kolakao 09.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no dopatrzylam sie na drugim zdjeciu - zeby nie bylo - wlasnie tak samo bedzi eu mnie - nie bedzie widac koloru - a nawet beda pewnie wszyscy mowic ze jest bialy - eh tam mi sie tam podoba - ale taki neutralny jest ladny !!! a powiedz mi czu mi sie wydaje czy wy nie macie deski okapowej czy jeszcze tam cos innego bedziecie robic?! i dlaczego zmienlas avatarek - ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 juz wiem zmylil mnie ten tynk przy bramie garazowej !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kola, to nie widzisz koloru? No jeszcze brakuje tego zeby przyszła tu mayland i powiedziała że elewacja jest różowa ta ..tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.06.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A to że jesteś bardzo ładną kobieta to też zauwazyłam niestety aż mnie tak w boku zadźgało troszeczkę na Twój widok I mnie scisnelo i mnie Veruniu Mam taka tapete u Synka w gabinecie , na kawalku sciany. Tak dla rozjasnienia dalam taka kakaowa a pokoj ciemno czekladowy. Mi sie podoba Elewacja ladnie wyglada , juz widze koniec widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Verunia, jak dla mnie to ta elewacja jest taka własnie delikatnie kremowa bardzo ładna zresztą A pokój Młodego rrmi jest cudny Zgapię ten kolor i dam go częściowo w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 a powiedz mi czu mi sie wydaje czy wy nie macie deski okapowej czy jeszcze tam cos innego bedziecie robic?! i dlaczego zmienlas avatarek - ?? Deskę pewnie zrobią jak będą robili podbitke- będzie drewniana pomalowana na biało. Miałam pewne obawy jak to bedzie wygladac po latach ale widziałam na paru budynkach i nic się nie dzieje. Strasznie podobają mi się takie białe wykończenia. Avatarek zmieniłam bo poprzedni już mi się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 rrmi, a która tapeta, bo ich parę wkleiłam? Kaska, lejesz miód na moje serce, mów mi tak że to kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 rrmi, a która tapeta, bo ich parę wkleiłam? Kaska, lejesz miód na moje serce, mów mi tak że to kremowy ta ciemna tapeta no kremowy jak bum cyk cyk i oczy mam w porzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Veruniu piekna elewacja!!!!! Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Może ja i daltonistka jestem, ale dla mnie to on też kremowy jest! Znaczy się ten kolor na elewacji jest kremowy!!! Dom z zewnątrz nabrał takiego dostojnego wyglądu, fajnie jest!!! A tapeta to nr 1 mi się bardzo podoba, ale chyba już o tym pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Romku, Brazo, mówiłam wam już że was lubię? Braza, widziałm juz tę łazienkę i jest dobrze Okazało się. że grzejnik kazałam juz wcześniej przesunąc na własciwe miejsce, tylko o tym zapomniałm wiec kibelek przesunie się bardziej w lewo, a tam gdzie jest otwór na zsyp zrobi sie przedłuzona półke od wanny i dziurę zamknie klapką. Ściana kolankowa przy kibelku ma 1,65 bo spokojnie mieszczę się pod skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To ja się bardzo cieszę Pokażesz zdjęcia już zrobionej, prawdaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To ja się bardzo cieszę Pokażesz zdjęcia już zrobionej, prawdaaaa No jaaaaaaaasne projektant musi swoje dzielo zobaczy , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To ja się bardzo cieszę Pokażesz zdjęcia już zrobionej, prawdaaaa No jaaaaaaaasne projektant musi swoje dzielo zobaczy , nie? "Projektant to brzmi dumnie" - chyba jednak za dumnie Ale zobaczyć chcę i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no dobra verunia wyszlo ze jestem daltonistaka i to na dodatek niedowidzaca- ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no dobra verunia wyszlo ze jestem daltonistaka i to na dodatek niedowidzaca- ech.... Eee no co ty, piaskowy to jeszcze nieźle brzmi. Jak pokazałam zdjęcie kolezance to myslałam , ze ją w łeb zdzielę jak powiedziała , że żółciutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no dobra verunia wyszlo ze jestem daltonistaka i to na dodatek niedowidzaca- ech.... Eee no co ty, piaskowy to jeszcze nieźle brzmi. Jak pokazałam zdjęcie kolezance to myslałam , ze ją w łeb zdzielę jak powiedziała , że żółciutki \ czyli nie jest ze mna jeszcze tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Zaraz bede musiala zmykac bo szefostwo nadjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 i tym niemilym akcentem rozpoczelam kolejna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dobrze ze jeszcze mam zwolnienie, zaden szef mnie nie przegoni Własciwie to nawet fajnie jest nie pracowac, mogłabym sie do tego przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts