Gość 23.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 moze srodki dla dzieci na chorobe lokomocyjna - one nasenne troche sa - zapytam sie mojej siostry w koncu oni weteryniorze moze znaja jakis sposob verunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapytaj kola, aviomarin odpada, kot cały się zapienił po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 siora powiedziala zeby jakies uspokajajce lekarz przepisal i trzeba wczesniej dac - tak jak aviomarin sie wczesniej daje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dzieki, to tak zrobimy, oby pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Verunia, to Wy tak już?? Do Poznania się przeprowadzacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Verunia, to Wy tak już?? Do Poznania się przeprowadzacie??? Jeszcze nie ale już się martwię jak to wszystko zorganizowac Córka do nowej szkoły od 1 września, dom nie wiadomo czy będzie do zamieszkania, psa i kota nie da się do wynajmowanego mieszkania, choroba moze byc ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ej no wlasnie!!!!!!!!! juz sie przeprowadzacie!!!!!!!!!???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dom za dwa miesiące bedzie się nadawał do mieszkania. A juz napewno dla psa i kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja to chyba jestem nienormalna. Dzisiaj kupiłam na wyprzedaży kwiatki balkonowe za złotówkę, żeby sobie na tarasie postawic. Za dwa miesiące aut a ja tars dekoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja to chyba jestem nienormalna. Dzisiaj kupiłam na wyprzedaży kwiatki balkonowe za złotówkę, żeby sobie na tarasie postawic. Za dwa miesiące aut a ja tars dekoruję no przecież możesz je zabrac ze sobą Będziecie mieli ciekawą podróż: szalejący kot, kwiaty tarasowe i WY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 jak na taras to przecież będą w sam raz ale mi się rymło jakiś taras to chyba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2008 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Też bym kupiła, jak po złociszu. Człowiek nie może żyć w betonowej albo innej pustyni bez kwiatów. Dwa miesiące bez kwiatów to za długo, zwłaszcza latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A jakie to te kwiatki są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja też bym kupiła i wzięła za sobą A jakie masz te kwiatki? Bo ja z begoniami w tym sezonie zaszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A nawet nie wiem za bardzo jak się nazywaja Parę dalii, takie z okragłymi pokrytymi meszkiem szarozielonymi listkami oraz takie z listkami bordowo zielonymi. Dobrze że się opamietałam i tylko 5 szt wziełam . To chyba jednoroczne więc nie ma co ich taszczyc do Poznania. Ale mogłam je sobie darowac bo i tak mam małpi gaj na tarasie. Uległam po prostu czarowi wyprzedazy Jedni kupuja sukienki inni kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Noż kurna , chyba sie pochlastam Wyrysowałam dziś co do płyteczki łazienke córki wg koncepcji brazy , łacznie z opisem gdzie jaka płytka a tej sie nagle płytki odwidziały Bo za nowocześnie, za zimno i takie tam Niechcący pokazałam jej Hariona to teraz Hariona chce Czy ja wiem czy ten Harion taki ciepły i jak on bedzie w nieduzej łazience wygladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Harion nie jest podobny do Lofta? Jeśli tak to u mnie jest w malej łazience i dobrze wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Tylko ze to jest łazienka na poddaszu, łamany sufit, łamane sciany a płytki są wielkoformatowe. W dodatku w necie prawie nie ma żadnych aranżancji. Tę wizualizacjię łazienki kaśki w Harionie tez nie moge znaleźc bo natrzaskałyście tam tyle stron w komentarzach, ze teraz cały dzień trzeba szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Tylko ze to jest łazienka na poddaszu, łamany sufit, łamane sciany a płytki są wielkoformatowe. W dodatku w necie prawie nie ma żadnych aranżancji. Tę wizualizacjię łazienki kaśki w Harionie tez nie moge znaleźc bo natrzaskałyście tam tyle stron w komentarzach, ze teraz cały dzień trzeba szukac Też jej nie mogę znaleźć Ale jak zamknę oczy to widze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja chyba mam, jak skończę gadać, to odszukam i Ci wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Verunia, wszystko odnalezione i wklejone do dziennika tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts