Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Veruniu zdradz ile sobie za ten wypoczynek zaśpiewali????

No np sama taka sofa 3 osobowa w wersji skóry najcieńszej -4.283 zł, potem cena wzrasta wraz z guboscia skóry i w wersji najdroższej kosztuje juz 6.312 zł :o Na pocieszenie dostałam informację że teraz jest promocja i moge kupic z 15% rabatem.

Na tych zdjeciach to mam nadizeję że kolory elewacji jeszcze nie ma? :o Bo ja nic nie widzę zółtego :oops:

Fajny ten wypoczynek. Lekki. Podoba mi się wykończenie jednym guzikiem oparcia. Fajnie wygląda. Kolor też jest super :lol:

o dziekowac nie bylam sama z tym niedowidzeniem koloru :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja nie wiem, czy wszyscy w Radomiu coś mają z oczami ?:roll: :wink:

Wklejam jeszcze raz

http://images34.fotosik.pl/285/925cca229f4b5e9a.jpg

Ten żółty.....tfu, tfu - kremowy to docelowy kolor

Acha, przypomniało mi się , ze zmieniam okragłe schodki na kanciate bo nie ma zaokraglonych klinkierowych płytek schodowych, chyba ze mi podpowiecie jakies inne eleganckie wykończenie schodów

Witaj verunia ... przesledziłam cały Twój dziennik budowy :) świetny! ... kolorek domku jest naprawde super :D

Co do schodów to własnie wczoraj wpadłam na taką stronkę http://www.andbud.pl/cegla/system_schodow ... moze Ci się spodobają :)

mam pytanko: w jakim programie robiłaś wizualizacje ogrodu? jest fantastyczny :lol:

Pozdrawiam :)

Na tych zdjeciach to mam nadizeję że kolory elewacji jeszcze nie ma? :o Bo ja nic nie widzę zółtego :oops:

Fajny ten wypoczynek. Lekki. Podoba mi się wykończenie jednym guzikiem oparcia. Fajnie wygląda. Kolor też jest super :lol:

o dziekowac nie bylam sama z tym niedowidzeniem koloru :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja nie wiem, czy wszyscy w Radomiu coś mają z oczami ?:roll: :wink:

Wklejam jeszcze raz

http://images34.fotosik.pl/285/925cca229f4b5e9a.jpg

Ten żółty.....tfu, tfu - kremowy to docelowy kolor

Acha, przypomniało mi się , ze zmieniam okragłe schodki na kanciate bo nie ma zaokraglonych klinkierowych płytek schodowych, chyba ze mi podpowiecie jakies inne eleganckie wykończenie schodów

no dobrze juz dobrze 0 jest kolor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - i nie jest to zolty tylko KREMOWY mam nadzije ze nam wyjdzie taki sam kolorek - a to juz niedlugo - moze w tym tygodniu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Veruniu, fajny domek masz. :D

Tez ... hmmmm.... kolorek... delikatny taki. :lol:

No delikatny, miało byc z zewnatrz klasycznie więc nie mogę poszalec jak Mayland :wink: ,mogłam jeszcze dac biały, tez by pasował ale dla mnie biały jest zbyt surowy i zimny.

Witaj verunia ... przesledziłam cały Twój dziennik budowy :) świetny! ... kolorek domku jest naprawde super :D

Co do schodów to własnie wczoraj wpadłam na taką stronkę http://www.andbud.pl/cegla/system_schodow ... moze Ci się spodobają :)

mam pytanko: w jakim programie robiłaś wizualizacje ogrodu? jest fantastyczny :lol:

Pozdrawiam :)

Ooo, nowa gębusia się ujawniła, miło mi :D

Obawiam się że u mnie ta cegła tez by się nie sprawdziła, bo łuki są na rogach schodów i maja bardzo mały promień i poza tym wymyśliłam sobie szare schody a nie wiem czy mają szare cegły klinkierowe :roll:

Co do wizualizacji, to robiła mi ja projektantka ogrodów więc nie wiem jaki to program. Ponieważ na mojej działce pojawił się wał usypany przez sąsiada więc i tak troche ten projekt diabli wzieli :-? , trzeba będzie przerobic

braza - dobrze radzisz :lol:

kaska - bardzo bym chciała ciebie przegonic :wink: ale to niestety ty jestes do przodu . Nie wiem jak sobie poradzę z tym wykończeniem na odległośc, aż się boję o efekt końcowy. Tak naprawdę to by się przydał architekt wnetrz na miejscu , który by wszystko dobrał a ja ewentualnie bym akceptowała lub nie. Pomarzyc sobie można :roll:

magi - fakty sa takie że faktów ostanio ni ma :wink: to i w dzienniku pustki, ale petycję biorę sobie do serca i postaram się poprawic :wink:

Hej Verunia!

Matko jak mi się podobają domy w tym stylu. Zawsze marzyłam ( i marze do dzis) o wybudowaniu małego bungalowa z tej pracowni. Niestety moja gmina (a dokłdnie warunki zabudowy) miała inną wizję.

Zazdroszczę Ci tego domku- jest tak fantastycznie przemyślany , taki kształtny i taki elegancki. Na prawdę z całego serca gratuluję.

Ja jak ochłonę po traumie budowania i kiedys podejmę się wyzwania drugi raz zbuduję mały bungalow. Ależ mi się podoba.

jeszcze raz gartuluje domu, kolor elewacji wyśmienity. Pozdrawiam

Edytko, nie masz czego zazdrościc. Twój dom tez jest śliczny i w dodatku w takim pięknym miejscu połozony. To ja ci zazdroszfzę tych widoków, zwłaszcza na jezioro :D Gdybym miała wybierac- skromniejszy dom ale za to w pieknej okolicy czy wypasiony w okolicy gorszej , to na pewno wybrałabym ten pierwszy. W mieszkaniu w domu najfajniejsze jest to, ze w kazdej chwili można wyjśc na zewnatrz i zachwycac się naturą, przestrzenią, ciszą.