Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

no dopatrzylam sie na drugim zdjeciu - zeby nie bylo - wlasnie tak samo bedzi eu mnie - nie bedzie widac koloru - a nawet beda pewnie wszyscy mowic ze jest bialy - eh tam mi sie tam podoba - ale taki neutralny jest ladny !!!

a powiedz mi czu mi sie wydaje czy wy nie macie deski okapowej czy jeszcze tam cos innego bedziecie robic?!

i dlaczego zmienlas avatarek - ??

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A to że jesteś bardzo ładną kobieta to też zauwazyłam :-? niestety :-? :wink:

aż mnie tak w boku zadźgało troszeczkę na Twój widok :oops: :wink:

I mnie scisnelo i mnie :D

Veruniu

Mam taka tapete u Synka w gabinecie , na kawalku sciany.

Tak dla rozjasnienia dalam taka kakaowa a pokoj ciemno czekladowy.

Mi sie podoba :D

Elewacja ladnie wyglada , juz widze koniec widac :D

a powiedz mi czu mi sie wydaje czy wy nie macie deski okapowej czy jeszcze tam cos innego bedziecie robic?!

i dlaczego zmienlas avatarek - ??

Deskę pewnie zrobią jak będą robili podbitke- będzie drewniana pomalowana na biało. Miałam pewne obawy jak to bedzie wygladac po latach ale widziałam na paru budynkach i nic się nie dzieje. Strasznie podobają mi się takie białe wykończenia.

Avatarek zmieniłam bo poprzedni już mi się znudził :lol:

Może ja i daltonistka jestem, ale dla mnie to on też kremowy jest! Znaczy się ten kolor na elewacji jest kremowy!!! :D

Dom z zewnątrz nabrał takiego dostojnego wyglądu, fajnie jest!!!

A tapeta to nr 1 mi się bardzo podoba, ale chyba już o tym pisałam :roll:

Romku, Brazo, mówiłam wam już że was lubię? :D

Braza, widziałm juz tę łazienkę i jest dobrze :) Okazało się. że grzejnik kazałam juz wcześniej przesunąc na własciwe miejsce, tylko o tym zapomniałm wiec kibelek przesunie się bardziej w lewo, a tam gdzie jest otwór na zsyp zrobi sie przedłuzona półke od wanny i dziurę zamknie klapką. Ściana kolankowa przy kibelku ma 1,65 bo spokojnie mieszczę się pod skosem

no dobra verunia wyszlo ze jestem daltonistaka i to na dodatek niedowidzaca- ech.... :roll:

Eee no co ty, piaskowy to jeszcze nieźle brzmi. Jak pokazałam zdjęcie kolezance to myslałam , ze ją w łeb zdzielę jak powiedziała , że żółciutki :wink: