mayland 10.06.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja też, ja też chcę nie pracować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja się przyzwyczaiłam do niepracowania (nie pracowania ). Niepracowanie*, (nie pracowanie*) fajne jest, a teraz, gdy musze na siodło zapracować jest mi smutno i źle Cześć i czołem * prawidłowe zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja się przyzwyczaiłam do niepracowania (nie pracowania ). Niepracowanie*, (nie pracowanie*) fajne jest, a teraz, gdy musze na siodło zapracować jest mi smutno i źle Cześć i czołem * prawidłowe zostawić Zgadzam się calkiem fajne, tylko pod warunkiem że ktos inny za nas zechce pracowac. Mój mąż mi ostanio powtrza ze on juz sie napracował i pora zebym to ja teraz zaczęla zarabia pieniadze -też wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja się przyzwyczaiłam do niepracowania (nie pracowania ). Niepracowanie*, (nie pracowanie*) fajne jest, a teraz, gdy musze na siodło zapracować jest mi smutno i źle Cześć i czołem * prawidłowe zostawić Zgadzam się calkiem fajne, tylko pod warunkiem że ktos inny za nas zechce pracowac. Mój mąż mi ostanio powtrza ze on juz sie napracował i pora zebym to ja teraz zaczęla zarabia pieniadze -też wymyślił No faktycznie, wymyślił Mam nadzieję, że mój Szanowny nie pozna Twojego Szanownego bo się jeszcze psia jucha zasugeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja się przyzwyczaiłam do niepracowania (nie pracowania ). Niepracowanie*, (nie pracowanie*) fajne jest, a teraz, gdy musze na siodło zapracować jest mi smutno i źle Cześć i czołem * prawidłowe zostawić Zgadzam się calkiem fajne, tylko pod warunkiem że ktos inny za nas zechce pracowac. Mój mąż mi ostanio powtrza ze on juz sie napracował i pora zebym to ja teraz zaczęla zarabia pieniadze -też wymyślił No faktycznie, wymyślił Mam nadzieję, że mój Szanowny nie pozna Twojego Szanownego bo się jeszcze psia jucha zasugeruje Boże, dobrze, że mój na forum nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Na tych zdjeciach to mam nadizeję że kolory elewacji jeszcze nie ma? Bo ja nic nie widzę zółtego Fajny ten wypoczynek. Lekki. Podoba mi się wykończenie jednym guzikiem oparcia. Fajnie wygląda. Kolor też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Kolor juz jest Nie na każdej scianie ale juz jest, no cóż widocznie kiepskie zdjecia zrobiłam Jak będzie całośc to jeszcze raz pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Verunia, rzeczywiście fajny ten komplet do salonu kolor też taki, czy jakiś inny wybierzecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Verunia, rzeczywiście fajny ten komplet do salonu kolor też taki, czy jakiś inny wybierzecie?? Kolor mi się podoba ale boje się trochę tego jasnego, wczesniej myslałam o czekaladzie. Macie jakieś doświadczenia z jasna skórą, bo troche mnie nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Verunia, rzeczywiście fajny ten komplet do salonu kolor też taki, czy jakiś inny wybierzecie?? Kolor mi się podoba ale boje się trochę tego jasnego, wczesniej myslałam o czekaladzie. Macie jakieś doświadczenia z jasna skórą, bo troche mnie nęci spytaj ew-ki ma taki jasniuski tez bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Verunia, rzeczywiście fajny ten komplet do salonu kolor też taki, czy jakiś inny wybierzecie?? Kolor mi się podoba ale boje się trochę tego jasnego, wczesniej myslałam o czekaladzie. Macie jakieś doświadczenia z jasna skórą, bo troche mnie nęciNiestety nie U mnie odpada ze względu na dzieci U nas raczej czekolada, albo najlepiej jakiś ciemny beż Bo podłoga ciemna i ciemne sofy to chyba za dużo na raz, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Verunia, rzeczywiście fajny ten komplet do salonu kolor też taki, czy jakiś inny wybierzecie?? Kolor mi się podoba ale boje się trochę tego jasnego, wczesniej myslałam o czekaladzie. Macie jakieś doświadczenia z jasna skórą, bo troche mnie nęciNiestety nie U mnie odpada ze względu na dzieci U nas raczej czekolada, albo najlepiej jakiś ciemny beż Bo podłoga ciemna i ciemne sofy to chyba za dużo na raz, nie?? Też mi się wydaje że lepiej jak trochę wypoczynek kontrastuje z podłoga bo jak jest w tym samym kolorze to troche sie zlewa. Ja będę mie raczej jasny gres to moze jednak ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.06.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Moja siostra ma od 3 lat jasnobezowy. Dobra skóra. Dwoje maluchów w domu i to takich co to mają zawsze brudne dłonie Skóra jest idealna po tym okresie a naprawdę nie oszczedzaja tego wypoczynku. Ale to chyba dużo od skóry zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Verunia, rzeczywiście fajny ten komplet do salonu kolor też taki, czy jakiś inny wybierzecie?? Kolor mi się podoba ale boje się trochę tego jasnego, wczesniej myslałam o czekaladzie. Macie jakieś doświadczenia z jasna skórą, bo troche mnie nęci spytaj ew-ki ma taki jasniuski tez bardzo ladny Ale ona ma dobrze wychowanego psa, który jej się nie ładuje na kanapę, a ja jeszcze dodatkowo mam kota (takie zwierzę, a nie w przenośni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Moja siostra ma od 3 lat jasnobezowy. Dobra skóra. Dwoje maluchów w domu i to takich co to mają zawsze brudne dłonie Skóra jest idealna po tym okresie a naprawdę nie oszczedzaja tego wypoczynku. Ale to chyba dużo od skóry zalezy No własnie, dostałam wycenę w zaleznosci od grubości skóry. Ceny mocno odbiegają od siebie. Oczywiście ta najgrubsza jest najdrozsza. To co, tej najcieńszej nie brac pod uwagę? Teraz mam z alcantry i cakkiem dobrze sie sprawuje ale niestety trzeba to prac co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 U nas w salonie będzie lapacho i arenisca mocca z opoczna= ciemna podłoga. Mnie się marzyła jasna kanapa z alcantary, podobno idealna do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 U nas w salonie będzie lapacho i arenisca mocca z opoczna= ciemna podłoga. Mnie się marzyła jasna kanapa z alcantary, podobno idealna do czyszczenia Nie powiedziałabym ,pranie karscherem trwa dosyc długo bo cięzko sie woda odciąga. Ale ma te zaletę , że kot mi jej nie zaciaga pazurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Moja siostra ma od 3 lat jasnobezowy. Dobra skóra. Dwoje maluchów w domu i to takich co to mają zawsze brudne dłonie Skóra jest idealna po tym okresie a naprawdę nie oszczedzaja tego wypoczynku. Ale to chyba dużo od skóry zalezy No własnie, dostałam wycenę w zaleznosci od grubości skóry. Ceny mocno odbiegają od siebie. Oczywiście ta najgrubsza jest najdrozsza. To co, tej najcieńszej nie brac pod uwagę? Teraz mam z alcantry i cakkiem dobrze sie sprawuje ale niestety trzeba to prac co jakiś czas bierz najdroższą ja mam pewnie tą najtańszą ..choć wcale nie była taka jak wygląda ..nie pytaj . Chcę ją wziąć do domu tylko muszę się rozeznać czy opłaca się zmieniać jej obicie ..jest wygodna i pasowałaby mi do małego pokoju a jak nie to ją wypierniczę na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Moja siostra ma od 3 lat jasnobezowy. Dobra skóra. Dwoje maluchów w domu i to takich co to mają zawsze brudne dłonie Skóra jest idealna po tym okresie a naprawdę nie oszczedzaja tego wypoczynku. Ale to chyba dużo od skóry zalezy No własnie, dostałam wycenę w zaleznosci od grubości skóry. Ceny mocno odbiegają od siebie. Oczywiście ta najgrubsza jest najdrozsza. To co, tej najcieńszej nie brac pod uwagę? Teraz mam z alcantry i cakkiem dobrze sie sprawuje ale niestety trzeba to prac co jakiś czas bierz najdroższą ja mam pewnie tą najtańszą Łatwo ci mówic , ta najtańsza wcale taka tania nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Moja siostra ma od 3 lat jasnobezowy. Dobra skóra. Dwoje maluchów w domu i to takich co to mają zawsze brudne dłonie Skóra jest idealna po tym okresie a naprawdę nie oszczedzaja tego wypoczynku. Ale to chyba dużo od skóry zalezy No własnie, dostałam wycenę w zaleznosci od grubości skóry. Ceny mocno odbiegają od siebie. Oczywiście ta najgrubsza jest najdrozsza. To co, tej najcieńszej nie brac pod uwagę? Teraz mam z alcantry i cakkiem dobrze sie sprawuje ale niestety trzeba to prac co jakiś czas bierz najdroższą ja mam pewnie tą najtańszą Łatwo ci mówic , ta najtańsza wcale taka tania nie jest no moja też nie była najtańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts