braza 24.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja to bym jednak próbowała przekonać córcię do tej czerwono-szarej. Jeste taka elegencka, mam zamiar swoją zwizualizować w tym płytkach.Harion jest piękny, to nie ulega wątpliwości, ale faktycznie chłodny... no cóż, sama zdecyduje.Jak znajdę chwilę, to spróbuję popracować nad tym Harionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Ja to bym jednak próbowała przekonać córcię do tej czerwono-szarej. Jeste taka elegencka, mam zamiar swoją zwizualizować w tym płytkach. Harion jest piękny, to nie ulega wątpliwości, ale faktycznie chłodny... no cóż, sama zdecyduje. Jak znajdę chwilę, to spróbuję popracować nad tym Harionem Uwielbiam ciepłe kolory w chłodnych odcieniach Jak czerwony to w odcieniu koralowym na przykład A Harion jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Że Harion boski to wiem, ale czy Wy już go macie w tej łazience realnie - bo może mi coś umkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Że Harion boski to wiem, ale czy Wy już go macie w tej łazience realnie - bo może mi coś umkło Nic ci nie umkło. Na razie jest kupiony i czeka na panów od łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Aaaa, t mi ulżyło, bo już się bałam że jakaś pomroczność jasna mnie nawiedziła. Chyba nie muszę wspominać o zdjęciach ... no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Aaaa, t mi ulżyło, bo już się bałam że jakaś pomroczność jasna mnie nawiedziła. Chyba nie muszę wspominać o zdjęciach ... no nie No niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dobry wieczór. Na poddaszu w łazience ze skosami płytki wielkoformatowe mogą wyglądać naprawdę dobrze. Myślę, że będą optycznie powiększały łazienkę i uspokajały przestrzeń w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dobry wieczór. Na poddaszu w łazience ze skosami płytki wielkoformatowe mogą wyglądać naprawdę dobrze. Myślę, że będą optycznie powiększały łazienkę i uspokajały przestrzeń w niej. Depsia, chleb mi zabierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 braza uwazaj depesia mowi ze ona kutwa jest to ci interes chce spod nosa powolutku zwinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dobry wieczór. Na poddaszu w łazience ze skosami płytki wielkoformatowe mogą wyglądać naprawdę dobrze. Myślę, że będą optycznie powiększały łazienkę i uspokajały przestrzeń w niej. No popatrz, przekonałas mnie Bedzie Harion Dzis zobaczyłysmy go na zywo- jest ładniejszy niz w katalogu. I kolor okazal sie brazowy a nie taki sraczkowaty jak na tych zdjeciach w necie. Podoba nam się bardzo. Pojutrze jadę na koncert Santany do Warszwy Wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Na Santanę nie jadę, niestety Wsłuchaj się i za mnie To robić Tobie tę łazienkę w Harionie, bo nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Braza, prześle ci moje szkice mailem. Spój na to krytycznie, jak coś lepiej można zrobi to twoje sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jessu ja też chcę poznać tego boskiego Hariona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jessu ja też chcę poznać tego boskiego Hariona Tu masz sznureczek do nich http://www.domu.com.pl/GLAZURA+RET+HARION+2+327X593+GAT+1_p1026599.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jessu ja też chcę poznać tego boskiego Hariona która by nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jessu ja też chcę poznać tego boskiego Hariona która by nie chciała Ja się przerzucam na reprezentację Portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jessu ja też chcę poznać tego boskiego Hariona która by nie chciała Ja się przerzucam na reprezentację Portugalii wiemy co dobre, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jessu ja też chcę poznać tego boskiego Hariona która by nie chciała Ja się przerzucam na reprezentację Portugalii Brazunia, ja od 20 lat kibicuję Włochom, też niezłe ciacha, co jeden to lepszy. No i boski Paolo Niestety on już w tych mistrzostwach nie grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Z Włochów boski jest FABIO!!!!!!!!!!!!! Mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts