm...jakos się wstydziłam.. no i najbrdziej bałam się że andre będzie mi kazał spiewać : Mi kazał ale się nie dalam, ale po winku sama dobrowolnie się zgłosiłam to winko to jkieś dziwne było. Ew-ka to potwierdzi, tobie tez po nim cału wstyt by przeszedł .Za rok juz ja cie przypilnuje zebys przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Żaba rację ma Veruniu, jesteś śliczną kobietą (aczkolwiek mówię to z ciężkim sercem ) Weź mnie powiedz teraz, czy mail dotarł do Ciebie z nowym układem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 verunia,nie bój nic, za rok znów razem zaśpiewamy A to że jesteś bardzo ładną kobieta to też zauwazyłam niestety aż mnie tak w boku zadźgało troszeczkę na Twój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Może zmienię temat , bo nie jestem przyzwyczajona do takich komplementów i nie wiem jak się zachowac Mam juz kawałek elewacji w dzienniku i można podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Nikt nie podziwia więc lece poszukac swojego samochodu bo wczoraj po meczu gdzieś zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 verunia ten wal to masz bardzo duzy!!! i taki bedziesz musiala miec?????? kurcze kawal walu!!! a elewacja sie pieknie zrobila - a jaki kolorek bedziesz miala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 aaaaaa to juz chyba z kolorkiem, taki piaskowy jak u mnie bedzie cos mis ei wydaje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kola, to nie widzisz koloru? No jeszcze brakuje tego zeby przyszła tu mayland i powiedziała że elewacja jest różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts