Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu można komentować dziennik veruni

Gość

Recommended Posts

moze srodki dla dzieci na chorobe lokomocyjna - one nasenne troche sa - zapytam sie mojej siostry w koncu oni weteryniorze moze znaja jakis sposob verunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapytaj kola, aviomarin odpada, kot cały się zapienił po nim

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia, to Wy tak już?? Do Poznania się przeprowadzacie??? :roll:

Jeszcze nie :lol: ale już się martwię jak to wszystko zorganizowac :roll:

Córka do nowej szkoły od 1 września, dom nie wiadomo czy będzie do zamieszkania, psa i kota nie da się do wynajmowanego mieszkania, choroba moze byc ciężko :roll:

Ja to chyba jestem nienormalna. Dzisiaj kupiłam na wyprzedaży kwiatki balkonowe za złotówkę, żeby sobie na tarasie postawic. Za dwa miesiące aut a ja tars dekoruję :o
no przecież możesz je zabrac ze sobą 8) Będziecie mieli ciekawą podróż: szalejący kot, kwiaty tarasowe i WY 8) :lol:

A nawet nie wiem za bardzo jak się nazywaja :roll: Parę dalii, takie z okragłymi pokrytymi meszkiem szarozielonymi listkami oraz takie z listkami bordowo zielonymi. Dobrze że się opamietałam i tylko 5 szt wziełam :lol: . To chyba jednoroczne więc nie ma co ich taszczyc do Poznania. Ale mogłam je sobie darowac bo i tak mam małpi gaj na tarasie. Uległam po prostu czarowi wyprzedazy :lol: Jedni kupuja sukienki inni kwiatki :wink:

Noż kurna , chyba sie pochlastam :evil: Wyrysowałam dziś co do płyteczki łazienke córki wg koncepcji brazy , łacznie z opisem gdzie jaka płytka a tej sie nagle płytki odwidziały :evil: Bo za nowocześnie, za zimno i takie tam :( Niechcący pokazałam jej Hariona to teraz Hariona chce :evil: Czy ja wiem czy ten Harion taki ciepły i jak on bedzie w nieduzej łazience wygladał:roll:

Tylko ze to jest łazienka na poddaszu, łamany sufit, łamane sciany a płytki są wielkoformatowe. W dodatku w necie prawie nie ma żadnych aranżancji. Tę wizualizacjię łazienki kaśki w Harionie tez nie moge znaleźc bo natrzaskałyście tam tyle stron w komentarzach, ze teraz cały dzień trzeba szukac :evil: :wink:

Tylko ze to jest łazienka na poddaszu, łamany sufit, łamane sciany a płytki są wielkoformatowe. W dodatku w necie prawie nie ma żadnych aranżancji. Tę wizualizacjię łazienki kaśki w Harionie tez nie moge znaleźc bo natrzaskałyście tam tyle stron w komentarzach, ze teraz cały dzień trzeba szukac :evil: :wink:
Też jej nie mogę znaleźć :-?

Ale jak zamknę oczy to widze co i jak :p